Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

"ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ" - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ SEEBRIG .ΞΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



ΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ SEEBRIG; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΝΩ ΞΕΡΑΝΕ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ;;;;





ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΡ. ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΠ , ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ , H ΠΑΡΑ - ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ SEEBRIG ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΩΡΙΝΟ.ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΕΝΩ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΜΙΖΑΔΟΡΟΣ , ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΞΕΡΟΥΣ .ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΙΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ. Ο ΠΡ. ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ  ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ , ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ  ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ  ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΤΟΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΡΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η SEEBRIG, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ H ΠΑΡΑ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ  ΚΑΤΟΧΗΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ-ΑΛΒΑΝΟΥΣ-ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ κ.α !!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΙΔΡΥΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΝΟΤΙΟ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ,

ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΠΑΡΑ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ  ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ  ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ  ΩΣ ΝΑΤΟΪΚΟΥΣ !!!









ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!!! ΜΗΝ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ!!!





















ΤΑ ΑΠΟΝΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ..ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΑΤΑΤΖΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΟΥΣΕ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ.ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ!ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ.ΗΤΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΡΤΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Ο ΜΕΙΟΔΟΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ  ΚΑΙ ΚΟΤΖΙΑΣ KAI O  ZAEΦ KAI O ΝΙΜΙΤΣ ΕΝΙΩΘΑΝ  ΑΣΦΑΛΕΙΣ  !!!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΒΡΥΞΈΛΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΗΣΕΤΕ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΒΑΘΙΑ ΥΠΝΩΣΗ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!







ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ  ΑΠΟ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ.AΡΑ ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝΕ ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΑ;;;;;;











ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΡΕΤΕ. 





Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ,ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ  ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ .ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!!



https://photognomon.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters