Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018

Βίντεο-ντοκουμέντα από το μακελειό του Πισοδερίου: Πώς οι κυβερνητικοί έπνιξαν στο αίμα τον λαό

«Το μακελειό του Πισοδερίου». Με αυτή την φράση θα μείνει στην ιστορία αυτό που συνέβη σήμερα στο ορεινό χωριό της Δυτικής Μακεδονίας, 30 χλμ. από το σημείο που η κυβέρνηση Τσίπρα εκχώρησε την Μακεδονία στους Σκοπιανούς (γλώσσα, υπηκοότητα και όνομα κράτους).

Η δυνάμεις ασφαλείας της κυβέρνησης, κυριολεκτικά «θέρισαν», «έπνιξαν», ξυλοκόπησαν και λέρωσαν τα χέρια τους με το αίμα των νέων Μακεδονομάχων. Κάπου 4-5.000 Ελληνες Μακεδόνες ανηφόρισαν στις Πρέσπες για να διαδηλώσουν ειρηνικά και αντιμετωπίστηκαν ως «εχθρός».

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση υπάρχουν συνολικά 16 τραυματίες από τους διαδηλωτές από τους οποίους σοβαρότερα είναι μια γυναίκα που έχει κτυπηθεί στο κεφάλι. Εχουν κτυπηθεί περισσότερο από 100 άτομα.

Όλοι διακομίσθηκαν στα νοσοκομεία της Καστοριάς και της Φλώρινας.

H απόσταση από το Πισοδέρι Φλώρινας μέχρι το σημείο υπογραφής της συμφωνίας εκχώρησης της Μακεδονίας στα Σκόπια η απόσταση είναι 30 χλμ. αλλά αυτό δεν εμπόδισε τις κυβερνητικές δυνάμεις ασφαλείας να «πετσοκόψουν» γέρους, παιδιά, γυναίκες και άνδρες

Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν συνεχώς χρήση χημικών για να εμποδίσουν την πρόσβαση των διαδηλωτών στην δασική περιοχή. Πάνω από 20 άτομα έχουν τραυματιστεί περισσότερο ή λιγότερο σοβαρά.


Δείτε ανατριχιαστικές εικόνες και βίντεο:Αυτός ο νεαρός εδάρει ανηλεώς από τα ΜΑΤ και είναι σοβαρά τραυματισμένος. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό στον αυχένα.  


http://www.pronews.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters