Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Tο Mirage 2000-5 ΚΑΤΕΡΡΙΦΘΗ. Τώρα θα τους πλακώσουν στα μηνύματα και εσάς στα ψέμματα! Το Μνημόνιο 4 το έκαναν Σύμφωνο Ανάπτυξης!!! Σας ξεστραβώνω.

ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ
Μετά τους ομήρους που πιάστηκαν, κατερρίφθη και πολεμικό αεροπλάνο (κατά σύμπτωση μια μέρα μετά τη Ρώ). Δεν είναι τυχαίο αυτό.


(να προσέχετε πολύ τί ακριβώς γράφω εφεξής)
Στα ραντάρ δεν είδαν την έκρηξη; Τί σκατά ραντάρ έχουν οι μαλάκες; Ο άλλος πιλότος, γιατί δεν γύρισε να δεί που έπεσε ο πρώτος; Μήπως γιατί κάποιοι τους πήγαιναν καροτσάκι; Δεν δέχομαι κανενός την άποψη και ειδικά των φερομένων ως “ειδικών” του ΓΕΕΘΑ. Δεν δέχομαι επίσης την ύπαρξη “μαρτύρων” και ειδικά video. Δεν μασάω.

Κάθε τόσο τα Ελληνικά πολεμικά πλοία τρακάρουν. Δεν βλέπετε την απαυτωσύνη τους; Φυλακή θα πάνε όταν…


Tα μηνύματα της ΕΕ στη Τουρκία για ηρεμία, μου θυμίζουν την φορολόγηση των εφοπλιστών την οποία δεν έκανε ο ψεύτης Γιουνκέρ της Στοάς Μακαντάση.

FRIDAY 13, ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ
Μέρες φωνάζω. “Κλάνω και σφυρίζω” ο Καμμένος! Καθόταν και έπαιζε μπιρίμπα στο ΥΠΕΘΑ σήμερα με το Παγιάτ. Κοίταγαν μαζί τα αεροπλάνα να πέφτουν.

Σε διακοπές ο Τσίπρας στη Τήλο. Λαγός ο Κούλης Μητσοτάκης ενώ η Στοά Μακαντάση το έρριξε στην εσχατολογία, μήπως τους λυπηθεί ο Παίσιος…Διότι αν το λέει ο Θεός, ο Καμμένος είναι αθώος (η λογική του ΑρχιΜαλάκα). Σταμάτησε η παραγωγή και των F-35 άκουσα. Εϊναι και ακριβά αυτά. Στοιχίζει το βάψιμο πολύ…
Δεν βγαίνει με δαύτους. Τσουλαρία και λουστρίνι και Τόπε Τόπε ο Αδελφός o Παπαγάλος. Μεγάλα κοπρό και ανίκανα. Τώρα αρχίζουν όλοι οι απατεώνες το “ΑΘΑΝΑΤΟΣ” και το κακό τους το φλάρο μαζί με δικαιολογίες για τη πτώση, που αφορά σμηναγό μοίρας παντός καιρού απο τα ΜΜΕ της διαπλοκής με Παίσιο μαζί για να δένει το γλυκό… Τους πήρε μια μέρα να γράψουν το σενάριο και να συντονισθούν. Σας μαθαίνω…
ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ
“Οι δύο πιλότοι μας φυσιολογικά (απο ταινία του Νίκου Ξανθόπουλου το έργο κλεμμένο) κουρασμένοι επέστρεφαν στη Σκύρο για προσγείωση. Μπροστά ο Σμηναγός Γιώργος Μπαλταδώρος . Στη κάθοδο βρήκαν σύννεφα στα 3000 πόδια. 
Μπήκαν στη νέφωση κι εκεί φαίνεται ότι ο εφιάλτης κάθε πιλότου , η παραίσθηση “χτύπησε” τον Σμηναγό. “Κάρφωσε” στη θάλασσα. Το δεύτερο Mirage 2000 ακολουθούσε. Ο χειριστής του κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά μόλις στα 1000 πόδια. Μέχρι να τραβήξει το χειριστήριο είχε βρεθεί στα 300 πόδια!!! 
Τον έσωσε η εμπειρία του.”
Η προπαγάνδα της Στοάς Μακαντάση μας λέει ότι τα αεροπλάνα δεν είχαν όργανα και το αεροδρόμιο δεν μπορούσε να τους καθοδογήσει να προσγειωθούν με αυτό το καιρό. Αυτή είναι η χώρα. Τους πιστεύετε ακόμη; Τί άλλο να γράψω; Ο Μητρόπουλος αυτοκτόνησε; Σας δούλεψε και αυτός;
Η ΣΤΟΑ ΜΑΚΑΝΤΑΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΩΡΑ. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΜΠΟϊ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΔΙΑΝΝΟΙΑ!!!
ΤΟ “ΜΝΗΜΟΝΙΟ 4” ΕΓΙΝΕ “ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ”! ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΑΚΟΜΗ;
Σας δουλεύουν. Το πιάνετε αυτό που λέω (χρόνια το γράφω) ή σας αρέσει να παίζετε το τράγκα σας;
Τόσα χρόνια λέω “να κάνουν στην άκρη, θα χυθεί πολύ αίμα”.

Δέστε τα αποτελέσματα. Δωρεάν έδωσαν το Ελληνικό, μετά έδωσαν και τα ΕΛΠΕ και κάτω απο τα ΕΛΠΕ τα κοιτάσματα, στα οποία έχουν χαρίσει το management οι γνωστοί μας απατεώνες με τη στήριξη των προηγούμενων απατεώνων.
<<<1>>>
Είναι και ανάπηροι διανοητικά. Δεν μπορεί να κάνει όμως κουμάντο πλέον η περιπτερού της Ομόνοιας.

Δεν γίνεται πια. Στην άκρη. Είναι νούμερα. Δεν το βλέπετε;


https://eleftheriskepsii.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters