Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Αυτό είναι το νέο Μνημόνιο: Πλαίσιο για την Ανάπτυξη και την Σταθερότητα – Δηλώσεις ΣΟΚ

Του Γιώργου Φαρμάκη
Το τελευταίο διάστημα ακούμε για την «Καθαρή έξοδο» από τα Μνημόνια. Η κυβέρνηση προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με «βαρύγδουπες» δηλώσεις. Η πραγματικότητα όμως, είναι αμείλικτη και φυσικά δεν μπορεί να μείνει για πολύ καιρό κρυμμένη.
Ο Πρωθυπουργός αλλά και ο Υπουργός Οικονομικών, συναντήθηκαν με τον Άνχελ Γκουρία, ο οποίος είναι ο γενικός γραμματέας του Ο.Ο.Σ.Α.


Παρακάτω θα διαβάσετε τα "σημεία-κλειδιά" από τα όσα δήλωσε ο Πρωθυπουργός.
Είπε ο Αλέξης Τσίπρας για τον γ.γ του Ο.Ο.Σ.Α:
Ήταν από τους ανθρώπους που πίστεψαν σε αυτή την προσπάθεια. Ήταν ένας μεγάλος αγώνας μιας σκληρής διαπραγμάτευσης, με πίστεψε από την πρώτη στιγμή, και την προσπάθεια μας να γυρίσουμε την Ελλάδα σε ρυθμούς ανάπτυξης.

Προσοχή!
Ο κύριος Τσίπρας πάλι μίλησε για την ανάπτυξη. Τι να πρωτοπεί κανείς, είναι ολοφάνερο ότι δεν υπάρχει ανάπτυξη στην χώρα. Το μόνο πράγμα που γνωρίζει ανάπτυξη στον τόπο είναι το έγκλημα, στην κυριολεξία αφού καθημερινά τα δελτία των ειδήσεων έχουν πλούσιο Αστυνομικό ρεπορτάζ.
Συνεχίζουμε με τις δηλώσεις τoυ κ.Τσίπρα:
Η Ελλάδα κάτω από αυτήν την εκπληκτική δημοσιονομική προσαρμογή, με την εκπληκτική υπεραπόδοση των πλεονασμάτων, πήρε το διαβατήριο της για να βγούμε με καθαρό τρόπο, εξασφαλίζει τη σταθερή και βιώσιμη έξοδο στις αγορές.

Το πρώτο «σημείο-κλειδί»
Ο Πρωθυπουργός είπε για την εκπληκτική υπεραπόδοση των πλεονασμάτων. Μας κοροϊδεύει σκέφτονται οι επιχειρηματίες οι οποίοι έχουν χάσει το μέτρημα με τους πολλούς φόρους που πληρώνουν. Μιλάμε για την απόλυτη καταστροφή της επιχειρηματικότητας. Μιλάμε για τον ορισμό της «ανάπτυξης».
Η έξοδος από τα Μνημόνια μόνο «Καθαρή» δεν είναι.

Το αφήγημα» του Πρωθυπουργού έχει και άλλη συνέχεια
Με το δικό μας ολοκληρωμένο αναπτυξιακό σχέδιο σε ό,τι αφορά την επόμενη μέρα, γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι αυτή η μάχη θα είναι μια μάχη διαρκής, μάχη να αφήσουμε πίσω μας νοοτροπίες και κατεστημένες δυνάμεις που μας οδήγησαν στη χρεοκοπία και την κατάρρευση και να βαδίσουμε ένα μέλλον που μας αξίζει.

Το δεύτερο «σημείο-κλειδί»
Προσέξτε, ο Τσίπρας λέει ότι με το αναπτυξιακό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει να «ζει» η χώρα. Με απλά λόγια αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε ένα νέο Μνημόνιο βασισμένο στην συνταγή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία μεταξύ άλλων προβλέπει:

Κατάργηση εκπτώσεων στον ΦΠΑ στα καύσιμα (στο πετρέλαιο κίνησης).
Κατάργηση των φοροαπαλλαγών.
Αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης κατά 4 χρόνια.
Αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα (η προπαγάνδα θα γιγαντωθεί).
Μείωση των συντάξεων.

Αυτά είναι τα νέα για την «καθαρή» έξοδο. Την ίδια ώρα κορυφαίοι Υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν να μιλάνε για την έξοδο από τα Μνημόνια.
Τον Αύγουστο βγαίνουμε από το Μνημόνιο και μπαίνουμε στο Αριστερό Πλαίσιο για την Ανάπτυξη και την Σταθερότητα.

 http://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters