Κυριακή 29 Απριλίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ: Μεγάλη διαρροή σε πυρηνικό αντιδραστήρα – ανοίξαν τα καταφύγια!

Πανικός αυτή τη στιγμή στο κέντρο της Ευρώπης. 
Ο κεντρικός πυρηνικός σταθμός Doel 1 στο Beveren στο Βέλγιο τέθηκε εκτός λειτουργίας τη Δευτέρα με απρόοπτο τρόπο προκειμένου να επιτελεστούν έργα συντήρησης στο κύκλωμα ψύξης....
Κι ενώ όφειλε να γίνει η επανεκκίνηση του αντιδραστήρα την Τρίτη αυτός είναι πάντα εκτός λειτουργίας ως και σήμερα Σάββατο γιατί μια διαρροή ανιχνεύθηκε στον πυρηνικό τομέα αναφέρει το RTBF. Engie Electrabel ανακοίνωσε στην τοπική τηλεόραση TV Oost ότι παρατηρήθηκε αυτή διαρροή κατ΄αυτήν την επιθεώρηση.  
Το επίπεδο της ραδιενέργειας είναι ειδικότερα υψηλό σε αυτή τη ζώνη του σταθμού κάτι που καθιστά δύσκολη την επιδιόρθωσή του.  
Σύμφωνα με το τοπικό κανάλι TV Oost δεν υπάρχει συγκεκριμένη οδηγία για τους κατοίκους της περιοχής αλλά σύμφωνα με αναρτήσεις στα social media έχουν ανοίξει καταφύγια σε περίπτωση ανάγκης.  
Η επισκευή είναι ιδιαίτερα δύσκολη επειδή η ραδιενεργή ακτινοβολία σε αυτό το τμήμα του εργοστασίου είναι πολύ μεγάλη.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters