Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Ένας από τους καλύτερους πιλότους στον κόσμο είναι Κρητικός και κλέβει την παράσταση σε επιδείξεις μαχητικών αεροσκαφών (εικόνες, βίντεο)

Ανάμεσα στους 10 κορυφαίους πιλότους μαχητικών αεροσκαφών διεθνώς βρίσκεται ο Κρητικός πιλότος Γιώργος Ανδρουλάκης.
Ο Κρητικός πιλότος Γιώργος Ανδρουλάκης, με καταγωγή από το χωριό Χάρακα του Νομού Ηρακλείου Κρήτης, επελέγη προκειμένου να λάβει μέρος σε διεθνή διαγωνισμό επίδειξης με μαχητικά αεροσκάφη που διοργανώθηκε στην αεροπορική βάση του Payerne στην Ελβετία.

 
Ο Σμηναγός Ανδρουλάκης, πιλοτάρωντας ένα F-16 της ελληνικής ομάδας «ΖΕΥΣ» F/16 Solo Display, κατάφερε για ακόμη μία φορά να «κλέψει την παράσταση» με το εντυπωσιακό δεκάλεπτο πρόγραμμα του και να δείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ολόκληρη την Ευρώπη τις εξαιρετικές δεξιότητες του προσωπικού της Ελληνικής Αεροπορίας.



Όπως αναφέρει το rethemnosnews.gr, o Έλληνας πιλότος χαρίζει μοναδικό θέαμα σε κάθε του συμμετοχή σε ανάλογους διαγωνισμούς και να κάνει γνωστή στο ευρύτερο κοινό τόσο την συγκεκριμένη ιδιαίτερη κατηγορία της αεροπορίας όσο και την σχετικά νέα Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς» (γνωστή και ως F-16 Demo Team).



Μια ομάδα έμπειρων πιλότων που ιδρύθηκε το 2009 και αποτελεί την συνέχεια παρόμοιων ακροβατικών σμηνών της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, που διέπρεψαν με τις εμφανίσεις τους στους αιθέρες τη δεκαετία 1958 εώς 1968, όπως τα: «Καρέ των Άσσων», «Acro Team», «Ελληνική Φλόγα» κ.α.







https://www.pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters