Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Η ΜΕΡΚΕΛ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ!



Μητέρα της είναι η Πολωνοεβραία Herlind Kasner


Εβραϊκή καταγωγή έχουν άλλωστε οι περισσότεροι πολιτικοί που ξεπουλάνε το όνομα της Μακεδονίας μας στους Σλάβους...



Ας δούμε αναλυτικά τις καταγωγές πολιτικών που διοίκησαν και διοικούν την Ελλάδα:

-Ανδρέας Παπανδρέου: Γιος της Εβραίας Σοφίας Μινέϊκο η οποία ήταν κόρη του Ζίγκμουντ Μινέϊκο ο οποίος διέμενε στην Πολωνία. Ο Ζίγκμουντ έζησε για ένα διάστημα στη Γαλλία και τη Βουλγαρία, όπου και παντρεύτηκε μια εβραία της Βουλγαρίας. Μαζί απόκτησαν μια κόρη, την Σοφία Μινέϊκο την μετέπειτα σύζυγο του Γεώργιου Παπανδρέου.
-Γεώργιος (Τζέφρυ) Παπανδρέου: Γιος του Ανδρέα Παπανδρέου με εβραϊκή καταγωγή από τη Σοφία Μινέϊκο, και της επίσης Εβραίας Μάργκαρετ Τσαντ (Margaret Chant) κατοίκου Αμερικής με παππού τον Ντάγκλας Τσαντ (Douglas Chant) σημαντικού στελέχους των Ιεχωβάδων στις ΗΠΑ.
-Αντώνης Σαμαράς: Εγγονός της Πηνελόπης Δέλτα, η οποία ήταν κόρη του Εβραίου επιχειρηματία Εμμανουήλ Μπενάκη που καταγόταν από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου (ιδρυτής του Μουσείου Μπενάκη). Η οικογένεια Μπενάκη μετακόμισε προσωρινά στην Αθήνα το 1882. Η Πηνελόπη Δέλτα γεννήθηκε το 1874 στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου κι ήταν το τρίτο παιδί.
-Αλέξης (Άξελ) Τσίπρας: Απόγονος της εβραϊκής οικογένειας Άμποτ η οποία διέμενε στο χωριό Μπαμπέσκι του Κιρκλαρέλι (στην Ανατολική Θράκη, σημερινή Ευρωπαϊκή Τουρκία, στην επαρχία της Ανδριανούπολης) πριν μετακομίσει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο νομό Άρτας. Οι τουρκικές εφημερίδες Χουριέτ (Hürriyet) και Σαμπάχ (Sabah) μάλιστα έχουν δημοσιεύσει άρθρα για την οικογένεια του Τσίπρα και τη διαμονή τους στο Κιρκλαρέλι.
-Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Δισεγγονός του Εβραίου Μωυσή Νικολάου Μητσοτάκη που διέμενε στη Μονεμβασιά Λακωνίας. Ο αδελφός του Μωυσέως, Κωνσταντίνος μετέβη στα Χανιά όπου υπήρξε σημαντικός παράγοντας της εκεί εβραϊκής Συναγωγής.
-Ελευθέριος Βενιζέλος: Γιος του Εβραίου εκ Θεσσαλονίκης Μπένυ Σελόν ο οποίος παντρεύτηκε μία εβραία από την Κέρκυρα. Άλλαξε το όνομά του σε Κυριάκος Μπενιζέλος, όνομα που διατήρησε και στην Κρήτη, όπου εγκαταστάθηκε τελικά.
-Κώστας Σημίτης (Ααρών Αβούρι): Το όνομα «Σημίτης» αυτό καθεαυτό σημαίνει: «Εβραίος» (εξ ου και αντισημιτισμός, κλπ). Η μεγαλύτερη κόρη του Φιόνα (Φανή – Ιωάννα) που ζει μόνιμα στο Λονδίνο, είναι παντρεμένη με Εβραίο και μάλιστα, ο γάμος έγινε σε Εβραϊκή Συναγωγή. Ο Κώστας Σημίτης είναι στενός φίλος με τον επίσης Εβραίο Χρήστο Ροζάκη-Ροζενστάιν τον οποίο κατά το παρελθόν είχε χρίσει ως υπουργό του.
-Ο Κάρολος Παπούλιας έχει αλβανική καταγωγή (όπως έχουν αναφέρει μάλιστα μέσα ενημέρωσης της Αλβανίας). Το όνομα του αλβανού παππού του ήταν Σουλεϊμάν Παπούλια (Sulejman Papulja).
-Ο Κωσταντίνος Καραμανλής έχει τουρκική καταγωγή από το χωριό Καραμανλί (Karamanli) της Δυτικής Τουρκίας. Μάλιστα κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψής του στην Τουρκία, είχε συναντηθεί με αντιπροσωπεία από το χωριό αυτό.


kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters