Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Δείτε το βίντεο και νευριάστε ελεύθερα!!!!!

Του Γιώργου Φαρμάκη
Άνθρωποι σαν τον ειδικό διαμεσολαβητή του ΟΗΕ και σαν τον Χένρι Κίσινγκερ έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά και θα δείτε παρακάτω γιατί. Έλληνας δημοσιογράφος έκανε μια πολύ σημαντική δημοσκόπηση στον δρόμο των Ηνωμένων Πολιτειών.
Ο δημοσιογράφος λοιπόν έκανε ερωτήσεις στον κόσμο που έβλεπε στον δρόμο, του τύπου. Η Μακεδονία είναι Ελληνική; Η Μακεδονία είναι χώρα; Από πού είναι ο Μέγας Αλέξανδρος;  Πολλοί είπαν ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Ισπανός και ότι η  Μακεδονία δεν είναι Ελληνική .

Δείτε το βίντεο και νευριάστε ελεύθερα!!!!!
Βέβαια δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τους κατοίκους των Ηνωμένων Πολιτειών που δεν γνωρίζουν την σωστή απάντηση αλλά από αυτές τις απαντήσεις καταλαβαίνουμε κάτι. Δυστυχώς η ανθελληνική προπαγάνδα έχει πιάσει τόπο και τα τσιράκια του George Soros και του Κίσινγκερ αξίζουν τα λεφτά τους. Είναι σίγουρο ότι για εμάς τους Έλληνες δεν έχει σημασία πόσες χώρες αποκαλούν Μακεδονία τα Σκόπια, γιατί εμείς δεν δεχόμαστε αυτό το ψέμα!
Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε τι πιστεύουν οι λαοί του κόσμου για εμάς γιατί με αυτό τον τρόπο μπορούμε να καταλάβουμε πόσο πετυχημένη είναι η ανθελληνική προπαγάνδα!


elgr

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2018/02/blog-post_64.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters