Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ( Άρθρο της Αφροδίτης Καρανίκου )

Η Ελλήνων Συνέλευσις είναι μια μεγάλη αγκαλιά που τον τελευταίο καιρό γεμίζει από νέους Έλληνες αγόρια και κορίτσια….
Είναι τα καμάρια της Ε.ΣΥ…. Είναι το μέλλον της πατρίδας μας και μας γεμίζουν περηφάνια…. Νέα παιδιά γεμάτα ζωντάνια κι όρεξη να μάθουν την αληθινή τους ιστορία…. Συνειδητοποιημένα παιδιά , που σηκώνουν ψηλά την ελληνική σημαία και την κοιτάνε να κυματίζει νιώθοντας περηφάνια….
 
 Παιδιά που προβληματίζονται για την κατάντια της κοινωνίας σήμερα και αναζητούν τις αιτίες που έφεραν αυτόν τον ξεπεσμό και ψάχνουν τρόπους επαναφοράς των αξιών και του σεβασμού προς τον άνθρωπο και προς ολόκληρο τον πλανήτη, αποφεύγοντας κακοτοπιές και παγίδες που παραμονεύουν τους νέους σε κάθε γωνιά , όπως τα ναρκωτικά , ο αλκοολισμός ο εθισμός στα ηλεκτρονικά παιχνίδια .

Στα πρόσωπα τους δε θα δεις απόγνωση – σκοτεινό βλέμμα – μιζέρια – απαξίωση, (συναισθήματα πολύ συνηθισμένα στους νέους της σύγχρονης Ελλάδας των μνημονίων ) αντίθετα , οι νέοι της Ε.ΣΥ είναι γεμάτοι αισιοδοξία για το αύριο ….

Τι είναι αυτό που διαφοροποιεί τη νεολαία μας από τους υπόλοιπους συνομήλικους τους? Πολύ απλό …Αυτά τα υπέροχα τέκνα Ελλήνων κατάλαβαν πως η μετανάστευση στο εξωτερικό δεν είναι λύση στο πρόβλημα της χώρας μας και πως η φυγή είναι από μόνη της ψυχοφθόρα !!!! ΟΧΙ… Είναι αποφασισμένοι να μείνουν εδώ . Στην πανέμορφη – ηλιόλουστη χώρα στην οποία γεννήθηκαν και που κληρονομικά τους ανήκει . Ξέρουν καλά πως όλα τους ανήκουν , όλα είναι δικά τους και πως οι Πρόγονοι τους φρόντισαν να τους αφήσουν καταπιστεύματα με αμύθητα ποσά.

 
Είναι νέοι μορφωμένοι με πτυχία και μεταπτυχιακές σπουδές . Άλλοι έχουν υψηλές επιδόσεις και διακρίσεις στον αθλητισμό. Μιλούν άπταιστα ξένες γλώσσες. Χειρίζονται τέλεια την τεχνολογία κι έχουν ποικίλα ενδιαφέροντα. Όλα τα ταλέντα και τις δεξιότητες τους όμως θα τα αξιοποιήσουν στη χώρα όπου γεννήθηκαν για να την πάνε ακόμη πιο ψηλά.

Συνειδητοποίησαν πως μόνο με την απαγκίστρωση τους από τα πλοκάμια του σαθρού και εξολοθρευτικού συστήματος θα δώσουν τη ριζική αλλαγή στο οικονομικά και κοινωνικά αρρωστημένο περιβάλλον που δημιούργησαν χρόνια τώρα οι ανθέλληνες μέσω των κομμάτων. Αυτή είναι η γενιά που κατανόησε τον ύπουλο ρόλο των κομμάτων. Τα κόμματα που ξεγέλασαν γενιές και γενιές Ελλήνων πουλώντας ψεύτικες ελπίδες. Τάζοντας λαγούς με πετραχήλια σε κάθε προεκλογικό αγώνα ενώ στο τέλος όλα είχαν ένα κοινό παρονομαστή κι έναν κοινό στόχο : τη διάλυση της Ελλάδας…. 

Τα κόμματα , που σαν τον υδράργυρο , κομμάτι κομμάτι φάνταζαν σαν κάτι αντίθετο μεταξύ τους αλλά που τελικά απέδειξαν πως αποτελούνται από το ίδιο δηλητηριώδες υλικό το οποίο μπορεί και ενώνεται για να καταστρέψει τους Έλληνες κάθε φορά που αυτοί ενώνονται για να προστατέψουν τον ελληνισμό και την πατρίδα. Αυτή η γενιά των νέων κατάφερε και τόλμησε να κάνει αυτό που τόσες και τόσες προηγούμενες γενιές δεν είχαν καταφέρει …. 

Να γυρίσει την πλάτη στους πολιτικούς τις ψευτιάς και να αποποιηθεί τα κόμματα από το πιο αριστερό ως το πιο δεξιό. Κατανόησε ,πως μόνο με την ένωση όλων των Ελλήνων και χωρίς τίποτα να τους διαιρεί , θα μπορούσαν να ανατρέψουν ό,τι έστησε το καθεστώς ως τώρα και να φέρει την Ελλήνων Πολιτεία στην πραγματικότητα και την καθαρή Δημοκρατία! Κόντρα στο σαθρό πολιτικό κατεστημένο διεκδικεί όσα της έκλεψαν. Διεκδικεί το δίκαιο χωρίς φόβο. Ζητά κι απαιτεί τιμωρία για το αίμα που χύθηκε ανάμεσα σε αδέρφια και ομογενείς εξαιτίας των πολιτικών διαφορών.

Οι νέοι της Ε.ΣΥ έχουν στην ψυχή τους τις Ελλάνιες Αξίες κι Αρχές και φιλοσοφούν για την Ανδρεία – την Αρετή – την Ισότητα – την Ελευθερία. Επιδιώκουν Δικαιοσύνη και Αλήθεια και θέλουν να ζήσουν με Αφθονία υλικών και πνευματικών αγαθών ….

Μα πάνω απ’ όλα θέλουν να γνωρίσουν την καταγωγή τους – την έλευση τους και την ιερή αποστολή τους στον πλανήτη ! Οι νέοι της Ε.ΣΥ κατοικούν ήδη νοερά στην Ελλήνων Πολιτεία όπου όλα λειτουργούν με Αξίες – Αρχές και Νόμους που σέβονται τον άνθρωπο και κάθε ζωντανό πλάσμα . Όπου η υγεία αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα κι ευθύνη σε άρτια εξοπλισμένα νοσοκομεία με ειδικευμένους ιατρούς – προσωπικό και επάρκεια φαρμάκων ,όλα δωρεάν στον πολίτη της. Όπου η παιδεία θα λειτουργεί με σεβασμό στον μαθητή και θα του διδάσκει το ευ ζην . Όπου η γεωργία δεν θα καλλιεργεί μεταλλαγμένους σπόρους και υβρίδια . Όπου η δημιουργία μέσω επιστημών και τεχνών θα οδηγεί στην ανέλιξη και όλοι οι νόμοι θα είναι μόνο για το καλό των ανθρώπων!

Αυτό το όραμα μιας υγιούς πολιτείας που σέβεται και λειτουργεί για το καλό και την ευημερία των πολιτών της , είναι που λείπει από τη σύγχρονη Ελλάδα η οποία διώχνει τα παιδιά της σαν άσπλαχνη μάνα , σκοτώνει τα όνειρα τους και ακρωτηριάζει τη δημιουργικότητα τους κι αντί να αναθρέψει νέους χαρούμενους – δημιουργικούς γεμάτους έρωτα για τη ζωή ….δημιουργεί νέους με κατάθλιψη – απόγνωση – γεμάτους θυμό και τάσεις φυγής , μακριά από την κακιά μητριά τους. Σε μια χώρα όπου οι ίδιοι οι πολιτικοί της δε σέβονται τίποτα αδιαφορούν και την ξεπουλάνε….πώς να μάθουν οι νέοι να την αγαπούν και να την υπερασπίζονται ?

Οι νέοι της Ε.ΣΥ γράφουν ιστορία γνωρίζοντας καλά πως σ’αυτούς πέφτει το βαρύ φορτίο να στήσουν και να λειτουργήσουν την Ελλήνων Πολιτεία , αφού πρώτα καθαρίσουν τους στάβλους του Αυγεία από τη βρώμα και τη σαπίλα που άφησε το έως τώρα πολιτικό καθεστώς των κομμάτων .

Οι νέοι της Ε.ΣΥ θα γίνουν οι Ήρωες για τις μελλοντικές γενιές των Ελλήνων ! Θα είναι οι φύλακες του πλανήτη ολόκληρου! Θα πάρουν τα πάντα με αφθονία και θα δώσουν τα πάντα με ανιδιοτέλεια !

Υπέροχοι – πανέμορφοι Έλληνες μας και Ελληνίδες μας ……από τα βάθη της ψυχής μας …έχετε τον απόλυτο σεβασμό και την απέραντη ευγνωμοσύνη μας!!!!

Αφροδίτη Καρανίκου Ε.ΣΥ Κοζάνης


http://alfeiospotamos.gr/?p=32285

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters