Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΔΡΑΝΗ ΜΕΤΡΗΤΑ 5.100.000.000.000$!!! ΒΙΝΤΕΟ Μεταγλωττισμένο

Γιώργος Φήμος ·
ΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΑ ΡΕ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ (1 ΤΡΙΣ ΕΙΝΑΙ 1000ΔΙΣ)ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΠΛΟΥΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ!!!
ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ... Y.Γ. ΣΤΟ 12,45 ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΟΥ BRETTON WOODS !!!!


3,06 ΚΑΙ ΜΕΤΑ "Τώρα, επιτρέψτε μου να σας δώσω δύο αριθμούς. Κατά τη διάρκεια των τριών τελευταίων μηνών, στις Ηνωμένες Πολιτείες, στη Βρετανία και στην Ευρωζώνη, έχουμε επενδύσει, συλλογικά, 3,4 τρισεκατομμύρια δολάρια σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις, μηχανήματα, συγκροτήματα γραφείων, σχολεία, δρόμους, σιδηροδρόμους κτλ. $ 3.4 τρισεκατομμύρια ακούγονται σαν πολλά χρήματα μέχρι να το συγκρίνουμε με το $ 5.1τρισεκατομμύρια που είναι μέσα στα χρηματοπιστωτικά μας ιδρύματα, να κάνουν απολύτως τίποτα κατά τη διάρκεια της ίδιας περιόδου!!!

Έτσι, ένα βουνό του χρέους και ένα βουνό από αδρανή μετρητά δεν αλληλοεξουδετερώνονται μέσω της κανονικής λειτουργίας των αγορών.
Αυτό είναι διαμάχη μου με τον καπιταλισμό, όλα αυτά τα αδρανή μετρητά, θα πρέπει να ενεργοποιηθούν για να βελτιώσουν τη ζωή, για την ανάπτυξη των ανθρώπινων ταλέντων, και μάλιστα να χρηματοδοτήσει όλες αυτές τις τεχνολογίες, οι οποίες είναι απολύτως απαραίτητες για τη σωτηρία του πλανήτη Γη....

Μεταγλωττισμένο
https://www.ted.com/…/yanis_varoufakis_capitalism_will_eat_…

"https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=659110674479968&id=100011431239469&hc_location=ufi

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=652270115164024&id=100011431239469&hc_location=ufi
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters