Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

ΑΓΡΙΝΙΟ 20/1/2902 ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ !!! ΝΟΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΨΥΧΩΝ !!! ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ !!!! ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΑΔΕΛΦΙΑ !!!

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΕΛΛΗΝΕΣ !!!! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ !!!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΕΛΛΗΝΕΣ !!! Η ΜΑΝΑ ΜΑΣ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ !!! ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ !!!

 ΕΛΛΗΝΕΕΕΕΣ !!!! ΕΛΛΗΝΕΕΕΣ !!! ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΓΕΝΟΥΣ !!!!

ΕΛΛΗΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ !!!!!!! ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ !!! ΕΛΛΗΝΕΕΕΕΣ !!!!!!!!!!!

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΕΕΣ !!!!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!! ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ !!!! ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΑΔΕΛΦΙΑ !!! Η ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ !!!! ΑΔΕΛΦΙΑΑΑΑ ΕΛΑΤΕ !!!!



ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 20 /1/2902(2018) (φωτο-βίντεο)

 
http://alfeiospotamos.gr/?p=31748

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters