Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ για τον ΜΟΝΟΑΤΟΜΙΚΟ ΧΡΥΣΟ (video)

ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ για τον ΜΟΝΟΑΤΟΜΙΚΟ ΧΡΥΣΟ (video)
Ειπώθηκε ότι παράγει ένα λαμπρό φως από θανατηφόρες ακτίνες, ενώ την ίδια στιγμή είναι και το κλειδί της μακροζωίας..
Η εκπληκτική αινιγματική λευκή σκόνη της ομάδας των μετάλλων του χρυσού και των πλατινών δεν είναι μια νέα ανακάλυψη. Οι αρχαίοι λαοί της Μεσοποταμίας την αποκαλούσαν «shem-an-na» ενώ οι αρχαίοι Αιγύπτιοι την περιέγραφαν ως την «mfkzt».

Οι Αλεξανδρινοί την τιμούσαν ως δώρο του Παραδείσου, ενώ αργότερα οι χημικοί, όπως ο Nicolas Flamel, την προσδιόριζαν σαν αυτό που ονομαζόταν «φιλοσοφική λίθος».

Σε όλα τα στάδια της ιστορίας η ιερή «σκόνη της προβολής» θεωρήθηκε ότι κατέχει τις δυνατότητες της αιώρησης, της μεταστοιχείωσης και της τηλεμεταφοράς. Ειπώθηκε ότι παράγει ένα λαμπρό φως από θανατηφόρες ακτίνες, ενώ την ίδια στιγμή είναι και το κλειδί της μακροζωίας. Στο σημερινό κόσμο, το Ινστιτούτο Προηγμένων Μελετών του Τέξας την περιγράφει ως «εξωτική ύλη» με υπεραγωγιμότητα, που είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της, ενώ το Κέντρο Προηγμένων Μελετών του Ιλλινόις ως την «ουσία με την πιο αξιόλογη φυσική ιδιότητα του σύμπαντος».

Το μήνυμα των Ολυμπίων:

– «Οι κάτοικοι ορισμένων πλανητών της Λύρας λόγω κοσμικών συνθηκών, προσεβλήθησαν από άγνωστη νόσο που ελάττωνε τους βιολογικούς τους κραδασμούς, με συνέπεια να μειώνεται η ζωή τους από 1.000 έτη σε 800 έτη. Το γεγονός αυτό ανησύχησε την Συμμαχία, της οποίας οι βιολόγοι επιστήμονες ανακάλυψαν το εμβόλιο του μονοατομικού χρυσού, το οποίο μπορούσε να διατηρεί σταθερό τον χρόνο της ζωής τους στα 1.000 έτη και ταυτόχρονα να ενισχύει τις τηλεπαθητικές τους ικανότητες και να διατηρεί μέχρι τέλους την νεανική τους ικμάδα.

Επειδή η Γαία ήταν πλούσια σε χρυσό και οι Λύριοι με την τεχνολογία τους μπορούσαν εύκολα να τον εξωρύξουν και να τον μεταστοιχειώσουν σε μονοατομικό, δημιουργήθηκε ανταγωνισμός συγκέντρωσης χρυσού με τους Σειρίους και τους Πλειάδιους, οι οποίοι συνέστησαν συμμαχία κάτω από το κοινό έμβλημα «Στέμμα των Πτερύγων». Αφού συγκέντρωσαν μεγάλες ποσότητες χρυσού, επέστρεψαν στις πατρίδες τους»..

[«Πόλεμος στον Ήλιο» Γ. Καλογεράκη]

Δείτε το βίντεο:

Elixir of Life: Monatomic Gold, Ormus, Fountain of Youth?

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά



Monoatomic Gold is the Greatest Discovery of All Time [FULL VIDEO]



Ancient Revelations the Incredible Power of Monoatomic Gold



https://youtu.be/Qv84957sT5o

galacticconnection.com μέσω Nicos Kastanias

https://www.diadrastika.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters