Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ

Χαιρόμαστε όταν μας επιβεβαιώνει ο ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς…

Έγραφα την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017 στην Ελεύθερη Ώρα: «Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως, λίγο πριν την έλευση του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα, δόθηκε συνέντευξη στον Σκάι, ιδιοκτησίας του Γιάννη Αλαφούζου και στον Συστημικό δημοσιογράφο, άνθρωπο της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, Αλέξη Παπαχελά!

Αυτό αναρωτήθηκα στο άρθρο μου της Δευτέρας 11 Δεκεμβρίου 2017 που δημοσιεύθηκε στην Ελεύθερη Ώρα, πως δηλαδή, ο Σκάι έδωσε βήμα στον Ερντογάν ώστε πριν την έλευσή του στην Αθήνα, να μιλήσει για όλες εκείνες τις παράλογες αξιώσεις του! Αμφισβητώντας τη Συνθήκη της Λωζάννης και εγείροντας αλυτρωτικές διεκδικήσεις!


Θέτοντας το ερώτημα: Δόθηκε από την πλευρά της κυβερνήσεως “εμπιστευτική οδηγία” όπως λέγεται στα ΜΜΕ (πάγιος κανόνας σε περιπτώσεις ελεύσεως Προέδρων ή Πρωθυπουργών μιας χώρας σε άλλη χώρα); Γιατί, αν δόθηκε και την παραβίασε ο Σκάι, τότε πρέπει να του επιβληθούν σοβαρές κυρώσεις! Εάν όχι, τότε η κυβέρνηση υπέπεσε σε πολύ σοβαρό ατόπημα και πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες από όλα τα κόμματα της Αντιπολίτευσης! Τα οποία θα πρέπει να προκαλέσουν συζήτηση στη Βουλή για τις ευθύνες της κυβερνήσεως, του ξεσαλώματος του Ερντογάν στη Θράκη μας! 


Ωστόσο, με καθυστέρηση λίγων ημερών έρχεται στο φως της δημοσιότητας όλο το παρασκήνιο που παίχτηκε μεταξύ του Αλαφούζου και του Σκάι με τη συνέντευξη του Τούρκου Προέδρου!


Αφού είχε συμφωνηθεί μεταξύ του Έλληνα Πρωθυπουργού και του Τούρκου Προέδρου, οι συνεντεύξεις που θα έδιναν, να δίνονταν στο Τουρκικό Πρακτορείο Anadolu (όπου και έδωσε τη συνέντευξη ο Αλέξης Τσίπρας στην επίσκεψή του στην Τουρκία) και στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ ΜΠΕ)!
Όμως, την τελευταία στιγμή ο Ερντογάν ακύρωσε την προγραμματισμένη συνέντευξη στο ΑΠΕ ΜΠΕ και την έδωσε στο Σκάι του Γιάννη Αλαφούζου!
Έτσι λέγεται πως, ο Τούρκος Acun Ilicali του Survivor, έβαλε πλάτη για το φίλο του Γιάννη Αλαφούζο!


Τι δεν καταλαβαίνει ακόμη ο Παναθηναϊκός κόσμος;»!
Την αμέσως επομένη ημέρα ο ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς από το βήμα της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, κραδαίνοντας την Ελεύθερη Ώρα, είπε:
«… ο Ερντογάν ήταν να δώσει συνέντευξη στο ΑΠΕ και έδωσε στο Σκάι! Γιατί; Όπως ο ίδιος είπε στους δικούς του δημοσιογράφους “με μετέπεισε ο διευθυντής ενημέρωσής μου”! Ποιος είναι αυτός; Είναι ένας παραγωγός Τούρκος με σήριαλ, που έχει το Survivor! Αυτή είναι η αλήθεια και ξέρω ότι σας πειράζει…»! 


Εμείς, απλά να ευχαριστήσουμε τον κ. Νίκο Κοτζιά, ο οποίος παραδέχεται δημόσια πως, η δική μας πληροφόρηση είναι μπροστά από αυτή του Υπουργείου Εξωτερικών!!

Τους ΑΝΕΛ δε θέλουν, τον Καμμένο τον λατρεύουν οι “53”…


Βρε πού χάθηκαν τα παιδιά; Ναι, καλά καταλάβατε, για τους 53 “αντάρτες” του ΣΥΡΙΖΑ μιλάω! Αυτούς βρε, που τον Ιούνιο του 2014 έκαναν Ομάδα μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ και άσκησαν κριτική στην ηγεσία του για τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές του ίδιου χρόνου! 

Μετά από αυτό το “αντάρτικο” κάπου χάθηκαν, άλλοι μένοντας πιστοί στην κυβέρνηση, άλλοι τραβώντας για την Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη και άλλοι παραμένουν ακόμη ανένταχτοι σε κάποιο κομματικό σχηματισμό! 

Σήμερα εκπροσωπούνται στην κυβέρνηση με τους Ευκλείδη Τσακαλώτο (φέρεται ως ο αρχηγός), Θοδωρή Δρίτσα, Θεανώ Φωτίου και άλλους! 
Αυτοί οι “μάγκες” λοιπόν, απέκτησαν ξανά φωνή και έβγαλαν ανακοίνωση για να “τρομάξουν” τον Τσίπρα! Τάχατες – τάχατες, αντιτίθενται στη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ (κάπως άργησαν να εκφράσουν την αντίθεσή τους, δεν νομίζετε;), λέγοντας: «…Σήμερα πρέπει να αξιολογηθεί αυτή η συγκυβέρνηση που πολλές φορές μετατρέπεται σε ομηρία από ένα πλήρως υπουργοποιημένο κόμμα που πιέζει για να μπλοκάρει σωρεία ριζοσπαστικών – θετικών μέτρων ή για να υιοθετηθούν συντηρητικές επιλογές…»! “Γέννησαν” και σύνθημα για το υποτιθέμενο “αντάρτικό” τους! “Πάμε αλλιώς”! 
Αυτό λέμε και εμείς προς τον ελληνικό λαό! ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ, πετώντας στη θάλασσα τους άθεους, τους αντίχριστους, τους ανθέλληνες της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! 
Όσον αφορά τους “Ανεξάρτητους Έλληνες”, ας το πάρουν χαμπάρι ότι, το μήνυμα τους το περνάνε γλυκά – γλυκά από τον ΣΥΡΙΖΑ! 
Δεν σας γουστάρουμε άλλο, πάρτε πόδι! Εξαιρείται όμως ο Πάνος Καμμένος, που οι πληροφορίες μας λένε πως, θα υπάρχει το όνομά του σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ!! 

Της κακομοίρας στη Νέα Δημοκρατία…


Τελείωσε και το πανηγυράκι του 11ου Συνεδρίου της ΝΔ! Όπου εμφανίστηκε ο αρχηγός της ΝΔ και εν δυνάμει Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μεταξύ συγγενών και φίλων, άχρωμος, άοσμος, άγευστος, για να κάνει έκκληση για πανστρατιά και ενότητα!

Ποια πανστρατιά; Ποια ενότητα; Από τη στιγμή που οι “μονομάχοι” έβαλαν προς το παρόν τα μαχαίρια στη θήκη; Σηκώνοντας από τα άγρια χαράματα τον Κώστα Καραμανλή προκειμένου να κάνει ενωτικές δηλώσεις; Την ιδεολογική ομιλία του Αντώνη Σαμαρά, που νόμισε πως είναι αυτός ο Πρόεδρος της ΝΔ; Ή την ομιλία της Ντόρας Μπακογιάννη που έβγαζε το αδελφικό συναίσθημα με την αναφορά της στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη;

Το Συνέδριο έπρεπε να γίνει για να αμβλυνθούν οι γωνίες!
Έτσι, όλοι ξέχασαν τις διαφορές τους με τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Τις οποίες ξέχασαν αφού πρόσκαιρα τα “βρήκαν”! Βλέπετε τους ενώνει η μυρουδιά της Εξουσίας! 


Ωστόσο, θεωρώ ότι, η πλέον κερδισμένη από όλη αυτή την ιστορία ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη, αφού καταχειροκροτήθηκε από όλους τους παρευρισκομένους! Έτσι, πήρε μια άτυπη ρεβάνς από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος πρόσφατα είχε αποφασίσει πως δεν θα της δώσει κυβερνητικό αξίωμα εάν κι εφόσον γίνει Πρωθυπουργός!


Αλλά το έργο “τρόμου” στη ΝΔ, μόλις ξεκίνησε! Τη συνέχεια και το τέλος του το γνωρίζει ο Αλέξης Τσίπρας, γι΄ αυτό και δεν ανησυχεί!!


http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2017/12/blog-post_652.html
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters