Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΑ; ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ !!! ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ !!! ΟΡΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΑ !!!


 

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΡΩΤΟΥΝ… ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΑ;


 
FEK-A-401-1933
 
ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ !!! ΟΡΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΑ !!! ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ !!!

ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ = ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑ !!!:mrgreen:   

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ !!! ΟΙ ΠΑΤΕΡΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΤΑΝ ΣΠΑΝΕ Η ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ !!!

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΙΣ ΙΚΑ Καταβολή της αποζημιώσεως με μετρητά ή με χρηματόγραφα


ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟΣ: ΠΩΣ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟΛΥΣΗΣ; Η αποζημίωση απόλυσης καταβάλλεται σε μετρητά. Δεν αποκλείεται, όμως, η πληρωμή με χρηματόγραφα, όπως οι τραπεζικές επιταγές. Η προσφορά της επιταγής πρέπει να θεωρηθεί πραγματική και αρμόζουσα, παρά το ότι η χορήγηση της επιταγής δεν συνιστά καταβολή.


ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΗ

ΦΕΚ-A-69-1092-NOMOS-5325

Βασιλειάδης Δημήτριος ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ Φ.Ε.Κ.

ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΟΙΝΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΧΡΗΜΑΔΕΙΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟ Φ.Ε.Κ.

ΤΩΡΑ ΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΝΟΟΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΨΕΥΔΗ ΔΕΞΙΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ…

==========================================

. 3539-2016-ΠΡΑΔΙΤ « Ειδικότερα και σε ενδεικτική και όχι περιοριστική απαρίθμηση, παρέχεται η εξουσία και αρμοδιότητα όπως εκπροσωπεί την εταιρεία ενώπιον παντός νομικού ή φυσικού προσώπου καθώς επίσης ενώπιον του Ελληνικού Δημοσίου, των Τραπεζών του Ταμείου Παρακαταθηκών και δανείων των ΕΑΤΑ, του ΟΤΕ, της ΕΥΔΑΠ, της ΔΕΗ, των Ταχυδρομικών Ταμιευτηρίων, των τελωνείων, των Επιμελητηρίων,

εκδίδει, αποδέχεται οπισθογραφεί ή τριτεγγυάται για οποιονδήποτε αποδέκτη,

επιταγές, συναλλαγματικές

πάσης φύσεως πιστωτικούς τίτλους και φορτωτικά έγγραφα, χρεωστικά κατά τρίτων ή αποδείξεις

ή απαιτήσεις,


εισπράττει χρήματα από Τράπεζες, ΤΠΔ,

Ταχυδρομικά Ταμιευτήρια, Δημόσια Ταμεία οπωσδήποτε οφειλόμενα προς την εταιρεία,

αναλαμβάνει χρήματα, χρηματόγραφα,


μερισματαποδείξεις και τοκομερίδια, παραλαμβάνει φορτωτικές, συνάπτει συμβάσεις μετά Τραπεζών για το άνοιγμα ενέγγυων πιστώσεων, για την έκδοση εγγυητικών επιστολών υπέρ της εταιρείας για είσπραξη φορτωτικών, για χορήγηση δανείων προς την εταιρεία, πιστώσεων δι’ ανοικτού λογαριασμού επί προσωπικής ασφάλειας ή και ασφαλισμένων δι’ υποθηκών και παντός είδους ενεχύρου και να ποιεί τη χρήση αυτών είτε δι’ επιταγών είτε δια εντολής είτε δια αποδείξεων λήψεως χρημάτων ως και των υπό την εταιρεία μερισμάτων, συνάπτει συμβάσεις χρηματοδοτικής μίσθωσης, παρέχει εμπράγματη ασφάλεια προς εξασφάλιση

απαιτήσεων εν γένει κατά της εταιρείας επί κινητών και ακινήτων ήτοι ενέχυρο πάσης φύσεως, …..


….. Σχετικό έγγραφο άσκησης ελέγχου της Περιφέρειας

Αττικής, ΠΕ Αθηνών Νότιος Τομέας (Αρ. Πρωτ.: 5614 –

02/04/2014).

Αθήνα, 10 Νοεμβρίου 2016

Με εντολή Προέδρου

Ο Ειδικός Σύμβουλος

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ»

………………………………………………………………………..

ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑΣ…

ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ….

http://alfeiospotamos.gr/?p=29838

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters