Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Βρε τον μπαγάσα τον ΓιαβρΟΓΛΟΥ. Κι ΑΥΤΟΣ αστράτευτος; ΒΙΝΤΕΟ

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ...
ΜΠΑΓΑΣΑΚΟ ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΗ;

"Όλοι έχουν δικαίωμα να κρατούν τη σημαία, γιατί όλοι έχουν υποχρέωση να την υπηρετούν" έλεγε πριν λίγες μέρες ο Υπουργός Παιδείας, αναφερόμενος στη διάταξη του νομοσχεδίου του που προβλέπει σημαιοφόρους με κλήρωση στην Στ' τάξη του δημοτικού, προσθέτοντας ότι "στρατό δεν πάνε μόνο οι άριστοι, πάνε όλα τα παιδιά"....
Μόνο που απ' ότι φαίνεται ο ίδιος ο κ. Γαβρόγλου φρόντισε να μην υπηρετήσει τη σημαία! Ο Υπουργός Παιδείας, με νόμο της Χούντας, το 1971 γλίτωσε τη στρατιωτική θητεία για 3.200 δραχμές! Συγκεκριμένα έκανε χρήση του ευεργετικού διατάγματος 720/70 της δικτατορίας, ως γεννηθείς στην Κωνσταντινούπολη και ευρισκόμενος στο εξωτερικό για σπουδές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters