Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

ΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.!!!!! (Δείτε το ντοκυμαντέρ)

Βίντεο για ΛΕΗΛΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥΓιάννης Καλογερόπουλος: ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.!!!!!
ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ....
ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.!!!!!
ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΧΙΛΙΕΤΙΡΙΔΕΣ .............
Τον χειμώνα του 116 μ.Χ. ο αυτοκράτωρ Τραϊανός τον περνά στα ερείπια της ανατολικής πρωτεύουσάς του, της Αντιοχείας, η οποία τον προηγούμενο χρόνο είχε ισοπεδωθεί από καταστρεπτικό σεισμό. Εκεί, ο αυτοκράτωρ έμαθε ότι οι εβραίοι είχαν εξεγερθεί.
Τα νέα ήταν ότι, οι εβραίοι εξεγερθέντες, στην σημερινή Λιβύη (Κυρηναϊκή), στην Αλεξάνδρεια, στην Κύπρο και στην Μεσοποταμία, ξεσηκώθηκαν εναντίον της Ρώμης,σφάζοντας όμως περίπου 1.000.000 Έλληνες!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΟΙ ΙΠΠΟΤΕΣ, ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΤΩΝ ΡΩΜΑΝΩΝ ΚΑΙ Η ΚΛΟΠΗ (Δείτε το ντοκυμαντέρ)
Γιάννης Καλογερόπουλος: ΔΙΗΓΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΡΩΣΣΟΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 1204 ΕΚΛΕΒΑΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΡΩΜΑΝΩΝ [ΒΥΖΑΝΤΙΟ] ΟΙ ΙΠΠΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 1400 ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ… ΕΥΡΩΠΗΣ.!!!
ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.!!!!!!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ….. ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ…. ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟ 6.25 ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ…
ΤΩΡΑ ΜΕ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ.!!!! 
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ… ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ…. ΠΗΓΕΣ.!!!!
 

Γιάννης Καλογερόπουλος: Κατά τις σφαγές αυτές των Ελλήνων, οι Εβραίοι κατεβρόχθιζαν τις σάρκες των νεκρών, έπιναν το αίμα τους και κατέστρεφαν τα εντόσθια!…”                                                                            
 ΣΧΟΛΙΟ ΑΛΦΕΙΟΥ: ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΠΟΥ ΣΥΣΣΩΡΕΥΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΡΩΜΗ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ… ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΝ ΕΚΕΙ… ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ… ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.!!!
ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters