Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Kαλλιτεχνικό εργαστήρι του Φειδία με 130 αρχαία αγάλματα κάτω από την Ακρόπολι και το υπουργείο Πολιτισμού το … αγνοεί !!!

Κάποιοι από τους πολλούς επίσημους αριθμούς πρωτοκόλλου που έχει πάρει η υπόθεσις… κι όμως παραμένει θαμμένη, κι αυτή όπως και το εργαστήριο κάτω από την Ακρόπολη!!! Και μάζι μ’ όλα αυτά, η Αλήθεια και η Ιστορία!
 
Μερκούρη, Μικρούτσικος, Βενιζέλος, Σταϊκούρας, Καραμανλής, Βουλγαράκης, Λιάπης, Γερουλάνος, έθαψαν το αρχαίο «μαρμαρογλυφείο των Αθηνών»!!!
Μια παράξενη ιστορία πλανάται – χρόνια τώρα – στα στέκια των αρχαιοφίλων, και που εάν είναι αλήθεια, εκθέτει όλους τους υπουργούς Πολιτισμού αυτής της χώρας – από την Μελ. Μερκούρη και μετά! – καθώς και σύσσωμο το υπουργείο!..
Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά…


Δυο φίλοι κατά την διάρκεια κάποιων εργασιών στην Πλάκα – στον αρχαιότερο οικισμό της Ευρώπης, κατά κάποιους  – ανασύροντας μια πλάκα, ευρέθησαν πάνω από μια αραχνιασμένη τρύπα. Από περιέργεια, άναψαν δυο εφημερίδες, τις πέταξαν μέσα και είδαν πως υπάρχει βάθος. Εισέρχονται – αυτόπτες μάρτυρες και οι δυο – και ευρίσκονται – απ’ ό,τι λένε – σε έναν υπόγειο θάλαμο, με πάρα πολλά αρχαία ελληνικά αγάλματα!


Αμέσως απευθύνθηκαν στο υπουργείο Πολιτισμού και μάλιστα στην ίδια την υπουργό, τότε, Μελίνα Μερκούρη… Φωνή βοώντος… Οι υπουργοί αλλάζουν (άλλωστε αυτοί έρχονται και παρέρχονται, είναι περαστικοί και αναλώσιμοι, ασχέτως εάν φαντάζονται πως είναι αιώνιοι, αλλά τα προβλήματα μένουν) και ο άνθρωπος αυτός (ο κ. Κ. Κυπαρίσσης εν προκειμένω) επέμενε να τους ενημερώνει γι’ αυτό που είδαν τα μάτια του… Ήταν δε, γνωστός στους κύκλους του υπουργείου, γιατί – συν τοις άλλοις – είχε βρει ένα άγαλμα της Μοίρας Κλωθούς, είχε ενημερώσει το υπουργείο, το οποίο εσκόπευε να τον αποζημιώσει (ΥΠΠΟ/ΔΙΛΑΠ/Γ/2612 π.ε./42486 π.ε./1.3.1988, με δυο φωτο συνημμένες).
Αλλά, για την… ταμπακιέρα, το υπόγειο «μαρμαρογλυφείο των Αθηνών» – όπως ο ίδιος το όνομάσε – με τα 130 αγάλματα… ουδείς λόγος! Ας πω εδώ, πως ο κ. Κυπαρίσσης ιστορικώς έχει ένα δίκιο, λέγοντας πως ίσως να πρόκειται για ένα «μαρμαρογλυφείο», δεδομένου ότι κάπου θα πρέπει να φυλάσσονταν οι μήτρες των μεγάλων καλλιτεχνημάτων της Ακροπόλεως, ούτως ώστε σε περίπτωση φθοράς να αντικατασταθούν…

Ας δούμε όμως τι περιγράφει ο ίδιος, σε νέα επιστολή του προς τον υπ. Πολιτισμού, Ευ. Βενιζέλο (20.8.2003):

«Στην περίοδο Μελίνας Μερκούρη έκανα δύο φορές αιτήσεις για το «μαρμαρογλυφείο των Αθηνών». Πιθανόν 99% του Αθηναίου Φειδία και ονομάζω τα εξής:

Από τις οικοδομικές εργασίες ο εκσκαφέας επέταξε ένα μάρμαρο, δηλαδή πλάκα 2 μ. και παρουσιάσθηκε ένα άνοιγμα σε στυλ πηγαδιού, καλυμμένο με στρώμα αράχνης. Πέταξα αναμμένη εφημερίδα και τότε και με τις ακτίνες του ηλίου, είδα πως υπήρχαν σκαλοπάτια. Τελειώνοντας τα σκαλοπάτια σε βάθος 3 μ. και παραπάνω υπήρχε αίθουσα. Και δεξιά στην καμάρα, δεξιά της στοάς, ήταν μία θεά! Γύρω στο 1,80 μ.! Αριστούργημα! Και από την αριστερή μεριά του προσώπου ήταν ακατέργαστη. Στην δεξιά μεριά ήταν ένα λεοντάρι. Δίπλα ο Διογένης γυμνός, όπως τον εγέννησε η μάνα του, και η θεά Αθηνά. Δεξιά και αριστερά στο τούνελ της καμάρας ολόσωμα συνεχόμενα αγάλματα στα 20 μ. Δεν υπάρχει οξυγόνο. Και το τούνελ συνεχίζεται. Αλλά θέλει φωτισμό.

Το νούμερο των αγαλμάτων είναι σε τριψήφιο αριθμό. Μετρήθηκαν και κόρες δεξιά και αριστερά. Στα τειχεία υπάρχουν ανάγλυφα, πιθανότατα να είναι 50% τα «Ελγίνεια», να τα είχε προβλέψει ο Φειδίας για κάποια φθορά των χρόνων.

Επίσης έχω κάνει αίτηση και στην περίοδο Μικρούτσικου. Βαστάω ημερομηνίες και αριθμούς πρωτοκόλλου για όλα αυτά.

Παρακαλώ να ενημερωθεί οπωσδήποτε ο υπουργός Πολιτισμού, να μην την πνίξουμε την υπόθεση, όπως και τις προηγούμενες φορές. Εγώ μπορώ να σας το υποδείξω το μέρος του τούνελ, με όλα αυτά τα οποία αναφέρω»…

Αυτά αναφέρει ένας Έλλην πολίτης, σε Έλληνες υπουργούς Πολιτισμού της Ελλάδος (δις στην Μελ. Μερκούρη, στον Θ. Μικρούτσικο, και στον Ευ. Βενιζέλο) και δεν κινείται κανείς τους! Δεν δίνει ουδείς σημασία! Δεν δίνει καμμιά εντολή στην Αρχαιολογική Υπηρεσία – η οποία, ως κράτος εν κράτει, ακόμη και για την υπόνοια υπάρξεως αρχαίου θραύσματος σταματά οικοδομικές εργασίες – να πάει να ελέγξει το βάσιμον των αναφερομένων…

Ενδιαμέσως δε, αναφέρει πως αιτήθηκε 10 φορές να συναντηθεί με την υπ. Πολιτισμού Ά. Ψαρούδα-Μπενάκη, για να την ενημερώσει για το θέμα, κι αυτή η συνάντησις δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ… Επίσης, ενημέρωσε και τον κ. Γ. Σταϊκούρα (ως δ/ντή του πολιτικού γραφείου του Προέδρου της ΝΔ)…

Ο καιρός περνά… Γίνεται πρωθυπουργός – και υπουργός Πολιτισμού – ο Κ. Καραμανλής. Νέα – 4η – αίτηση (6.12.2004). Τον ενημερώνει πως πρόκειται για το «μαρμαρογλυφείο των Αθηνών», πως υπάρχει τριψήφιος αριθμός ολόσωμων αγαλμάτων, 15 κόρες, άγαλμα του Διογένους να κρατά τα μάγουλά του, κ.ά. ημιτελή… Επίσης, προσθέτει, πως υπάρχει και κατοικία, πηγάδι με σκαλοπάτια, αίθουσα προς Ν., με διακλαδώσεις που κανείς δεν ξέρει πού φθάνουν… Και ζητούσε ακρόαση γιατί έχει κι άλλα να του πει, αλλά από κοντά «κεκλεισμένων των θυρών»… Κι όλα αυτά, «για να δοξασθεί η Ελλάδα μας», όπως σημείωνε… Ο πρωθυπουργός και υπουργός Πολιτισμού της Ελλάδος, Κ. Καραμανλής, δεν του απάντησε ποτέ…

Ο καιρός περνά… Γίνεται υπουργός Πολιτισμού ο Γ. Βουλγαράκης. Νέα – 5η – αίτηση (12.9.2006). Συμπληρωματικά στα παραπάνω του αναφέρει πως υπάρχει και μεταλλικό ολόσωμο άγαλμα του Αιπύτου[1] να κρατά με το δεξί του χέρι ηνία αλόγου, και στο αριστερό του πόδι τυλιγμένο ένα φίδι, όλα σε φυσικό μέγεθος… Τον προκαλεί να βγει στην τηλεόραση σε αντιπαρέθση με αρχαιολόγους… Ζητούσε άδεια, να εισέλθει με αρχαιολόγους, να επιβλέπουν άτομα από το υπ. Πολιτισμού, ο ίδιος ο υπουργός εάν θέλει, να παρίστανται τα κανάλια, κλπ. Και τον ενημερώνει πως αυτά εντοπίζονται απλώς και με ανιχνευτές μετάλλων, από την επιφάνεια (δηλ. χωρίς καν να σάψουν)… Και αυτός ο Έλλην υπουργός Πολιτισμού εποίησε την νήσσαν…

Επανέρχεται υποδεικνύοντας το εν λόγω οικόπεδο με επιστολή του προς τον γεν. γραμματέα του ΥΠΠΟ, κ. Χρ. Ζαχόπουλο και την Α΄ ΕΠΚΑ (12.3.2007). Και, ω, του θαύματος, ο Χρ. Ζαχόπουλος, ο προϊστάμενος της Α΄ ΕΠΚΑ, Αλ. Μάντης, και κλιμάκιο (κατάπληροφορίες μου 15μελές) του ΥΠΠΟ, καθώς και με τους εκπροσώπους του κ. Κυπαρίσση, μεταβαίνει αυθημερόν στο υποδειχθέν οικόπεδο – ως όφειλε να κάνει (αρ. πρωτ. 2282/12.3.2007)! Ο δε Χρ. Ζαχόπουλος ευχαριστεί τον κ. Κυπαρίσση για την υπόδειξη και του αναφέρει πως «εάν η δήλωση και υπόδειξη επιβεβαιωθεί, θα υπάρξει ηθική αναγνώριση της πράξης και υλική αμοιβή στο πλαίσιο των διατάξεων του ν. 3028/2002» (αρ. πρωτ. ΕΜΠ 21/12.3.2007). Αλλά η Αρχαιολογική, που κάνει άνω-κάτω ό,τι θέλει για ψύλλου πήδημα, για μια τόσο σοβαρή καταγγελία, αρκέσθηκε να πει πως «λόγω της ασφαλτόστρωσης του υπαίθριου χώρου στάθμευσης και της χρήσης του ανωτέρω χώρου από επιχείρηση στάθμευσης αυτοκινήτων, δεν κατέστη δυνατόν να επαληθευθεί το βάσιμο της υποδείξεως»!!! Και απεφασίσθη «να κινηθεί η νόμιμη διαδικασία για την εξακρίβωση της υποδείξεως»… Μετά απ’ αυτήν την «αυτοψία» Ζαχόπουλου, τα γεγονότα που επακολούθησαν με το άτομό του είναι γνωστά… Ο Χρ. Ζαχόπουλος έφυγε – όπως έφυγε – από την μέση, και η υπόθεσις ξανα-ενταφιάσθηκε στο υπόγειό της…

Ο καιρός περνά… Νέος υπουργός Πολιτισμού ο Μιχ. Λιάπης. Δυο νέες αιτήσεις του κ. Κ. Κυπαρίσση (4.6 και 12.8.2008), στις οποίες αναφέρεται η αυτοψία Ζαχόπουλου, καθώς και οι 28χρονες προσπάθειές του να πείσει τους ανθρώπους που εκπροσωπούν τον πολιτισμό αυτής της χώρας, να ενδιαφερθούν για τον πολιτισμό της, τον λαμπρότερο πολιτισμό του πλανήτου!

Ώσπου γνωστοποιείται το θέμα στο κόμμα του ΛΑΟΣ, και δυο τότε βουλευτές του, ο κ. Σπ.-Άδ. Γεωργιάδης και ο κ. Αθ. Πλεύρης κάνουν (μια ασύντακτη και προχειρογραμμένη, κατά τ’ άλλα) ερώτηση στην Βουλή (20.5.2010), η οποία έλεγε τα εξής:

«Σύμφωνα με καταγγελίες ενός συμπολίτη μας, σχετικά με κάποια αρχαιολογικά εύρήματα επί της οδού [……..] που ισχυρίζεται ότι υπάρχουν και δεν έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, μας ενημέρωσε ότι έχει αποστείλει στις αρμόδιες Υπηρεσίες του Υπουργείου τα εξής έγγραφα με αριθμούς πρωτοκόλλων: 1064/15-03-1989, 5176/26-08-1994, 46017/20-08-2003 και 21/12-03-2007, αλλά οι απαντήσεις αυτών ήταν αρνητικές ως προς τα συγκεκριμένα ευρήματα.
Συνεπώς ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:

Εχει ελεγχθεί ο συγκεκριμένος χώρος και αν ναι ποτέ έγινε χρονικά και ποια ήταν τα. επίσημα αποτελέσματα των ερευνών;».

Και έρχεται το μεγαλείον της απαντήσεως του υπουργείου, δηλ. του επίσημου ελληνικού κράτους. Η μνημειώδης απάντησις την οποία υπογράφει ως υπ. Πολιτισμού ο κ. Π. Γερουλάνος, λέει ανάμεσα στ’ άλλα διαδικαστικά, τα εξής (αντιγράφεται με τις ανορθογραφίες της):

«Σε απάντηση της […] ερώτησης των βουλευτών κ. Σπ.-Άδ. Γεωργιάδη και Αθ. Πλεύρη και σύμφωνα με τα στοιχεία που έθεσαν υπόψη μας οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, σας γνωρίζουμε τα εξής:
Ο κ. Κυπαρίσσης, κάτοικος Αθήνας, επί της οδού […], με επιστολή που απεύθυνε στις 12.03.2007 στον τότε Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού, κ. Χρήστο Ζαχόπουλο, ανέφερε την ύπαρξη κινητών και ακίνητων αρχαιοτήτων στο οικόπεδο επί της οδού […], το οποίο χρησιμοποιείται από ιδιώτη ως υπαίθριος σταθμός στάθμευσης.

Στις 12.03.2007 πραγματοποιήθηκε αυτοψία στο εν λόγω ακίνητο, με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα του ΥΠ.ΠΟ., του Προϊσταμένου της Α’ ΕΠΚΑ, κ. Αλέξανδρου Μάντη, καθώς και των εκπροσώπων του κ. Κυπαρίσση, κ.κ. Ιωάννας Κονδύλη και Γρηγορίου Καρυώτη. Η ύπαρξη ασφάλτου στο χώρο δεν επέτρεψε την εξακρίβωση της ύπαρξης αρχαιοτήτων.

Στη συνέχεια, η Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, με την υπ’ αρ. ΥΠΠΟ/ΓΔΑΠΚ/ΑΡΧ/Α1/Φ1/25741/1317/23.04.2007 απόφαση ενέκρινε τη διεξαγωγή συστηματικής ανασκαφής περιορισμένης χρονικής διάρκειας από την αρμόδια Α’ ΕΠΚΑ, σύμφωνα με το άρθρο 36, παρ.15 του Ν. 3028/2002.

Ακολούθησαν, σε εφαρμογή της προαναφερθείσας Υπουργικής Απόφασης, το έγγραφο της αρμόδιας Α’ ΕΠΚΑ, με αρ. πρωτ. 3806/15.06.2007 με το οποίο οριζόταν η διεπιστημονική ομάδα που θα διεξήγαγε την ανασκαφή, απαρτιζόμενη από προσωπικό της Εφορείας, το χρονοδιάγραμμα των εργασιών και ο οικονομικός προϋπολογισμό τους, το έγγραφο της Γενικής Δ/νσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, με το οποίο η αρχική Υπουργική Απόφαση τροποποιήθηκε ως προς τα ονόματα των ιδιοκτητών του ακινήτου, καθώς και δυο έγγραφα της Υπηρεσίας προς τους ιδιοκτήτες του ακινήτου, […] με τα οποία ζητήθηκε η έγγραφη συναίνεσή τους, προκειμένου να διεξαχθεί η εγκριθείσα ανασκαφική έρευνα, που όμως δεν έτυχαν απάντησης.

Ύστερα από τα παραπάνω, και λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι το ακίνητο επί της οδού […], στην περιοχή της Πλάκας ανήκει σε ιδιώτες και, επιπλέον, ενοικιάζεται σε τρίτο πρόσωπο, το οποίο το χρησιμοποιεί ως ενοικιαζόμενο χώρο στάθμευσης οχημάτων, είναι σαφές ότι η Υπηρεσία δε μπορούσε να επέμβει στο εν λόγω οικόπεδο, χωρίς να έχουν, προηγουμένως, ρυθμιστεί θέματα που συνδέονται με τη «στέρηση χρήσης» του ακινήτου και τις αποζημιώσεις που θα έπρεπε ενδεχομένως να καταβληθούν, τόσο στους ιδιοκτήτες όσο και στον ενοικιαστή του ακινήτου, σύμφωνα και με τα όσα προβλέπονται στο άρθρο 19 του Ν. 3028/2002, «Για την προστασία των Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς»».
 
Αυτά τα κωμικοτραγικά απάντησε η υπουργία Γερουλάνου! Ότι επειδή ένας ιδιώτης-ιδιοκτήτης δεν συναινεί να γίνει μια μικρή τρυπίτσα σε κενό κομμάτι ασφάλτου του οικοπέδου του, να περάσει απ’ αυτό μια μικροκάμερα, να αποδείξει εάν υπάρχει ένα ολόκληρο υπόγειο εργαστήριο γλυπτών, ένας υπόγειος ναός ή ό,τι άλλο ισχυρίζεται ο κ. Κυπαρίσσης, κάτω από την Ακρόπολι Αθηνών (!!!), ή όχι, η επιστημονική και αρχαιολογική έρευνα στην Ελλάδα, η Ιστορία του ελληνικού πολιτισμού, η παγκόσμια διαφώτιση για το μεγαλείον των προγόνων μας, πρέπει να πάψει… Και ότι μια αποφασισμένη επίσημα να διεξαχθεί συστηματική ανασκαφή, μπορεί ως εκ τούτου να μη γίνει ποτέ! Και ότι η περίπτωση αναγκαστικής απαλλοτριώσεως – ή τόσα άλλα νομικά εργαλεία – που παρέχει ο νόμος που επικαλείται ο κ. Γερουλάνος δεν μπορούν να ισχύσουν!

Αλλά και οι δυο βουλευτές του ΛΑΟΣ, οι οποίοι έλαβαν αυτήν την απίστευτη απάντηση… μούλωξαν! Μουγγάθηκαν! Και ανάγκασαν τον κ. Κυπαρίσση με φίλους του, όπως τον κ. Θ. Ρουμπάνη, να αναζητούν δικαίωση και δημοσιοποίηση του θέματος σε δημοσιογράφους, σε τηλεοπτικές εκπομπές, άρθρα, κλπ.

Και δεν είναι η μόνη κατάπαυση και κατάχωση για την οποία βαρύνεται η υπουργία Γερουλάνου. Που θα πρέπει να συνδεθεί και με άλλα χρόνια πρόσωπα και πράγματα στο υπ. Πολιτισμού. Και ειδικά στην Πλάκα, στον Άλιμο, στο Χαϊδάρι… (Περισσότερα εν ευθέτω χρόνω).

Αλλά εάν γινόταν μια τέτοια ανασκαφή, θα απεδείκνυε μόνον δύο πράγματα:

1. Ή ότι το κ. Κυπαρίσσης είναι μυθομανής. (Αλλά η ψυχολογία λέγει πως ένας μυθομανής δεν επιμένει 32 χρόνια… Κάποτε και οι μανίες περνούν)…

2.  Ή ότι λέει αλήθεια. Και το υπόγειο αυτό εργαστήριο όντως υπάρχει!
Ναι, αλλά τότε θα αποδεικνύονταν άλλα δυο πράγματα:

1.  Ή ότι «κάποιοι» έμαθαν για το υπόγειο εργαστήριο, εισήλθαν και ξάφρισαν ό,τι υπάρχει εντός αυτού, οπότε και έχουν κάθε λόγο να κωλυσιεργούν τις έρευνες,

2. ή ότι – εάν όντως οι περιγραφές αποδειχθούν όπως τις βροντοφωνάζει τόσα χρόνια ο κ. Κυπαρίσσης – όλοι όσοι έλαβαν γνώση αυτής της πληροφορίας και δεν έκαμαν τίποτε, θα αποδειχθούν νεκροθάφτες του ελληνικού πολιτισμού, που τοποθετήθηκαν σε αυτές τις καρέκλες με αυτήν την εντολή και ορκιζόμενοι αυτό το έργο… Πάλι, λοιπόν, αυτοί και οι εντολείς τους έχουν κάθε λόγο να κωλυσιεργούν τις έρευνες…

Εσείς βλέπετε κάποιον άλλον λόγο;
Κι έτσι, αρχαιολόγοι, υπουργείο, πολιτικοί, και άλλοι πολλοί παράγοντες (όπως εφοπλιστές και επιχειρηματίες που… κατοικούν, δραστηριοποιούνται κι… επεκτείνονται στην Πλάκα, καταπατώντας τείχη ολόκληρα κλπ.), όλοι σε έναν πανηγυρτζίδικο χορό, σιωπούν και θάβουν… Κι έρχονται δημοτικές εκλογές (και) για τον μεγαλύτερο Δήμο της χώρας… Και κανείς υποψήφιος δεν έχει εντάξει στο πρόγραμμά του το ξεβρώμισμα της «συνοικίας των θεών», της Πλάκας από τον κόπρο του Αυγείου, έως τώρα…
Θα επανέλθω και με άλλα στοιχεία…

———————————————-
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
[1] Στα κείμενά του, ο κ. Κυπαρίσσης, γράφει για κάποιον «Έπιτο» ή «Έπητο». Τέτοιο όνομα όμως στην αρχαία μας Μυθολογία ή Ιστορία δεν υπάρχει. Ίσως λοιπόν, θεώρησα πως αναφέρεται ανορθόγραφα προς τον ήρωα Αίπυτο, τον υιό του Νηλέως και εγγονό του Κόδρου, του τελευταίου βασιλιά και αυτοθυσιαζόμενου ήρωος των Αθηναίων, για να σωθεί η πόλις του. Ο εγγονός του, Αίπυτος, έκτισε την πόλη Πριήνη Καρίας της Μ. Ασίας!
Οι άλλοι ήρωες με το όνομα αυτό έχουν σχέση με την Αρκαδία και την Μεσσηνία.
Γιώργος Λεκάκης


http://www.palaixthon.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters