Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ G20 ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ: Η ΝΤΠ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ.

Αυτό είναι που όλοι περιμένουμε.....Όμως πόσο γρήγορα αυτό θα έρθει όταν οι νεοταξίτες μπορούν με τέτοια ευκολία να παίζουν με το μυαλό μας;. 
Γιατί το λέω αυτό; Πόσοι άνθρωποι στον κόσμο θεώρησαν πως τα έκτροπα στο Αμβούργο προκλήθηκαν από τους "καλούς"; Και οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι από τους άσχετους....είναι άνθρωποι σκεπτόμενοι, υψηλού IQ, άνθρωποι που "ψάχνουν".

Όχι κυρίες και κύριοι! Τα έκτροπα δημιουργήθηκαν από πληρωμένους του Σόρος οι οποίοι παρέσυραν άλλους ανθρώπους οι οποίοι κανονικά θα έπρεπε να γνωρίζουν καλύτερα.......

Σας μεταφράζω μέρος του παρακάτω άρθρου.
"Αλλά ενώ η ατζέντα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης υπέστη ένα χτύπημα από την εκλογή του Τραμπ τον Νοέμβριο, τα μεγάλα σχέδια των παγκοσμιοποιητών δεν έχουν εγκαταλειφθεί εντελώς. Οι σφαγές στους δρόμους του Αμβούργου αποτελούν απόδειξη αυτού του αναμφισβήτητου γεγονότος. Η ομάδα τραμπούκων του George Soros - Antifa και Black Bloc - ήταν πίσω απ' όλα αυτά, πυρπολώντας αυτοκίνητα και τρομοκρατώντας αθώους ανθρώπους προσπαθώντας να μετατρέψουν την πόλη σε κόλαση επί της Γης."
Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε πως οι "ανάποδοι" έκαναν παν ότι δυνατόν, για να αποτρέψουν την συνάντηση Πούτιν - Τραμπ.
Περισσότερα ΕΔΩΠηγή:
Μετάφραση - Γιώργος Βουδούρης
 
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters