Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017

Britney Spears: Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ William ΕΙΝΑΙ… ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΣ

Britney Spears: Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ William ΔΕΝ είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ αλλά ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΣΓράφει ο Σπύρος Μακρής
«Είχε λαμπερά δόντια, μαύρα μάτια και λέπια που έλαμπαν σε όλο το σώμα του. Σας λέω ότι ο τύπος δεν είναι άνθρωπος».
Η Britney Spears φέρετε να είπε σε στενούς φίλους και το προσωπικό της ότι ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι ερπετό που «αλλάζει» μεταξύ ανθρώπινης και ερπετοειδούς μορφής, σε στιγμές αυξημένης διέγερσης.
Σύμφωνα με το yournewswire.com, από όπου προέρχεται αυτή η παράξενη είδηση, η Britney Spears εξήγησε ότι είχε ένα «ρομάντσο στον κυβερνοχώρο» με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ πριν εκείνος παντρευτεί. Φέρεται να δήλωσε ακόμα ότι πέρασε πολύ χρόνο σε e-mails, συνομιλίες και βτιντεοκλήσεις με τον πρίγκιπα William οπότε και έκαναν σχέδια να συναντηθούν για ένα γεύμα μαζί.
Ωστόσο, το ραντεβού ακυρώθηκε κι αυτό γιατί όπως φέρεται να αποκαλύπτει η Britney, είδε τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ «να αλλάζει μορφή από άνθρωπος σε ερπετοειδές, δύο φορές».

Συμπληρώνει λέγοντας πως ο William είχε «το χρώμα του βρώμικου πιάτου, ένα ασθενώς γκρίζο χρώμα», όταν έπαιρνε την ερπετοειδή του μορφή. «Έχει λαμπερά δόντια, μαύρα μάτια και λέπια που λάμπουν σε όλο το σώμα του. Σας λέω ότι ο τύπος δεν είναι άνθρωπος».
Για όλα αυτούς τους ισχυρισμούς υποτίθεται πως υπάρχουν σχετικές φωτογραφίες και videos που επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα της Britney για τον William, αλλά προς το παρόν δεν έχουν βγει στο φως.
«Δεν είναι μόνο ο Γουίλιαμ», φέρετε να συνεχίζει στις δηλώσεις της η Britney, «είναι το μεγαλύτερο μέρος της βασιλικής οικογένειας».
Για όλα αυτά που υποτίθεται ότι έχει πει η Britney Spears, το Παλάτι του Μπάκιγχαμ βρίσκεται σε ανησυχία, μη τυχών και έρθουν στο φως τα αποδεικτικά αυτά στοιχεία.
Britney Spears: Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ William ΔΕΝ είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ αλλά ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΣ
Ο «γλυκός και γοητευτικός» πρίγκιπας Γουίλιαμ, φέρεται να κατηγορείται ακόμα ως αρχιερέας της κυρίαρχης γενιάς ερπετοειδών-Illuminati.
Δεν είναι σαφές αν όλα αυτά, είναι προϊόν φαντασίας ή σάτιρας, κάποιο διαφημιστικό κόλπο. Οπότε ας κρατούμε κάποιες επιφυλάξεις για όλα τα παραπάνω, καθώς όπως συνηθίζεται άλλοι τα αμφισβητούν και άλλοι τα αποδέχονται ως αυθεντικά…
Εντύπωση, ωστόσο, προκαλεί το γεγονός ότι από παλιά κυκλοφορούν αρκετά δημοσιεύματα με παρόμοιο περιεχόμενο, τα οποία δεν φαίνεται να διαψεύδει το ίδιο το Μπάκιχαμ, παρά μόνο διάφορα σκεπτικιστικά sites. Άραγε είναι αληθινά δημοσιεύσεις του τύπου: Η Αποκάλυψη της πριγκίπισσας Νταιάνα: Ερπετά Όλη η Βασιλική Οικογένεια, ακόμα ότι η Η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι ερπετό και όχι άνθρωπος, ή επιπλέον τις σχετικές φερόμενες ως δηλώσεις του Προέδρου Πούτιν ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ «δεν είναι άνθρωπος»
Άραγε πόσο μπορεί όλα αυτά να είναι πραγματικά; Πόσο μπορεί να είναι ψεύτικα; Ή… πόσο μπορεί να παρουσιάζονται ως σατυρικά αλλά με αρκετές αλήθειες μέσα τους;
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters