Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΤΟΜΗΣ

Περιτομή ονομάζεται η αφαίρεση της ακροβυστίας, 
δηλαδή του δέρματος που καλύπτει τη βάλανο του ανδρικού γεννητικού οργάνου ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΒΑΛΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΣΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ:
«Θα περιτέμνεται εσείς κάθε αρσενικό και θα κόπτεται τη σάρκα της ακροβυστίας του και θα είναι σαν σημείο διαθήκης μεταξύ εμού και εσού κάθε αρσενικό παιδί οκτώ ημερών να περιτέμνεται από εσάς σε όλες τις δικές σας γενεές». (Γένεση ΙΖ, 10 -12). 


Τι ανωμαλία ήταν αυτή του Γιαχβέ; Μόνο αυτοί που περιτέμνονται μπορούν να απαντήσουν.
Χιλιάδες ιατρικές έρευνες σε όλο τον κόσμο μιλούν για αρνητικές ψυχολογικές και σωματικές επιπτώσεις που προκαλεί η περιτομή στον άνθρωπο.
Δεν υπάρχουν ιατρικά στοιχεία που να δείχνουν ότι η περιτομή επιφέρει κάποιο ευεργετικό αποτέλεσμα στον ανθρώπινο οργανισμό, αντίθετα προκαλεί πολλές παράπλευρες παρενέργειες.
Η ιατρική μας βεβαιώνει ότι κανένα όργανο του σώματος δε λειτουργεί σε απομόνωση από τα άλλα όργανα.
Μία βλάβη σε ένα όργανο μπορεί να έχει δυσμενή αποτελέσματα σε κάποια άλλα όργανα, τελείως απροσδόκητα.
Η ιδέα ότι η περιτομή θα μπορούσε να έχει οποιαδήποτε επίδραση στο ενδοκρινικό σύστημα φαίνεται λίγο παράξενο αρχικά. Ωστόσο, όταν λαμβάνονται υπόψη και κάποιες άλλες μελέτες που βασίζονται σε αντανακλαστικές δράσεις, η ένσταση αυτή χάνει την ισχύ της και επιβεβαιώνονται οι υποψίες.
Ο Ζαν Πωλ Τουρκάουντ, Γάλλος μετανάστης στην Αυστραλία με δικά του χρυσορυχεία, που εκτός από ανακαλύψεις γεωλογικής φύσεως, πραγματοποίησε και ιατρικές έρευνες με δική του ιατρική ομάδα πάνω στην περιτομή του γεννητικού οργάνου του ανδρός, κατέληξε στα εξής συμπεράσματα:
 Η περιτομή από αντανακλαστική δράση, προκαλεί ανισορροπία στο ενδοκρινικό σύστημα, επιδρά στις ορμόνες και είναι άμεσα υπεύθυνη για τις αλλαγές στην ιδιοσυγκρασία, του ατόμου. Οι αλλαγές αυτές συσσωρεύονται αθροιστικά από γενιά σε γενιά.
Οι ορμονικές διαταραχές επηρεάζουν άμεσα τη γενετική.

Ο ΖΑΝ ΠΩΛ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΤΟΜΗΣ ΕΙΠΕ:

  • «Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΓΕΝΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 8η ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ».!
  • Η ΠΕΡΙΤΟΜΗ εξηγεί γιατί οι Μογγολοειδείς Χαζάροι εβραίοι έχουν το ίδιο ταπεραμέντο.
  • Η ΠΕΡΙΤΟΜΗ δημιουργεί «Γενετικά τροποποιημένους ανθρώπους με τεχνητή ατροφία κάποιου αδένα και υπερτροφία κάποιου άλλου των ανθρώπινων οργάνων».


Η ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΑΔΕΝΕΣ: 

  • ΤΑ ΕΠΙΝΕΦΡΙΔΙΑ - με αποτέλεσμα την αύξηση της βίας και του σεξισμού.
  • ΤΗΝ ΥΠΟΦΥΣΗ - που είναι ένας αδένας στο εμπρός τμήμα του εγκεφάλου, με επιπτώσεις το άτομο να γίνεται εγωιστικό, αλαζονικό και παράλογο.
  • ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΣΗ - έναν φωτοευαίσθητο αδένα σε μέγεθος μπιζελιού μεταξύ των δύο ημισφαιρίων του εγκεφάλου που παράγει ορμόνες και είναι το υψηλότερο κέντρο της πνευματικότητας και δύναμης της συνθετικής λογικής. 


ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΤΡΟΦΙΑ.

  • ΤΟΝ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ -που βρίσκεται στη βάση του λάρυγγα, είναι ο αδένας της μνήμης του οποίου η υπερτροφία δημιουργεί αισθήματα φθόνου και επιθυμία για προσωπική επικράτηση.
  • Η ΠΕΡΙΤΟΜΗ προκαλεί ακόρεστη σεξουαλική τάση, εθισμό στην πορνογραφία, θυμό, μίσος, κακία, πλεονεξία, απληστία και φόβο.


Από ιατρικές δημοσκοπήσεις που έγιναν ΜΕΤΑΞΥ ΠΕΡΙΤΕΤΜΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΤΑ ΕΞΗΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΑΥΤΗΣ: 

  • Σεξουαλική βλάβη: 84%
  • Συναισθηματική βλάβη: 83,1%
  • Σωματική βλάβη: 81,5%
  • Ψυχολογική βλάβη: 75,1%
  • Χαμηλή αυτοεκτίμηση: 74,4%


Η εναλλακτική ιατρική μας λέει ότι κατά τις πρώτες οκτώ ημέρες του ανθρώπου έχουν αναπτυχθεί μόνο τα τρία χαμηλότερα ενεργειακά κέντρα του σώματος (τσάκρας).
Όλα τα υψηλότερα τσάκρας παραμένουν υπανάπτυκτα στο σώμα ενός περιτετμημένου.
Με άλλα λόγια ΜΙΑ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΒΡΕΦΟΥΣ ΤΟ ΚΑΘΙΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ - ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΣΟ ΑΝΘΡΩΠΟ - ΜΕ ΑΚΤΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ - ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ «ΘΥΜΑΤΑΙ». 
Η ΝΗΠΙΑΚΗ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΒΙΟΡΟΜΠΟΤ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ.

Οι Εβραίοι φορούν την «κίπα», ένα σκουφάκι, στο κεφάλι, το οποίο καλύπτει το μεγαλύτερο ενεργειακό κέντρο, το ΕΒΔΟΜΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΤΣΑΚΡΑ - το οποίο βρίσκεται στην κορυφή του κεφαλιού.
ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝ - ΑΠΟΚΟΒΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. 
Απορούμε όταν διαβάζουμε για τις άσεμνες ιστορίες των προσώπων των ιερών γραφών, για τις αισθησιακές ακολασίες των πατριαρχών, για τις αιμομιξίες της Βίβλου, καθώς επίσης και για τις σκληρές και βασανιστικές εκτελέσεις του λαού από τους πατριάρχες, τους βασιλιάδες και το εβραϊκό ιερατείο. Όλος ο εκφυλισμός, οι ακολασίες και η αγριότητα σφαγών που αναφέρονται στη Βίβλο, σύμφωνα με νεότερες επιστημονικές απόψεις, οφείλονται και κατά ένα μεγάλο μέρος στις βλάβες που προκαλεί η περιτομή στον ανθρώπινο οργανισμό και κυρίως οφείλονται στην αδυσώπητη σκληρότητα του θεού, η οποία σκληρότητα αποτελούσε θεϊκή εντολή προς τον λαό του και επαναλαμβάνεται κατά κόρον στη Βίβλο, «Σφάξτε παν, ότι αναπνέει από ανθρώπου έως κτήνους».
ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 140.000.000 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΕΚΤΟΜΗ. Η πρακτική εφαρμόζεται σε 28 χώρες της Αφρικής και της Ασίας.
Πολλοί ιμάμηδες και πιστοί μουσουλμάνοι πιστεύουν ότι η κλειτοριδεκτομή είναι υποχρεωτική από το Κοράνι, προκειμένου η γυναίκα να καθίσταται «καθαρή».
Στις κοινότητες αυτές, η κλειτορίδα θεωρείται εδώ και αιώνες πηγή και φορέας κακών.
Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες υπάρχουν σε τεράστιο αριθμό ιστοσελίδων στο Ιντερνέτ σχετικά με την περιτομή των ανδρών και την κλειτοριδεκτομή των γυναικών.
ΑΠΟ «ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ» ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ.
Δείτε επίσης:ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ.
Πηγή:
https://ellaniapili.blogspot.gr/2017/06/blog-post_38.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters