Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Απαγορεύονται οι εκλογές; Η περίεργη δέσμευση του 4ου μνημονίου

Αποτέλεσμα εικόνας για Απαγορεύονται οι εκλογές; Η περίεργη δέσμευση του 4ου μνημονίου

Του Άρη Δημόπουλου

Λίγοι το πρόσεξαν, ακόμη λιγότεροι κατάλαβαν τις...συστάσεις των δανειστών μας, έπειτα από τη διαφαινόμενη συμφωνία του τελευταίου Eurogroup. 
Πόσο πιθανό είναι να απαγορευτούν δια...
μνημονίου οι εκλογές στη χώρα μας; Οι "εταίροι" μας προειδοποιούν.
Όλως "τυχαίως" δύο συστάσεις των δανειστών δεν έλαβαν την δημοσιότητα που τους άρμοζε, αν και πολύ σοβαρές για το μέλλον της χώρας, επισημαίνοντας τους κινδύνους μίας τυχόν πολιτικής αστάθειας. 
Και με ποιόν τρόπο θα μπορούσε να αποφευχθεί μία δραματική πολιτική αστάθεια; Φυσικά με την απουσία εκλογών!
Αναλυτικά τα non paper της συμφωνίας, που έρχονται απευθείας από τις Βρυξέλλες:
"Εφαρμόστε άμεσα και χωρίς παρεκκλίσεις το πρόγραμμα και αποφύγετε οπωσδήποτε τις πολιτικές αναταραχές'.
Οι παραπάνω οδηγίες είναι η "βίβλος" πάνω στην οποία θα κινηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα η κυβέρνηση και από την οποία θα κριθεί η πορεία του προγράμματος και της επακόλουθης χρηματοδότησης.
"Περαιτέρω καθυστερήσεις στην εφαρμογή του προγράμματος και πιθανή επιστροφή της πολιτικής αβεβαιότητας θα υποσκάψουν τα επιτεύγματα του προγράμματος και θα θέσουν σε νέο μεγάλο κίνδυνο την οικονομία", αναφέρει ο ESM, κάνοντας σαφές πως η Ελλάδα θα πρέπει να προχωρήσει ως έχει!
Πως δηλαδή;
Χωρίς καμία απολύτως πολιτική αλλαγή ή αστάθεια, πράγμα που συνεπάγεται εκλογές και πιθανή συντριπτική ήττα της κυβέρνησης.
Θυμίζουμε ότι το νέο μνημόνιο - πρόγραμμα που εγκρίθηκε και από την ελληνική Βουλή, έχει διάρκεια πολύ μετά το 2019, η καταληκτική δηλαδή ημερομηνία που θα πρέπει η χώρα να προσφύγει στις κάλπες. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters