Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

ΕΛΛΑΣ Α.Ε.ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ''ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ '' Α.Φ.Μ. 0000931106 ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΕΚΧΩΡΕΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ & ΤΙΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΠΛΗΡΗ ΑΣΥΛΙΑ.....

 
Αθανασία Γεωργοσοπούλου (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ) 

ΚΡΑΤΟΣ -ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ-ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ= 
ΕΝΝΟΙΕΣ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ. 

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!! 
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΗΤΟΙ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΙ ΑΦΑΝΕΙΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ.... ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.... 

ΔΙ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ Η ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΥΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ,ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ''ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ '' ΜΕ Α.Φ.Μ. 0000931106 ΚΙ ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΚΧΩΡΕΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΠΛΗΡΗ ΑΣΥΛΙΑ..... 
ΔΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΚΠΟΙΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΓΑΘΑ,ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ. 
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ. 
ΣΗΜΕΡΑ , ΤΩΡΑ ΕΚΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ, ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΘΑ. 
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 
ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΟΔΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ.... 
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. 
ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΑΝΤΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. 
ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΝΟΝ Ε.ΣΥ. ΜΠΟΡΕΙΣ. 
Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Ε.ΣΥ. 
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!!!!!!!!!!! 
========================================== 
ΙΔΟΥ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ( ΗΤΟΙ ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ) ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΜΙΑΝ ΑΕΙΦΟΡΟΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!! 
ΚΟΜΜΑΤΟΠΛΗΚΤΟΙ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΙ, ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ (Γ)ΚΑΖΑΚΗΔΕΣ, ΜΟΝΟΝ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ Ν ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΗΝ 'Ε ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΙΑ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ , ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ... 
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΣ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΒΗΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΝΟΗΣΕΩΣ ΚΙ ΕΥΘΙΚΡΙΣΙΑΣ ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΣΙΩΠΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΝ ΔΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΝ ΣΥΝΟΛΟΝ ΝΑ ΕΙΣΦΕΡΕΙ!!! 
ΣΤΟ 12' ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ-ΚΛΕΙΔΙ 
(ΔΙΑ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΜΟΝΟΝ)!!!! 
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ & ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΟΥ ΧΩΡΑ..


ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΤΡΕΦΟΥΝ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ..

ΙΔΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο κ. ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ..

Η ΧΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ-ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ... ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ... ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ...

ΕΧΕ ΧΑΡΗ ΚΥΡΙΕ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΕΥ-ΓΕΝΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΛΟΓΟΚΡΙΝΟΜΑΙ....ΗΜΕΙΣ ΟΜΩΣ, Ο ΛΑΟΣ ΚΥΡΙΕ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΜΟΥ, ΠΟΤΕ ΣΥΝΑΙΝΕΣΑΜΕ ΣΤΟ ΝΑ ΣΑΣ/ ΜΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ????

ΗΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΤΕ ΣΥΝΑΙΝΕΣΑΜΕ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΡΗΜΗΝ ΗΜΩΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΜΑΣ ???
ΑΠΕΛΘΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΜΟΥ ΥΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΣΑΣ ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΙΝ ΣΑΣ "ΑΠΕΛΘΟΥΜΕ" ΗΜΕΙΣ!!!!
ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ... 
ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΗ Η ΡΗΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ..
ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΔΙΑΤΑΣΣΟΝΤΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΔΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΦΟΡΩΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !!!!!!!
( ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝ)...

"Συγκυβερνάμε με τους θεσμούς"
Αίσθηση προκαλεί η δήλωση του κ Κώστα Ζαχαριάδη ότι ουσιαστικά ο ΣΥΡΙΖΑ συγκυβερνάει με τους θεσμούς και ότι η τρόικα πολλές φορές… πιάνει το χέρι της ελληνικής κυβέρνησης και γράφει τα νομοσχέδια. 
«Εμείς το ομολογούμε. Λέμε ότι η χώρα βρίσκεται σε κηδεμονία, επιτροπεία. Ουσιαστικά στα δημοσιονομικά συγκυβερνάμε με τους θεσμούς, με την τρόικα. Πολλές φορές μας πιάνουν το χέρι και μας γράφουν το νομοσχέδιο. Οι προηγούμενες κυβερνήσεις έλεγαν ότι αυτά τα προγράμματα είναι ευλογία», καταλήγει ο κ. Ζαχαριάδης.https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/05/0000931106.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters