Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ;;?? ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ Η ΤΑΤΙ-ΑΝΑ & ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΙ;;??

Αναβλήθηκε για τις 17 Μαϊου 2017 η εκδίκαση Αίτησης Αναστολής εκτέλεσης της ποινής οκτώ ετών…

κάθειρξης που επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών στον Αρτέμη Σώρρα και την σύζυγό του Βάϊα Ρουγκλίου για κακουργηματική υπεξαίρεση.

Το αίτημα υπέβαλε ο συνήγορος υπεράσπισης τους Βασίλης Νουλέζας προκειμένου να καθαρογραφεί η απόφαση του Πρωτοβάθμιου Δικαστηρίου και να προσδιορισθεί η ασκηθείσα Έφεση .

Επίσης ο κ. Νουλέζας δήλωσε στο δικαστήριο την αληθινή βούληση της Βάϊας Ρουγκλίου να εμφανισθεί και να υποβάλλει τον εαυτό της σε εκτέλεση της απόφασης.


Την ίδια ημερομηνία συζητείται η Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων της Ελλήνων Συνέλευσις και Αρτέμη Σώρρα εναντίον του Δικηγόρου Φώτη Λεπίδα.

=============================================

Αλέξανδρος Γεράκης

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ!!!

ΕΔΩΣΕ ΓΡΑΜΜΗ ΝΑ ΜΗ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΣΤΑ BLOCK ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ; 

``ΧΑΘΗΚΑΝ`` ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΤΩΝ BLOCK!!! 

ΤΙΣ ΧΑΝΤΑΚΩΣΑΝΕ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! 

ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ, ΛΕΩ ΕΓΩ, ΚΑΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ;;;


ΜΟΝΑΧΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

https://newradiofmb.blogspot.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters