Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Υπόθεση Οτσαλάν: Ο Αντώνης Ναξάκης έγραψε τα πάντα σε βιβλίο

του Πάρη Καρβουνόπουλου, Millitaire
«…Αγνόησα επιδεικτικά τη διαταγή του Ρώσου Κυβερνητικού παράγοντα, να προσγειωθούμε στο Βουκουρέστι, δήθεν για παραλαβή καυσίμων και πετάξαμε απευθείας στην Αθήνα. Έτσι απέφυγα την πρώτη παγίδα που μου είχαν στήσει…»
Οι εκδόσεις «Μένανδρος» παρουσιάζουν τη νέα άκρως αποκαλυπτική έκδοση του συγγραφέα και Αρχιπλοιάρχου ε.α. Αντώνη Ναξάκη, με τίτλο «ΟΤΖΑΛΑΝ – Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΝΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥ».
Ο Αντώνης Ναξάκης, ο άνθρωπος που στάθηκε αληθινός σύντροφος και πιστός φίλος του Αμπντουλάχ Οτζαλάν, παραδίδει ένα μοναδικό χρονογράφημα, στο οποίο με απλή και αφηγηματική γλώσσα καταθέτει όλα όσα ο ίδιος βίωσε, από την πρώτη του γνωριμία με τον Κούρδο ηγέτη, το χρονικό της προσπάθειας προστασίας και φυγάδευσής του, μέχρι και λίγο πριν την παράδοσή του.

Στο έργο καταγράφονται όλες οι συγκλονιστικές μαρτυρίες, τα επίσημα και ανεπίσημα έγγραφα, οι τηλεφωνικές συνομιλίες μεταξύ υψηλόβαθμων κυβερνητικών στελεχών και οι «άνωθεν» εντολές, που φέρνουν στο φως την πραγματική εικόνα των όσων διαδραματίστηκαν. Ένα καλά οργανωμένο σχέδιο που ανέτρεψε τις ενέργειες για τη διάσωση του Κούρδου ηγέτη και οδήγησε στην παγίδευση και τελικά την παράδοσή του στους Τούρκους.
Ο συγγραφέας περιγράφει, επίσης, το πορτρέτο του Οτζαλάν, ως ανθρώπου, αρχηγού, οραματιστή και αγωνιστή μιας ελεύθερης Κουρδικής πατρίδας. Τον αγώνα των Κούρδων καθώς και τη φιλική-συμμαχική στάση τους προς τους Έλληνες.
Τα κείμενα συνοδεύονται από σπάνιο φωτογραφικό υλικό, μέρος του οποίου προέρχεται από το προσωπικό αρχείο του συγγραφέα.
Μία έκδοση στην οποία παρατίθεται όλο το προσκήνιο, αλλά και το παρασκήνιο, και παρουσιάζονται για πρώτη φορά απροκάλυπτα τα πραγματικά γεγονότα ως έχουν.
Παραγγελίες: 210 3316036

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters