Τρίτη 4 Απριλίου 2017

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΓΓΥΡΩΤΗΤΑ ΤΩΝ "ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ" ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΕΕΕΕΕ....... ΤΙ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ?

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών με την απόφασή του 6341/2012 αναγνωρίζει ότι οι μετοχές της τράπεζας της ανατολής που ήταν σε χρυσά Γαλλικά Φράγκα έχουν ακυρωθεί και μετατραπεί σε χρεωστικά ομόλογα  και έχουν χαρακτήρα χρεογράφου – αξιόγραφου, υποχρεώνει την Εθνική Τράπεζα να παραδώσει στους αιτούντες όλα τα απαραίτητα έγγραφα που σχετίζονται με την εκκαθάριση, που δεν εγινε ποτέ, από το 1932 μέχρι σήμερα (καθώς όλα θα έπρεπε να είναι δημοσιευμένα στον τύπο και σε Φ.Ε.Κ.) και τέλος υποχρεώνει την Εθνική Τράπεζα να παραδώσει στους ενδιαφερόμενους όλα τα οικονομικά στοιχεία από το 1931 έως και το 1938 ανά εξάμηνο (τα οποία επίσης έπρεπε να δημοσιεύονται).
Σημαντικό σκέλος της απόφασης είναι επίσης το ότι ζητάει να παραδοθούν και όλα τα στοιχεία του Αλληλόχρεου Λογαριασμού με ετήσιο επιτόκιο 7% που αφορά το παθητικό των μετοχών από την 01/01/1933 έως και σήμερα. (θυμίζω ότι με βάση 125 χρυσά Γαλλικά Φράγκα έχει γίνει και η αποτίμηση της αξίας των μετοχών από του κ. Γεωργαντζά και Καρυώτη χωρίς να προστεθούν τα υπόλοιπα αποτελέσματα τα οποία θα προέκυπταν από την εκκαθάριση, η οποία εν τέλει ποτέ δεν έγινε, και θα εκτοξεύσει την τιμή της κάθε μετοχής κατά πολύ)













 
 
 
http://spametadesma.blogspot.gr/2013/05/blog-post_10.html?m=1

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Μπούρδες

ConstantinGR είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters