Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ! Δεκάδες Τούρκοι «πραξικοπηματίες» στην Ελλάδα! Συναγερμός στις Ελληνικές Αρχές – Έχουν έρθει μέχρι και… στρατηγοί!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ! Δεκάδες Τούρκοι «πραξικοπηματίες» στην Ελλάδα! Συναγερμός στις Ελληνικές Αρχές – Έχουν έρθει μέχρι και… στρατηγοί!
Πονοκεφαλιάζουν ΕΥΠ και ελληνικές αστυνομικές αρχές! Εκτός από τους 8 Τούρκους τούρκους στρατιωτικούς που βρίσκονται στη φυλακή αλλά και τους δύο κομμάντος από την γείτονα χώρα που συνελήφθησαν ζητώντας άσυλο, υπάρχουν και άλλοι που έχουν έρθει στη χώρα μας! Μάλιστα, ορισμένοι έχουν μείνει στην Ελλάδα για λίγο καιρό και εν συνεχεία με άγνωστο τρόπο έχουν πάει στο εξωτερικό!

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ», στην χώρα μας έχουν έρθει περισσότεροι από 30 τούρκοι στρατιωτικοί (!) που φέρονται να κατηγορούνται από τον Ερντογάν για συμμετοχή τους στο πραξικόπημα του περασμένου Ιουλίου!
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της εφημερίδας, στην Ελλάδα έχουν δώσει το «παρών» και ύστερα αναχώρησαν για το εξωτερικό ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Πληροφοριών της τουρκικής αστυνομίας, ακόμα και τρεις στρατηγοί ξηράς!
Και δεν είναι τυχαίο πως κλιμάκια της ΕΥΠ έχουν «αποβιβαστεί» στον Έβρο τις τελευταίες εβδομάδες…


 http://newsnea.com
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters