Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟΣ Ρατσισμός κατά των Ελλήνων απο τους Τσιπροκαμμένους

Κανείς δε θα μπορούσε να φαντασθεί το εύρος των δικαιωμάτων, που χορήγησε η “σεβαστή” μας κυβέρνηση στα μιλιούνια των λαθρομεταναστών, οι οποίοι “βούλιαξαν” τη Χώρα μας. 
 
Τέτοια δικαιώματα και διευκολύνσεις ούτε στο ελάχιστο δεν μπορούν να απολαύσουν οι Έλληνες πολίτες! 
Δείτε ένα πρόσφατο, άκρως σκανδαλιστικό, δικαίωμά τους: να σέρνουν τους Έλληνες στα δικαστήρια δωρεάν! 
 
Με τον πρόσφατο ψηφισμένο νόμο 4416/2016, ο οποίος μεταξύ πολλών ζητημάτων ρύθμισε και θέματα παραβόλων και τελών στις ποινικές δίκες, προστέθηκαν και τα λεγόμενα “ρατσιστικά εγκλήματα” μεταξύ των αδικημάτων, για τα οποία ο “παθών” απαλλάσσεται από την υποχρέωση καταβολής παραβόλου προκειμένου να καταθέσει έγκληση. 
Τι σημαίνει αυτό με απλά λόγια; 
Ότι ο Έλληνας, αν θέλει να υποβάλλει έγκληση για οποιαδήποτε αδίκημα έχει τελεστεί εις βάρος του από τον οποιονδήποτε δράστη, υποχρεούται στην καταβολή παραβόλου.
 
Αντίθετα, οποιοσδήποτε αλλοδαπός θα ισχυρίζεται στο εξής ότι έπεσε θύμα ρατσισμού ή διακρίσεων, θα μπορεί ελεύθερα και ατελώς, χωρίς κανένα οικονομικό κόστος για τον ίδιο, να μηνύσει τον οποιονδήποτε Έλληνα πολίτη! 
 
Προφανώς το επόμενο δικαίωμα που θα τους δώσει η κυβέρνηση είναι να μπουκάρουν στα σπίτια τους και εμείς να μη μπορούμε να αντιδράσουμε, διότι θα κατηγορηθούμε για… ρατσιστές!
 
Δύστυχη Πατρίδα, πως σε κατάντησαν!
(Από τον Ορθόδοξο Τύπο)!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters