Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

ΔΥΟ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΙΔΙΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ. ΣΤΗ ΜΙΑ 15 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ !!! Ο ΕΧΩΝ ΝΟΥ ΝΟΕΙΤΩ…


Η εξαπάτηση της λήξης των μνημονίων… που πάνε στο Λουξεμβούργο με Προεδρικό Διάταγμα στις 17 Δεκ 2014

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ… Η νομοθέτηση καθ’ υπόδειξη των θεσμών και με έξωθεν παρεμβάσεις υποβαθμίζει την ποιότητα απονομής της Δικαιοσύνης. (βίντεο) ( ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ )

………………………….
Vasilis Theodoropoulos ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 42.000 ΕΥΡΩ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΑ) ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ 17/3/2017:
«Ένοχοι για υπεξαίρεση κατ΄ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος κρίθηκαν σήμερα από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας, ο Αρτέμης Σώρρας, και η σύζυγός του και το δικαστήριο τους επέβαλλε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών (χωρίς αναστολή) και πενταετή στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων«.
ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΤΗΝ 10/03/2017 ΕΚΡΙΝΕ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ 35.000 ΕΥΡΩ :


«Καλάβρυτα: Καταδικάστηκε για υπεξαίρεση 35.000 ευρώ από εκκλησία – Η παρέμβαση Αμβροσίου….. Μια ιδιαίτερη περίπτωση υπεξαίρεσης απασχόλησε τις δικαστικές αρχές της Πάτρας. Και αυτό γιατί καταδικάστηκε σε φυλάκιση 15 μηνών με τριετή αναστολή, χωρίς να του αναγνωριστεί ελαφρυντικό, ταμίας εκκλησίας στις Σειρές Καλαβρύτων από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πατρών».
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ«ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»
Ο ΕΧΩΝ ΝΟΥ ΝΟΕΙΤΩ.!!!!!!!!


…………………………

http://alfeiospotamos.gr/?p=27434

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters