Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017

ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΕΣ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΠΙΛΩΣΗΣ & ΔΥΣΦΗΜΗΣΗΣ, ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΚΑΛΕΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ

Thomas Kofinis
 
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΠΟΥ ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ ΜΕ....ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 4 ΧΡΟΝΩΝ ....ΤΟ FBI... Η CΙΑ ...ΜΟΣΑΝΤ ...ΕΥΠ....ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ......ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.....ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ......!!!
 
Α) ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ..
Β) ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ...
Γ) ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΧΕΙ ΑΙΤΗΘΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ...ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!
Δ) ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/2013 ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ 600ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ....ΑΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ """ΥΠΑΡΧΟΥΝ"""ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ....!!!
 
Ε) ΣΕ ΕΝΤΟΛΗ-ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΕΞΩΔΙΚΩΣ...ΣΕ 12ΩΡΕΣ....Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ....ΑΠΑΝΤΑΕΙ...ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΔΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ...ΑΡΑ....ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΣ....ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΙΒΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ!!!!
 
Ζ) Ο ΥΠ.ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΣΠ.ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΕ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥ.......ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΟΜΙΚΑ ΕΠΙΛΗΨΙΜΟ!!!!!
 
Η) Ο ΕΦΟΡΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙ ΦΟΡΟ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ 27.2ΔΙΣ ΕΥΡΩ....ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΤΩΝ 8 ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ....ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ  ΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ 678ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΦΟΥ..ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΤΟ .... ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ!!!!
 
Θ) ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ-ΕΦΟΡΙΕΣ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ......ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ....ΑΠΟ ΤΟΝ Αρτέμη Σώρρα....ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ.....ΚΑΙ....ΑΦΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΦΆΝΙΣΗ ΕΣΌΔΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ...ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ...ΕΓΓΥΡΟΤΗΤΑ ...ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ...ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ.....ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ....ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ Ε.ΣΥ......ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΑ ...ΔΟΛΙΩΣ... ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ!!!!! 
 
Ι) ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ.... ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ......!!!! 
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ????? 
ΚΑΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΚ ΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ.... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ.... ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.... ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ.... ΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ.... ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΝΤΟΛΕΑ...????
ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ..... ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ..... ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΗΤΡΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΚΥΨΑΝΕ....!!!!!!!
 
Κ) ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΛΗΡΏΘΗΚΑΝ  ΜΕΣΩ S D R....  ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΣΩ ΤΡΑΒΗΧΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΝΤ... ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΟΡΓ. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.. 
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΥΠΟΤΊΘΕΤΑΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΑΥΤΟΙ...... ΠΩΣ ΠΛΗΡΏΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΟΣΕΙΣ????
ΕΔΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ.....
 
Λ) ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ....... ΠΡΟΣΕΧΩΣ.... ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ.... ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ... ΟΛΑ.....!!!!!!
 
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...... ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΗ ΠΟΥ ΟΤΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΣΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ.........
 
ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΑΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΠΙΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗΣ.... ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ... ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ.... ΜΕ ... ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΩΝ ΣΑΣ!!!!! 
ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΑΣ... ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ..... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!
 
Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
http://newradiofmb.blogspot.gr/2017/01/blog-post_35.html

ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters