Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ.

 

Ιπποκρατικός Όρκος



Νικητας Καραγιαννης 
ΠΡΟΣ ΜΜΕ ΚΑΙ ''ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ'' ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕ'Ι'ΣΤΕΣ-ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ-ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ...;;; 


ΔΙΑ-ΤΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ''ΑΓΙΟ''...;;; 
ΤΟΣΟΥΣ ΕΧΕΤΕ... 
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ...;;; 
ΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ''ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ''...;;; 
Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ...;;;;; 

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΦΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΔΙΑ-ΤΙ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ...;;; 
ΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ Η NASA ΤΟΤΕ ΔΙΑ-ΤΙ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ''ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ'' ΔΙΑ...;;; 

Ή ΜΗΠΩΣ ΥΠ-ΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ...;;; 

............................... +ΕΥΛΟΓΗCΟΝ+.....................

ΜΥΘΩΔΙΑ - ΣΤΙΧΟΙ & ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ



Αφή φωτός Ολυμπιακών αγώνων 2012 



 Ιπποκρατικός Όρκος (Ορκωμοσία νέων Ιατρών) στο Ασκληπιείο Κω 


Τελετή απαγγελίας του Ιπποκρατικού Όρκου- http://www.projethomere.com


Τελετή απαγγελίας του Ιπποκρατικού Όρκου από Ιατρό.
Την 1η Σεπτεμβρίου του 2011, στην Κω, στα Δωδεκάνησα, (ένα πλούσιο σε ιστορικά μνημεία νησί που παρουσιάζει αξιόλογο αρχαιολογικό και τουριστικό ενδιαφέρον), πραγματοποιήθηκαν παράλληλα τα διεθνή συνέδρια Πλαστικής Χειρουργικής και Γυναικολογίας. Στα πλαίσια αυτών των επιστημονικών γεγονότων πραγματοποιήθηκε για ακόμη μια φορά στον ιερό χώρο του Ασκληπιείου, στα ορεινά της πόλης, η κατανυκτική τελετή της απαγγελίας του Όρκου του Ιπποκράτη, θεμελιωτή της Ιατρικής Επιστήμης. Την τελετή προλόγισαν οι πρόεδροι των συνεδρίων και ο Πρόεδρος του Ιπποκρατικού Ιδρύματος, παρόντων αρκετών πολιτειακών παραγόντων, ξένων καθηγητών ιατρικής και του Δημάρχου Κω. Φέτος, για πρώτη φορά την απαγγελία προσεκλήθη και έκανε από το πρωτότυπο κείμενο του Όρκου του Ιπποκράτη,στην Αρχαία Ελληνική Γλώσσα , ένας ιατρός, συγκεκριμένα ένας Πλαστικός Χειρουργός www.ioannislyras.gr ο οποίος είναι εφ'εξής και επίτιμο μέλος της δημιουργικής ομάδας του Ιπποκρατικού όρκου. Η τελετή του Όρκου είναι τυποποιημένη και εγκεκριμένη από την Ελληνική Αρχαιολογική Υπηρεσία, τον Δήμο της Κω και το Ιπποκρατικό Ίδρυμα. Αποτελεί, την πιο σημαντική πολιτιστική εκδήλωση της γενέτειρας του Πατέρα και πιο μεγάλου Δασκάλου της Ιατρικής, Ιπποκράτη. Επίσης, ο όρκος πραγματοποιείται σε όλα τα πανεπιστήμια του κόσμου σε κάθε αποφοίτηση των νέων ιατρών. Η αναγγελία του Όρκου του Ιπποκράτη, θεωρείται παγκοσμίως ως η επισφράγιση της έναρξης της διαγνωστικής και θεραπευτικής δραστηριότητας για τους νέους ιατρούς. Διευθυντής της δημιουργικής ομάδας, ο καθηγητής φυσικής αγωγής, Πέτρος Μαστόρος και συντονίστρια της τελετής, η φιλόλογος καθηγήτρια ,ιστορικός και αρχαιολόγος Σοφία Παπαχρήστου.Το γεγονός τελείται υπό την αιγίδα του Ιπποκρατικού Ιδρύματος και του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Κω.

Vidéo de la Cérémonie du Serment d'Hippocrate lu en grec ancien par un médecin le 1 Septembre 2011 à l'Ile de Kos lors du Congrès International de chirurgie plastique et gynécologique
La Cérémonie a eu lieu à l'ancienne école médicale d'Hippocrate lieu d'origine du Père de la médecine appelée Asklepion

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters