Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

ΑΙΣΧΟΣ & ΞΕΦΤΙΛΑ - ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΟΓΑ: ΑΝΤΕ ΚΟΨΕ ΤΟ ΛΕΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙΣ.... ΒΙΝΤΕΟ

ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ!

Σήμερα στα κεντρικά γραφεία του ΟΓΑ η υπάλληλος ΒΑΣ. ΧΑΤΖΙΔΑΚΗ που έχει την υπόθεση είπε ότι δεν φοβάται κανέναν και να πάμε όπου θέλουμε....

δεν την ενδιαφέρει...
ΑΝΤΕ ΚΟΨΕ ΤΟ ΛΕΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΔΕΝ ΠΕΡΝΗΣ...
ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ FRIK: ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΑΖΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ στην κυρία αυτή που ο απλός πολίτης την πληρώνει για να είναι εκεί και να εξυπηρετεί τον κόσμο...
έχουν γίνει πολλές αναφορές το τελευταίο διάστημα ΟΤΙ παρακωλύουν οι υπάλληλοι τις συντάξεις γιατί έχουν πάρει αυτή την γραμμή!
Ακόμη ξεχνάνε ότι μιλάνε σε παππούδες και γιαγιάδες!
Δείτε την καταγγελία από τον φίλιο μας τον Τάκη τον Καλ



Read more: http://www.oparlapipas.gr/2016/12/video_6.html#ixzz4S5JyW0T2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters