Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

O Όμηρος προειδοποίησε – Η Ατλαντίδα υπενθυμίζει

Πλανητικές Τιτανομαχίες - O Όμηρος προειδοποιεί η Ατλαντίδα θυμίζει.

Καθώς η διάδοση των ενεργειακών μεθόδων ίασης και η κατανόηση της ηλεκτρομαγνητικής δομής του ανθρώπινου σώματος (μέσω της αύρας και των μεσημβρινών που διατρέχουν το φυσικό σώμα, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τον πλανήτη μας) διαδίδονται πλέον σε όλο τον κόσμο, παράλληλα με τις νέες επιστημονικές παρατηρήσεις και διαπιστώσεις που προσφέρουν ένα νέο, ολιστικό μοντέλο κατανόησης του ηλεκτρομαγνητικής φύσης του σύμπαντος, όλο και περισσότεροι άνθρωποι είναι σε θέση να αποκρυπτογραφήσουν διαστάσεις των διασωθέντων μύθων και πετρογλυφικών και να ανα-συνθέσουν την αληθινή αιτία δημιουργίας αυτών: να προειδοποιήσουν τις μελλοντικές γενιές…

Μπορεί οι Ιερές γραφές και παραδόσεις να συμφωνούν στο μέγεθος των πραγματικών κατακλυσμιαίων γεγονότων που έπληξαν κάποτε ολόκληρο τον πλανήτη, ωστόσο η μοιρολατρική διάσταση που τις χαρακτηρίζει, μαζί με την εμβόλιμη “βιβλική ενοχή του ανθρώπου” που -κατά τη χριστιανική κυρίως παράδοση- στάθηκε αιτία της κοσμικής ανισορροπίας και καταστροφής που απλώθηκε πάνω στον πλανήτη, καθιστά πολύ δύσκολη έως αδύνατη την κατανόηση της αληθούς αιτίας των γεγονότων, με βάση την λογική. Αντίθετα μάλιστα αντί να στηρίζουν τον άνθρωπο προς την κατεύθυνση μιας φυσικής ζωής σε αρμονία με το όλον, τον φορτώνουν με αδιόρατα βάρη και τον παραλύουν, έχοντας τοποθετήσει στους ώμους του ένα αόριστο σφάλμα-αμαρτία.

Ίσως βέβαια να εμπεριέχεται και σε τούτο το σημείο κάποια αλήθεια. Δηλαδή, αν δούμε την ιστορία της ανθρωπότητας επί της Γαίας με μια εντελώς διαφορετική από την καθιερωμένη ματιά, όπου ο σημερινός “τεχνοκρατικός” κυρίως πολιτισμός, δεν αποτελεί το ζενίθ των ανθρώπινων πολιτισμών… Ίσως πράγματι διακρίνουμε ίχνη που φανερώνουν πως σε κάποιο μακρινό παρελθόν οι άνθρωποι είχαν δημιουργήσει πολιτισμούς που γνώριζαν τη χρήση των δυνάμεων της φύσης και ξεπέρασαν κάποια “όρια” (μόνοι τους ή με την επίδραση τρίτων), τα οποία προκάλεσαν την ενεργειακή ανισορροπία του πλανήτη μας και κατ’ επέκταση να ήταν εκείνοι οι “αυτουργοί” μιας αλυσίδας καταστροφών…

Ωστόσο τούτο προσδίδει στον άνθρωπο ιδιότητες και δυνατότητες πολύ μεγαλύτερες από εκείνες που πραγματικά επιδρούν πάνω του: δυνάμεις συμπαντικές και πλανητικές, που έχει αποδειχτεί πως τον επηρεάζουν και τον διαμορφώνουν. (Μεταξύ άλλων η ίδια η δραστηριότητα του ήλιου, η οποία επιδρά όχι μόνον πάνω στον άνθρωπο ατομικά, αλλά και γεωγραφικά προσδίδοντας ιδιομορφίες σε πολιτισμούς ανάλογα με το γεωγραφικό τους πλάτος… πχ. διαφορά χαρακτήρα μεσογειακών λαών σε σχέση με λαούς της βόρειας Ευρώπης που είναι πιο συντηρητικοί και “κλειστοί”. Μια τέτοια μελέτη παρέχουν διάφοροι σύγχρονοι επιστήμονες, όπως πχ ο Ton Eddy της ΝΑΣΑ, που κατέγραψε την άνοδο και κατάρρευση ανθρώπινων πολιτισμών σε συνάρτηση με τη δράση του ήλιου. Ωστόσο ακόμη και εδώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως και ο ήλιος τροφοδοτείται ενεργειακά από το κέντρο του γαλαξία μας και δεν είναι “αυτόνομος”.)

Με βάση τη μεταφυσική κατανόηση, ίσως να μπορούσαν να βοηθήσουν κάποιες επισκέψεις των ακασικών αρχείων, ώστε να διαπιστωθεί η ορθότητα, η πραγματική αιτία και η πραγματική αλληλουχία γεγονότων του μακρινού εκείνου παρελθόντος… Καθώς όμως κάτι τέτοιο είναι εφικτό μονάχα από πολύ λίγους και σπάνια γίνεται αποδεκτό από τα πλήθη που μονάχα τις 3 διαστάσεις αναγνωρίζουν και εκτιμούν, θα στηριχθούμε σε ότι έχει διασωθεί μέχρι τις μέρες μας και συνέδραμε στην κατανόηση του τι πραγματικά συνέβη στους προγόνους μας επί της Γαίας… (όπου αναφέρουμε “μεταφυσικά” στοιχεία θα είναι υπό τη μορφή ερωτήματος… και στην ευχέρεια αποδοχής, έρευνας ή απόρριψης του κάθε αναγνώστη.)

Ο Πλάτων στον Τίμαιο μας δίνει με το Φαέθων τον τρόπο κατανόησης των κοσμικών γεγονότων, ενώ αλλού μας περιγράφει από τρίτο χέρι έναν “πόλεμο” μεταξύ Ατλάντων και Ελλήνων. Έναν πόλεμο που οδήγησε στην καταστροφή της Ατλαντίδας και κατακλυσμιαία, καταστροφικά γεγονότα γύρω από τη λεκάνη της Μεσογείου, που αλλοίωσαν τη μνήμη των Ελλήνων. Η αναφορά περιγράφει έναν πόλεμο επεκτατικό, όπως εξηγείται μέχρι σήμερα. Ωστόσο κατά πόσο θα άλλαζε η κατανόηση μας, εάν πίσω από τα περιγραφόμενα εστιάζαμε στην επίδραση κοσμικών, ηλεκτρομαγνητικών γεγονότων που οδήγησαν σε πλανητικές καταστροφές, μεγέθους άγνωστου στη σημερινή μνήμη της ανθρωπότητας;

Ποιοι ήταν πράγματι οι “ΕΛΛΗΝΕΣ” της μακρινής εκείνης εποχής και ποιοι οι Άτλαντες;


Ετυμολογικά τουλάχιστον, με βάση την ετυμολογική αξία των γραμμάτων και τον Κώδικα του Έλληνος Λόγου του Δρ. Θεολόγου Σημαιοφόρου, έχουμε ήδη γνωρίσει πως ΕΛΛΗΝΕΣ είναι οι διαθέτοντες Φωτεινούς Νόες:

Ε= Η εκπορευομένη δύναμις (τού φωτός)
ΛΛ= Για τα ουράνια ο φωτισμός ο ηλιακός, για τα γήινα τα υγρά
Η=Η διπλή κάθοδος τής ακτινοβολίας – η φανέρωσις
Ν= Νούς – Νόμος
Ε=Η εκπορευομένη δύναμις (τού φωτός)
Σ= Τό εσωτερικώς θεώμενον
Αντίστοιχα οι ΑΤΛΑΝΤΕΣ ή Ατλάντιοι
Α= Αρχική δύναμις (ΑΛΦΑ = αρχικόν ηλιοφώς)
Τ= Η στερέωσις τής Δυνάμεως ή τής θεάσεως
Λ=ο φωτισμός ο ηλιακός
Α=Αρχική δύναμις (ΑΛΦΑ = αρχικόν ηλιοφώς)
Ν= Νούς – Νόμος
Τ= Η στερέωσις τής Δυνάμεως ή τής θεάσεως
Ε=Η εκπορευομένη δύναμις (τού φωτός)
Σ = Τό εσωτερικώς θεώμενον

Η “συγγένεια” τους ως προς τη σχέση τους με το ηλιακό φως και την κατανόηση, διάδοση και στερέωση των ηλεκτρομαγνητικών δυνάμεων, αλλά και η “διαδοχή” στη γενεαλογία γίνεται προφανής στον έμπειρο μελετητή μέσω της παραπάνω παρουσίασης… ωστόσο δεν θα επεκταθούμε προς το παρών. Αξίζει μονάχα να το κρατήσουμε και να αναρωτηθούμε

ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ και πως το εφάρμοζαν και επίσης
τι ίσως διασώθηκε …ή και διαστρεβλώθηκε… και γιατί…
Πέρα από την προσέγγιση όμως ετούτη έχουμε και άλλες διαστάσεις που προσφέρουν υλικό διερεύνησης:

“Σύγχρονοι Χρονοταξιδιώτες” βεβαιώνουν πως η καταστροφή και καταβύθιση της Ατλαντίδας, οφειλόταν σε “πλανητικές τιτανομαχίες” στη γήινη γειτονιά μας και όχι σε ανθρώπινους επεκτατικούς πολέμους. Σύμφωνα με τις μνήμες που διατηρούνται στις “ακασικές βιβλιοθήκες του πλανήτη μας”, τεράστιες εκφορτήσεις πλάσματος επέδρασαν έντονα στο ηλεκτρομαγνητικό σύστημα της Γης, αλλά και το μάγμα προκαλώντας σεισμούς και ηφαιστειακές εκρήξεις που συντάραξαν τον πλανήτη μας πριν από περίπου 15000 γήινα χρόνια. Η αιθερική-ηλεκτρομαγνητική προστασία του πλανήτη κατέρρευσε προκαλώντας πύρινες εκλάμψεις που κατέστρεψαν τεράστιες εκτάσεις γης και ανθρώπινων δημιουργημάτων.
Πλανητικές Τιτανομαχίες - O Όμηρος προειδοποιεί η Ατλαντίδα θυμίζει.
Οι κάτοικοι της Ατλαντίδας, οι οποίοι ζούσαν με ένα σύστημα φιλειρηνικών κοινωνικών καστών (παρόμοιο με αυτό που μεταγενέστερα εφαρμόστηκε στην Ινδία και ίσως να προέρχεται από απογόνους Ατλάντων), είχαν στη διάθεση τους επιστημονικές και αστρολογικές γνώσεις, που χρησιμοποιούσαν και μετέδιδαν από γενιά σε γενιά. (Ο Ατλας που κράταγε στους ώμους του τον Ουρανό, σύμφωνα με το μύθο, δεν ήταν παρά ένας τέτοιος επιστήμονας-αστρονόμος.) Με βάση τις γνώσεις τους οι επιστήμονες-ιερείς ήταν σε θέση να προβλέψουν τις επερχόμενες καταστροφές παρατηρώντας τα ουράνια φαινόμενα και έστειλαν έγκαιρα ομάδες κατοίκων τους σε διάφορα μήκη και πλάτη της Γης, ώστε να διασωθούν.

Μέλη αυτών των αποστολών αποτέλεσαν τους ιδρυτές μεταγενέστερων πολιτισμών που διατήρησαν τις γνώσεις και παραδόσεις αυτών στην Αμερικάνικη ήπειρο και την Ασία.

Οι τελευταίοι που άφησαν το νησί-πατρίδα τους υπήρξαν ιδρυτές του Αιγυπτιακού Πολιτισμού. (Σύμφωνα με τους “χρονοταξιδιώτες” εκεί “θεοποιήθηκαν” από τους ντόπιους ιθαγενείς, οι ιερείς, επιστήμονες και βασιλείς της Ατλαντίδας, που διέθεταν γνώσεις και ικανότητες υπερβολικά προηγμένες για το δικό τους επίπεδο διαβίωσης.)
Μάλιστα οι ίδιοι γνώστες ήταν που με τη χρήση δυνάμεων (άγνωστων ή καλά φυλαγμένων για λίγους στις μέρες μας), υποταγμένων στις ανώτερες δυνάμεις της ανθρώπινης θέλησης και ΝΟΥ, δημιούργησαν τις πυραμίδες ανά τον κόσμο ώστε να σταθεροποιήσουν εκ νέου τον πλανήτη μας. Οι πυραμίδες της Αιγύπτου, ο αιγυπτιακός πολιτισμός, αλλά και η ευρεία επίδραση αυτού στον Ελληνικό Πολιτισμό, μέσα από την παραλαβή και διατήρηση μιας ανθρωπόμορφης κατανόησης των φυσικών δυνάμεων με τη μορφή των εξ Αιγύπτου Ολύμπιων Θεών, αποτελούν σκόρπια σήμερα σημάδια μιας πανανθρώπινης ιστορικής εποχής, όπου οι Ατλάντιοι μοιράζουν τις γνώσεις τους και χτίζουν κοιτίδες πολιτισμού. Κεντρική πηγή δύναμης του πολιτισμού εκείνου ήταν η σύνδεση τους με τον ίδιο τον ΗΛΙΟ, την ενέργεια του οποίου δέσμευαν και χρησιμοποιούσαν με ειδικούς κρυστάλλους.

…Μοιάζουν όλα τούτα με αβάσιμα παραμύθια; Το αφήνουμε στη δικής σας ευχέρεια και διάθεση ανοίγματος προς μια ευρύτερη κατανόηση…
Πλανητικές Τιτανομαχίες - O Όμηρος προειδοποιεί η Ατλαντίδα θυμίζει.
Το μόνο βέβαιο ωστόσο είναι πως οι πλανητικές ταραχές οδήγησαν σε μετακινήσεις ολόκληρων λαών που αναζητούσαν περιοχές που δεν είχαν καταστραφεί και που μπορούσαν να παρέχουν τα βασικά προς το ζειν. Οι ντόπιοι κάτοικοι σίγουρα δεν θα ήταν ιδιαίτερα “φιλικοί” καθώς καλούνταν να μοιραστούν περιοχές που θεωρούσαν δικές τους… Ετούτη είναι μια κατοπινή εμφάνιση πολεμικών διαθέσεων μεταξύ ανθρώπων, ωστόσο η πρωταρχική αιτία για τις ίδιες τις μετακινήσεις ήταν οι καταστροφικές συνέπειες ηλεκτρομαγνητικών φαινομένων γιγαντιαίων διαστάσεων…

Ας δούμε όμως και μεταγενέστερες (?) καταγραφές. Πως θα μας φαινόταν αν προσεγγίζαμε τον θείο Όμηρο (όμηρος πλανητικών και συμπαντικών δυνάμεων και φαινομένων επί της Γαίας?) και τα έργα του Ιλιάδα και Οδύσσεια ως μεταφορικές καταγραφές καταστροφικών γεγονότων υπό την επίδραση των “προσωποποιημένων” ηλεκτρομαγνητικών δυνάμεων;

Ο Peter Mungo Juπp στη σελίδα τους Thunderbolts ενισχύει με σημερινά ερευνητικά δεδομένα την βάσιμη πιθανότητα να μιλά ο Όμηρος τόσο στην Ιλιάδα, όσο και στην Οδύσσεια με βάση ακριβώς αυτές τις συνέπειες των κοσμογονικών καταστροφών.

“Μιας Τροίας κατεστραμμένης από τις κοσμικούς κεραυνούς τους Ζευ, ισοπεδωμένης από τις πλημμύρες και τους σεισμούς του Ποσειδώνα, κατακαμένης από τις ουράνιες φωτιές και τις επιδημίες του Απόλλωνα…”
Ο γάλλος αρχαιολόγος Claude Schaeffer παρέχοντας πρωτοποριακή εργασία επίσης επεξηγεί τον Τρωικό πόλεμο μέσα από το πρίσμα του Ηλεκτρικού Σύμπαντος.

Σύμφωνα με τον Schaeffer, μια σειρά από πανάρχαιες κατακλυσμιαίες καταστροφές πλανητικού μεγέθους έλαβαν (ξανά) χώρα περίπου 3-5000 πριν από σήμερα. Σύμφωνα με τις μελέτες του ισχυροί και βίαιοι σεισμοί είχαν χτυπήσει την περιοχή από την Τροία μέχρι τη Ρωσία, τη Μέση Ανατολή, το Ιράν και την Αίγυπτο καλύπτοντας τα πάντα με στάχτη! Οι πολιτισμοί των περιοχών σβήστηκαν ξαφνικά από προσώπου γης… μαζί με τους κατοίκους των περιοχών.
Ίσως να μοιάζουν στους περισσότερους από εμάς απίστευτες όλες αυτές οι ιστορίες και έρευνες, ωστόσο απλά επειδή είχαμε την τύχη να γεννηθούμε και να ζήσουμε σε μια σχετικά ήρεμη περίοδο επί της Γαίας, δίχως ιδιαίτερες κοσμικές προκλήσεις. Ωστόσο ακόμη και τα λίγα σύγχρονα φαινόμενα -παραπλανητικά ή μονομερώς ενημερωμένοι σχετικά-ή δεχτήκαμε πως τα προκαλέσαμε με τον “πολιτισμό” μας και τις επιβλαβείς για τη φύση τεχνολογίες που αναπτύξαμε… (στα πλαίσια της τάχα ανθρωπογενούς υπερθέρμανσης) ή δεν προσέξαμε πως οι “μεγάλες δυνάμεις” έχουν αναπτύξει οπλικά συστήματα που χρησιμοποιούν τις φυσικές ηλεκτρομαγνητικές δυνάμεις του πλανήτη ως “σύγχρονα οπλικά συστήματα αφανισμού (Βλέπε π.χ.:
Η Εποχή των Συχνοτήτων 5 – Καταστροφικές συχνότητες
Η Εποχή των Συχνοτήτων 6 – ΣΕΙΣΜΟΙ -ΤΣΟΥΝΑΜΙ *** … )

Η ένταση των κοσμικών φαινομένων της περιόδου που περιγράφει ο Όμηρος στην Ιλιάδα, αποτελούν περιγραφές ουράνιων φαινομένων που αποτελούν το σκηνικό που επικρατεί κατά το δεκαετή πόλεμο. Ο βασιλιάς Αγαμέμνων θυσίασε ακόμη και την κόρη του θεωρώντας πως η θυσία της Ιφιγένειας θα μπορούσε να επιδράσει ευνοϊκά πάνω στα πρωτόγνωρα καταστροφικά γεγονότα ηλεκτρομαγνητικής φύσης (σημάδι μοιρολατρικής επίδρασης και έλλειψης γνώσεων που αφορούν τα πραγματικά κοσμολογικά φαινόμενα). Εν μέσω χάους οι Θεοί-Πλανήτες-Δυνάμεις έμοιαζε να παίρνουν πότε το μέρος των Ελλήνων και πότε των Τρώων. Ο Όμηρος σε αρκετά σημεία αναφέρει το Ζευ να ρίχνει κεραυνούς, να καταστρέφει πύργους και πόλεις ή να ρίχνει μετεωρίτες, ενώ σε άλλα σημεία υπογραμμίζει τη δράση του “Απόλλωνα”, που έφερνε πολυήμερες βροχές και επιδημίες ή τον Άρη που ισοπέδωνε τις πόλεις των ανθρώπων.
Από την πλευρά της Ηλεκτρικής Θεωρίας του Σύμπαντος αυτές οι σκηνές περιγράφουν εκφορτήσεις πλάσματος, όπως ακριβώς τις έχει μελετήσει και περιγράψει ο Δρ. Anthony Peratt με μια σειρά εργαστηριακών πειραμάτων του στο Los Alamos.

Ο ίδιος επιστήμονας εξηγεί πως σε κάποιες μακρινές εποχές οι άνθρωποι είχαν γίνει μάρτυρες φαινομένων αστάθειας του πλάσματος με όλα τα παράλληλα φαινόμενα και επιδράσεις: εκφορτήσεις που παρήγαγαν ακτίνες Χ, ακτινοβολίες, πλασμοειδή, τοπική αντιστροφή της μαγνητικής πολικότητας, επιδράσεις στο κλίμα και τις καιρικές συνθήκες, όπως και σεισμικά και ηφαιστειακά φαινόμενα. Όλα τούτα αφορούν ηλεκτρομαγνητικές (και ηλιακές) εκφορτήσεις ανάμεσα στα φορτία των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος ή μετεωρίτες που κινούνταν εντός του και αποτελούν χαρακτηριστικά γεγονότα εκφόρτησης πλάσματος.
Ας μην ξεχνάμε πως ο Wal Thornhill υποστηρίζει πως οι σεισμοί και τα τσουνάμι αποτελούν ηλεκτρικά γεγονότα που προκύπτουν από εκφορτήσεις εντός των τελλουρικών ρευμάτων.

Οι πόλεμοι, μαζί με τους λοιμούς και τους σεισμούς συνόδευαν ένα τεραστίων διαστάσεων ηλεκτρομαγνητικό δράμα της Ομηρικής εποχής.
Πλανητικές Τιτανομαχίες - O Όμηρος προειδοποιεί η Ατλαντίδα θυμίζει.
Μολονότι σήμερα δεν μπορούμε να αναπαράγουμε με ακρίβεια τα δεδομένα εκείνης της εποχής εργαστηριακά, οι περιγραφές του Ομήρου, του Ηροδότου, του Ησιόδου και του Στράβωνα (μεταξύ πολλών άλλων) περιγράφουν με δραματική ακρίβεια μια ταραχώδη περίοδο κοσμολογικών φαινομένων που πολύ πιθανόν να αφορούσε μεγάλες αλλαγές στις εκφορτήσεις ή/και τις ίδιες τις τροχιές των πλανητών.

Ακόμη και ο Θουκυδίδης στον Πελοποννησιακό πόλεμο περιγράφει μια εποχή πολιτικού χάους και οικονομικού μαρασμού που ακολούθησε τις κοσμικές επιδράσεις και καταστροφής επί του πλανήτη. Στο ίδιο μήκος κύματος η “Οδύσσεια” του Ομήρου περιγράφει την περίοδο που ακολούθησε αυτές τις τεράστιες πλανητικές εκρήξεις και ανακατατάξεις, που πράγματι σημαδεύτηκε από την μετανάστευση ή και τον αφανισμό ολόκληρων λαών -ειδικά γύρω από τη Μεσόγειο.

Ακόμη και στο Στράβων, ο οποίος αναφέρει παλαιότερα στοιχεία από το Δαμοκλή, αναφέρονται τεράστιοι σεισμοί που έπληξαν την περιοχή της Τρωάδας, καταστρέφοντας ολόκληρα χωριά και πόλεις ή προκάλεσαν τη δημιουργία λιμνών.

Ένας άλλος αρχαιολόγος ο Rhys Carpenter σε πρόσφατη έρευνα του κατέληξε πως οι Μυκηναίοι άφησαν την Πελοπόννησο και τα νησιά του νότιου Αιγαίου, όχι λόγω επίδρασης ανθρώπων, αλλά επειδή κάποιο φυσικό, καταστροφικό κλιματικό φαινόμενο είχε κάνει αδύνατη τη ζωή στην περιοχή.

Ίσως η απάντηση να βρίσκεται ακριβώς στην επίδραση των ηλεκτρομαγνητικών φαινομένων τόσο στη συμπεριφορά των ανθρώπων (γνώση που χρησιμοποιείται στα οπλικά συστήματα σκάλαρ, αλλά και τις “εξ αποστάσεως” μορφές χειραγώγησης του νου των ανθρώπων και ελαφρώς επιφανειακά στην αστρολογία) , όσο και στην πρόκληση πλανητικών αναταραχών γιγαντιαίων διαστάσεων.

Αν στα παραπάνω προσθέσουμε τις χιλιάδες βραχογραφίες, αλλά και τα ημερολόγια των Μάγια που αποτελούν παρακαταθήκη-ημερολόγιο που βασίζεται στη γνώση των επιδράσεων των ηλιακών και πλανητικών επιδράσεων μεταξύ τους ή τον πλανητικό υπολογιστή των Αντικυθήρων θα δούμε πως η ζωή στον πλανήτη κινδύνεψε με αφανισμό αρκετές φορές και απασχόλησε σοβαρά τους προγόνους μας που μελετούσαν τα ουράνια φαινόμενα για να προβλέψουν και να προνοήσουν…

Σήμερα, παρά το συνειδησιακό άλμα που αποτελεί τη μία συνιστώσα της επίδρασης των ηλεκτρομαγνητικών φαινομένων στον εγκέφαλο των ανθρώπων, λίγοι είναι οι ερευνητές που κατανοούν την ανάγκη προστασίας του πλανήτη από μια επερχόμενη κοσμική καταστροφή. Η άλλοτε “μεταφυσική” κατανόηση φαινομένων της ζωής μπορεί σήμερα να γίνει κατανοητή δίχως μοιρολατρικές και θεολογικές διαστρεβλώσεις, από την πλειοψηφία των ανθρώπων.

Ας μην ξεχνάμε πως μολονότι γίνονται φανερές προετοιμασίες για τους λίγους και εκλεκτούς (π.χ. υπόγειες εγκαταστάσεις, κιβωτός των σπόρων στη Νορβηγία κ.α.) η πλειοψηφία αφήνεται στην άγνοια και τον καθημερινό αγώνα επιβίωσης. Μια επιβίωση που θα μοιάζει πιθανόν αδύνατη αν στις διαπλανητικές επιδράσεις και τις ηλιακές εκρήξεις συμπεριλάβουμε τα θανατηφόρα αποτελέσματα μιας πιθανής έκρηξης πυρηνικών όπλων ή αντιδραστήρων που έχουν δημιουργηθεί και λειτουργούν σε διάφορες γωνιές του πλανήτη.

Η τεχνολογία προστασίας ΟΛΩΝ μας υπάρχει ήδη και το μόνο που μένει είναι να πεισθούν οι κυβερνήσεις των λαών της Γης να την εφαρμόσουν, όχι για να αλληλοσκοτώνονται, αλλά για να λύσουν από κοινού πανανθρώπινα και παγκόσμια προβλήματα…. Εάν δεν θέλουμε να γίνουμε σύγχρονοι μάρτυρες μαζικής καταστροφής…

Στο παρακάτω βίντεο προσφέρονται περισσότερα στοιχεία για την Ασπίδα της Γης και τα σημάδια της ταλαιπωρίας της ανθρωπότητας σε αλλοτινές εποχές…




olympia-materra-hellenica.org
μέσω conspiracyfeeds

http://www.diadrastika.com/2016/11/omiros-proidopiise-atlantida-ypenthymizi.html
       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters