Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

ΜΑΥΡΗ ΔΕΛΦΟΤΗΤΑ - ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ

ΜΑΥΡΗ ΔΕΛΦΟΤΗΤΑ
-Ένα τεραστιο συνολο πληροφοριων, δεν γινεται να μαζευτει σε ένα μικρο κειμενο, μα ας προσπαθησω να σε γενικες γραμμες να δωσω τον ορισμο της, αφου ‘’καποιοι’’ εμπλεξαν, το καλο με το κακο.
Ιδρυθηκε τον 12 αιωνα από Βενετους κατά κανονα εβραιους εμπορους, το ονομα της δοθηκε από τα ιδια τα μελη της, διχως να εχει σχεση το χρωμα του δερματος, με βαση την οικονομικη δυναμη της επεκταθηκε σε Ευρωπη και παραλια της Μεσογειου, Γερμανια και από εκει προεκυψε ο βασιλικος οικος Ουινδσορ και η βασιλισσα Ελισαβετ.
-Το οικογενειακο δεντρο ολων των βασιλικων οικων, προερχεται από οικο του Ανοβερου και ενώ φαινεται για γερμανικη δειναστεια, στην ουσια είναι εβραικη.

-Τα μελη της πιστευουν ότι εχουν θεικο δικαιωμα να ενεργουν κατά βουληση, διχως κανεναν ελεγχο, είναι πανω από τους ανθρωπους, ως εκλεκτοι του θεου,που τους εδωσε την εντολη να κατακτησουν την γη, είναι απεσταλμενοι του θεου, ενώ η πλειοψηφια του πληθυσμου είναι καταδικασμενη να ζει στην καταπιεση, σκλαβια και στην δουλεια, για να τους υπηρετει, διχως κοινωνικες ομαδες, παρα μονον πλουσιων και φτωχων, αυτή είναι η θεολογικη τους θεση.

-Το τι εχουν κανει, θελει ένα άλλο βιβλιο να τα απαριθμηση, οι πολεμοι, η δυστυχια των κρατων οικονομικα,οι ηγετες εφιαλτες κρατων, η τρομοκρατια,η πεινα, η καταργηση εθνικης κυριαρχιας, η κερδοσκοπιες, οι εξεγερσεις λαων,η παγκοσμιοποιηση,τα ναρκωτικα, η πορνεια, το εμποριο σκλαβων και ο ελεγχος των ΜΜΕ,είναι λιγα από τα εργα της Μαυρης Αδελφοτητας.
-Το οτι κατεχουν τεραστιο πλουτο, δεν χρειαζεται να γραψω, μονον ενας τραπεζικος λογαριασμος της γερμανικης βιομηχανιας χαλυβα,που είναι η μεγαλυτερη πολεμικη βιομηχανια του κοσμου, εχει το εξωφρενικο ποσο των 112 τρισεκατομυριων ???
-Ξερω πως παρελειψα και αααααλλα πολλα,ετσι ας μην ανακατευουμε το κακο με το καλο.!!!
-AΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΑΙΑ!!!
 
https://ellaniapili.blogspot.gr/2016/11/blog-post_351.html?m=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters