Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Προχωράει με γοργούς ρυθμούς η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ διαμερισμάτων στους λαθρομετανάστες στη Θεσσαλονίκη. Και ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΑ, ΚΑΙ επίδομα 400 ευρώ. Για τους Ελληνες, ξύλο, χημικά κλπ καλούδια. ΒΙΝΤΕΟ

Προχωράει με γοργούς ρυθμούς η ενοικίαση διαμερισμάτων για τους μετανάστες στη Θεσσαλονίκη
Η Ατζέντα 21 εφαρμόζεται με...ζήλο στη συμπρωτεύουσα.  Αύξηση ,αν και μικρή, έχουν παρουσιάσει οι ενοικιάσεις διαμερισμάτων στην αστική ζώνη της Θεσσαλονίκης τα οποία θα αποτελέσουν για τον φετινό χειμώνα τις πρώτες κατοικίες για εκατοντάδες λαθρομετανάστες....
 
Το πρόγραμμα «REACT» (Refugee, Assistance, Collaboration, Thessaloniki) το οποίο είχε κάθε έγκριση των τοπικών αρχών, άρχισε να εφαρμόζεται τους τελευταίους μήνες με ιδιαίτερο ζήλο, ωστόσο από τα 100 πρώτα διαθέσιμα διαμερίσματα, μόλις στα 10 έχουν εγκατασταθεί κυρίως οικογένειες προσφύγων. 
 
 "Προβλέπεται η ενοικίαση 70 διαμερισμάτων από τον δήμο Θεσσαλονίκης, 20 από τον δήμο Νεάπολης και 10 από τον δήμο Καλαμαριάς. Επιπλέον, ήταν διστακτικοί γιατί τα συμβόλαια υπογράφονταν μέχρι το τέλος του 2016 αλλά πλέον υπάρχει δυνατότητα επέκτασης και για το νέο έτος ενώ όλα τα διαμερίσματα πρέπει να πληρούν κάποιες προϋποθέσεις, όπως να έχουν ενεργειακό πιστοποιητικό, θέρμανση και ζεστό νερό", δήλωσε για το εγχείρημα αυτό η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του δήμου Θεσσαλονίκης, Καλυψώ Γούλα.  
 
Βλέπουμε ότι ήδη δοκιμαστικά έχουν αρχίσει οι πρώτες ενοικιάσεις διαμερισμάτων από κάποιους "καλοθελητές", στα πλαίσια πάντα των υποδείξεων του ΟΗΕ, στον οποίο ανήκει και το εν λόγω πρόγραμμα.   Τι θα γίνει όμως όταν τα 200.000 και πλέον ακίνητα σε όλη τη χώρα βγουν υποχρεωτικά στο σφυρί, όπως εξάλλου είναι προβλεπόμενο για το επόμενο έτος; Πρόκειται για άλλη μία δικαίωση του Δημοσθένη Λιακόπουλου, μία από τις πολλές:
 
 
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/11/400.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters