Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΜΕ...ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ !!

ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΕΝ ΙΣΧΥ ΝΟΜΟΥ 3691-05.08.2008 ΠΕΡΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ <<ΝΟΜΙΜΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ !! Ε.ΣΥ;;??>>






 Αθανασία Γεωργοσοπούλου (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)

T o K.E.A.O. έχει απόλυτη οικονομική και λογιστική αυτοτέλεια. Που σημαίνει ότι έχει οικονομική και λογιστική αυτοτέλεια απ το Ι.Κ.Α και επομένως και από το Ελληνικό Δημόσιο ...Άρα το Ι.Κ.Α και το Ελληνικό Δημόσιο δεν ασκούν κανένα έλεγχο είτε στην βεβαίωση ,είτε στην είσπραξη , είτε στην απόδοση των ασφαλιστικών μας εισφορών...
Αυτό το καταλάβαμε.
Αυτό που δεν μας λέει το εν λόγω άρθρο είναι εν τέλει στον έλεγχο ποίου υπόκειται το ΚΕΑΟ ,αφού δεν ελέγχεται από το Ελληνικό Δημόσιο..Ποιός μας βεβαιώνει τις εισφορές , ποιός τις εισπράττει, που αποδίδονται αυτές λογιστικά , ποιός προχωρά σε κατασχέσεις των ακινήτων μας και των κινητών μας????
Μήπως και οι ασφαλιστικές μας εισφορές βεβαιώνονται , εισπράτονται και αποδίδονται στους ''δανειστές '' μας????
Έλληνα ,ξύπνα.
Κατάλαβε ότι το Κράτος ''Ελληνική Δημοκρατία'' έχει μετατραπεί σε εταιρεία , με Α.Φ.Μ. και έδρα της εταιρείας την Νέα Υόρκη... Αφού λοιπόν το Κράτος ως Κεντρικός Μηχανισμός έχει μετατραπεί σε ιδιωτική εταιρεία , όλες του οι Υπηρεσίες , όλοι του οι μηχανισμοί βεβαίωσης , διαχείρισης , απόδοσης λογιστικών και οικονομικών στοιχείων έχουν περάσει ήδη σε ιδιώτες Έλληνες , αντιληφθείτε ότι και το ΚΕΑΟ ,ως ''ανεξάρτητη αρχή'' , ήτοι ως ιδιωτικός εισπρακτικός μηχανισμός δεν λειτουργεί πια για την εξυπηρέτηση του ασφαλισμένου , αλλά για το κέρδος των ιδιωτών ,που κρύβονται πισω του.
Αντιληφθείτε , ότι και τις ασφαλιστικές μας εισφορές ιδιώτης τις εισπράττει , και αυτός προβαίνει σε κατάσχεση των ακινήτων μας , ή στην δέσμευση των λογαριασμών μας !!!!!!!!

Οι ίδιοι που μας οδήγησαν στο χαλκευμένο χρέος, οι ίδιοι ρυθμίζουν τι χρωστάμε , οι ίδιοι τα εισπράττουν ,οι ίδιοι μας κατάσχουν την περιουσία και δεσμεύουν τις ζωές μας..Οι ίδιοι μας γενοκτονούν.
Αν ότι καταγγέλω είναι ψευδές , αν διασπείρω ψευδείς ειδήσεις προκαλώ την Προισταμένη Αρχή του ΙΚΑ να με μηνύσει ως έχουσα έννομο συμφέρον ,ή να δημοσιεύσει το καταστατικό του ΚΕΑΟ ,προκειμένου να διαπιστώσουμε την νομική μορφή , υπό την οποία αυτό    λειτουργεί , την Προισταμένη του Αρχή, το Διοικητικό ου Συμβούλιο κ.λ.π                                                                        
 Ξύπνα Ελληνάκο. Ορθώσου. Σε σκοτώνουν !!!!!!!!




Πάνος Σώζος

ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ...ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ??? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΚΟΜΑ??? ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ....ΔΩΣΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΟΛΟΙ !!! Ή ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ Ή ΘΑ ΦΑΝΕ ΑΝ ΠΕΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ....ΑΣ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΠΙΟ ΘΑΝΑΤΟ ΘΕΛΟΥΝ !!! ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΜΕ .....ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.!!!
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΝΟΜΙΚΗ ΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΩ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΎΩ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΜΕΡΙΔΙΟΥ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΘΕ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΈΝΗ ΟΦΕΙΛΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ 600 Ή ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΑΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΩΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Η ΕΞΩΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΣΑΝ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ..... 

ΤΕΛΙΚΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΛΕΟΝ....ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ !!!


                              Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/


ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET  ★  ☆  ★ 
http://newradiofmb.blogspot.gr/2016/10/blog-post_45.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters