Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΛΦΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΙΩΝ: Η ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ


Δελφοί εναντίον Σιών. Ο αρχέγονος πόλεμος συνεχίζεται και μπαίνει στην τελική του φάση. Δελφοί = Αρχαίο Ελληνικό Πνεύμα,

Ελληνική Διανόηση, Αρμονία,Φως ! Απο την άλλη...Σιών = σκοταδισμός,λατρεία της ύλης,απόπειρα επικράτησης του "κακού" σε όλες τις μορφές του,χαμερπή συναισθήματα!
Πράκτορες της Σιών διεσπαρμένοι σε όλες τις χώρες του κόσμου.Απο τις ΗΠΑ μέχρι τη μικρότερη Αφρικανική χώρα.Προώθησή τους σε αξιώματα ΟΛΩΝ των βαθμίδων και τοποθέτησή τους σε θέσεις-κλειδιά.Ελληνικά ενδεικτικά παραδείγματα: Σημίτης Κωνσταντίνος (Ααρών Αβουρί), ως πρωθυπουργός έδινε αναφορά στον Σιωνιστικό σύνδεσμο Ελλάδος. Ανδρέας Παπανδρέου (εβραϊκής καταγωγής), επίσης πράκτορας των Σιωνιστικών κύκλων.Ρεπούση Μαρία, ("ιστορικός" υποτίθεται) τοποθετημένη απο τη Σιών για να αλλοιώνει-παραποιεί τα ιστορικά γεγονότα (μόνο της Ελλάδος), άλλο ένα μικρό πρόθυμο γραναζάκι που ανήκει στο δόγμα Κίσιντζερ.


Ο Χένρι Κίσιντζερ σε δημόσια ομιλία του στην Ουάσιγκτον είχε πει: «Ο ελληνικός λαός είναι ατίθασος και γι’ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ δηλαδή να πλήξουμε την γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, κλπ., κλπ…». Και η λίστα των σιωνιστών πρακτόρων στην Ελλάδα είναι ατέλειωτη....!!!
Και όλοι βλέπουν σαν τον παγκόσμιο μπαμπούλα τις Η.Π.Α. (Ήπιο Πειραματόζωο της Ανθρωπότητος).Ενώ η πραγματικότητα είναι πιο....ευρεία,πιο....συμπαντική!!! Οι ΗΠΑ είναι απλά μια απο τις κύριες βάσειςεξαπόλυσης των "επιθέσεων" του σιωνιστικού σκοταδισμού.Η κυριότερη βάση της Ευρώπης είναι η Μεγάλη Βρετανία.Και φυσικά υπάρχουν ανα τον κόσμο κι άλλες χώρες-βάσεις (μυστικές και μη) της..."επικυρίαρχης φυλής" ! Των..."εκλεκτών" του Θεού!
Οι Δελφοί,μέσω της Αρχαίας Ελλάδος και του συμπαντικού πολιτισμού που αυτή γέννησε,κυριάρχησαν μέχρι και τον 4ο αι. π.χ. Με μεθοδεύσεις και σχεδιασμούς,άρχισε απο τότε η βραδεία αλλά σταθερότατη ανέλιξις της Σιών (που φυσικά τότε δεν είχε τον σύγχρονο χαρακτήρα της Σιών,ούτε το όνομα αυτό) .... Η οριστική αρπαγήτης εξουσίας απο τα χέρια των Δελφών έλαβε χώρα τον 1ο αι. μ.χ. όπου και άρχισε η σταδιακή επικράτηση της Σιών σε όλα τα μέτωπα ...




Εποχές και γεγονότα-σταθμοί της Σιωνιστικής κυριαρχίας: Δημιουργία Χριστιανισμού-Ισλαμισμού,Βυζάντιο,Σχίσμα του 1054,Μεσαίωνας,Γαλλική και Αμερικανική Επανάσταση,Ίδρυση διαφόρων οργανισμών (Ο.Η.Ε.- Ευρωπαϊκή Ένωση- Παγκόσμια Τράπεζα κλπ),Α' και Β' Παγκόσμιος πόλεμος. Καθώς επίσης και κάποια απο τα επερχόμενα γεγονότα: Παγκόσμια οικονομική κρίση (σε εξέλιξη), ενιαίο σύστημα συναλλαγών,παγκόσμια διακυβέρνηση και άλλα πολλά....
Εν κατακλείδι,ζούμε στην τελική (;) φάση της υλοποίησης των Σιωνιστικών σχεδίων,αλλά ποτέ μην ξεχνούμε και τον αστάθμητο παράγοντα (που ίσως να μην είναι και τόσο αστάθμητος) που λέγεται αφύπνιση των Δελφών, ή αλλιώς ο..... "απο μηχανής θεός".
[Ορισμός του απο μηχανής θεού : (στην αρχαία τραγωδία) θεϊκό πρόσωπο που εμφανίζεται στο τέλος του έργου, προκειμένου να δώσει λύση στο αδιέξοδο στο οποίο έχει οδηγηθεί η δράση· για να φαίνεται ότι έρχεται από ψηλά, χρησιμοποιούνταν ένας ξύλινος γερανός (μηχανή).]

Δελφοί εναντίον Σιών.Η τελική μάχη του πολέμου έχει ήδη αρχίσει......


Απο τον ΕΛΛΗΝ ΑΛΚΙΜΟ



Πηγή:
alkimoshellas.blogspot.gr
http://mysthrioskosmos.blogspot.gr/2016/07/blog-post_29.html
http://skotinoprosopo.blogspot.gr/2016/09/blog-post_30.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters