Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ;;;;;? ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΑΤΕ;;;;?

 Ilias Basakiotis
13 άνθρωποι , ήταν ο φόβος του καθεστώτος ....για αυτούς τους 13 ανθρώπους κουβάλησαν σήμερα στην Τρίπολη πέντε κλούβες των ΜΑΤ από την ΑΘΗΝΑ ....βέβαια στους επισήμους για πρώτη φορά ήταν όλοι μαζί , χρυσαυγίτες , κουκέδες , αριστεροί , συριζαίοι , όλοι μαζί ...οι μόνοι που ήμασταν απέναντί τους, ήμασταν τα μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις Τρίπολης ....πόσο ΤΡΟΜΕΡΟΙ είμαστε και πόσο σπουδαίοι που μας φοβούνται όλοι τόσο πολύ;;;;;;;
για μια χούφτα ανθρώπους με 2 πανό έστειλε ο Πρόεδρος ένα στρατηγό και έναν ταξίαρχο της ασφάλειας με μια διμοιρία αστυνομικών , προκειμένου να κατεβάσουμε τα πανό και να φύγουμε από το σημείο απέναντι από τους επισήμους .... (απέναντι στα 30 μέτρα διαγωνίως απέναντι ).......

 
 
 
  Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/ 
   ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET  ★  ☆  ★
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters