Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. ΠΡΟΣ : ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΥΠ΄ΟΨΗ: ΑΛΕΞΗ ΠΑΠΑΧΕΛΑ

 


ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.
ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΘΗΝΑ 15/09/2016

ΠΡΟΣ : ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΥΠ΄ΟΨΗ: ΑΛΕΞΗ ΠΑΠΑΧΕΛΑ

ΑΛΕΞΗ ΠΑΠΑΧΕΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» ΤΗΣ 11/09/2016 ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟΣΟ ΑΝΕΓΓΙΧΤΑ ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΘΕΑΤΗΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ : «………….Μια μεγάλη ομάδα συμπολιτών μας, ίσως μάλιστα να είναι και η πλειονότητα, θεωρεί ότι το μνημόνιο ήταν μια μεγάλη συνωμοσία για να βάλουν στο χέρι οι ξένοι τα καλύτερα «οικογενειακά μας κοσμήματα», τη θάλασσα, τα εξοχικά μας, τα πετρέλαια κ.λπ. Η τρόικα έκανε τραγικά λάθη και βοήθησε να χαθούν ελληνικές περιουσίες αξίας άνω του ενός τρισεκατομμυρίου ευρώ. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό και οι ευθύνες των έξω σε κρίσιμα σημεία είναι σημαντικές».

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ «ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ» ΕΊΝΑΙ ΔΥΟ ΑΠΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΌΠΩΣ ΕΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ «ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΑΝΩ ΤΟΥ ΕΝΌΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΕΥΡΩ» ΕΔΏ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ 28% ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΙ 40% ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙ ΕΞΑΕΤΙΑ ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΌ ΤΟ 40% ΤΟΥ Α.Ε.Π. , ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΠΑΤΡΙΣΜΟ ΜΙΣΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΠΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ , ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ , ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΕΣ ΚΆΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΊΝΑΙ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΌΤΙ ΣΕ ΔΥΟ ΓΕΝΕΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΕΊΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΡΑΓΙΚΩΝ ΛΑΘΩΝ ΌΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Ή ΑΠΌ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ Ή ΜΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ.
ΑΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΌΤΙ Δ.Ν.Τ , Κ.Ε.Ε , Κ.Ε.Τ , ΤΡΟΪΚΑ , ΜΕΡΚΕΛ , ΣΟΪΜΠΛΕ , ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΔΕΧΕΣΑΙ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΗΛΙΘΙΩΝ.
ΑΝ ΌΧΙ ΤΟΤΕ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΌΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΤΆ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΆΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.

ΒΕΒΑΙΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΕΝΝΟΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΛΕΣΧΕΣ ΣΤΟΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ .
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΛΕΣΧΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΟΚΩΝ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ .

ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΎ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΕΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ


http://alfeiospotamos.gr/?p=25240

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters