Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Η ΧΡΥΣΗ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ DRAGON FAMILY vs BANKSTERS

Η αγωγή που θα μπορούσε να τερματίσει την συμμορία που διοικεί τον δυτικό κόσμο



Από Benjamin Fulford (24 Νοεμβρίου 2011)

Η αγωγή που θα μπορούσε να τερματίσει τη μυστική κυβέρνηση η οποία  διοικεί το δυτικό πολιτισμό τουλάχιστον τα τελευταία 300 χρόνια κατατέθηκε σήμερα (23 Νοεμβρίου στις ΗΠΑ).
Η αγωγή υποστηρίζει ότι κοντά 1 τρισεκατομμύρια δολάρια εχουν κλαπεί από, μεταξύ άλλων, τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ  Μπαν Κι Μουν και τον ΟΗΕ, από τον πρώην Ιταλό πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι[3] και την ιταλική κυβέρνηση, τον Giancarlo Bruno από το  Davos World Economic forum και άλλους και  πιστεύεται ότι περιλαμβάνει πολλούς από τους ιδιοκτήτες της US Federal Reserve Board.

Η μήνυση κατατέθηκε στη Νέα Υόρκη από τον Neil Keenan, που ενεργεί ως εκπρόσωπος της οικογένειας Δράκου, μια απομονωμένης ομάδας πλούσιων ασιατικών οικογενειών. Αυτή η κατάθεση είναι αποτέλεσμα της εκτεταμένης συγκέντρωσης αποδεικτικών στοιχείων από την διεθνή αστυνομία και διαφόρων υπηρεσιών επιβολής του νόμου συμπεριλαμβανομένων Interpol, CIA, Iαπωνική Αστυνομία Ασφαλείας, μυστικές υπηρεσίες της Ανατολικής Ευρώπης και έχει την υποστήριξη του Πενταγώνου, καθώς και από τις ένοπλες δυνάμεις Ρωσίας και  Κίνας.
Oι τελικοί κατηγορούμενοι σε αυτή τη νομική δράση πιστεύεται ότι είναι η ίδια κλίκα πίσω από τη δολοφονία του Προέδρου των ΗΠΑ John F. Kennedy και πολλά άλλα σημαντικά διεθνή εγκλήματα. 

Η συγκεκριμένη αγωγή πυροδοτήθηκε από την παράνομη κράτηση δύο Ιάπωνων πολιτών των, Akihiko Yamaguchi και Mitsuyoshi Watanabe, καθώς και η κατάσχεση των 134.500.000.000 δολάριων σε ομόλογα που κατείχαν στην Ιταλία, στις 3 Ιουνίου 2009. 

FOX News 134 Billion Dollar in 
US Bond seized at Italian border
 
Μετά την κλοπή των ομολόγων, ο Leo Zagami[2] που αυτο-περιγράφεται ως 33ου βαθμού Τέκτονας ήλθε σε επαφή με τον μηνυτή και του είπε ότι η Μόντε Κάρλο P2 Τεκτονική Στοά μπορούσε να ρευστοποιήσει τα ομόλογα με τη βοήθεια του Βατικανού τραπεζίτη Daniel Dal Bosco. Ο μηνυτής (Neil Keenan ) διαβίβασε αυτή την πληροφορία, μέσω ενός μέλους της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου, στην οικογένεια Δράκου (Dragon family) που εμπιστεύθηκαν ακόμη 1 τρισεκατομμυρία δολαρια από παρόμοια ομόλογα στον ενάγοντα Neil Keenan.Ο Keenan στη συνέχεια, μετά από πολλές διαπραγματεύσεις,εμπιστεύθηκε τα ομόλογα στον Dal Bosco. 


Ο Dal Bosco στη συνέχεια διέφυγε με τα ομόλογα και τον παρακολουθούσαν επί 24 ώρου βάσεως διάφοροι πράκτορες μυστικών υπηρεσιών για να δούνε τι θα κάνει με αυτά. Η παρακολούθηση του Dal Bosco οδήγησε στο Davos World forum ( Παγκόσμιο φόρουμ του Νταβός),τον ΟΗΕ,την ιταλική κυβέρνηση και το Βατικανό, μεταξύ άλλων περιοχών. Μετά από αυτό, ο Keenan προσεγγίστηκε από ισχυρές προσωπικότητες, συμπεριλαμβανομένων κορυφαίων αξιωματούχων του Βατικανού, από τραπεζίτες της Wall Street,ευρωπαίους ευγενείς και πρώην πρόεδρους των ΗΠΑ, και οι περισσότεροι προσέφεραν αστρονομικά ποσα σαν δωροδοκίες για να τα παρατήσει.Δηλητηριάστηκε επίσης με δηλητήριο ρετσινόλαδου[1] και παραλίγο να σκοτωθεί. 

Σύμφωνα με τον Keenan "Οι ρίζες αυτής της υπόθεσης πάνε πίσω μεταξύ του 1927 και 1938, όταν, κατόπιν ρυθμίσεων μεταξύ τού T.V. Soong (τον Υπουργό Οικονομικών της Κίνας) και του Henry Morgethau, Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών, η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών αγόρασε περίπου 50 εκατομμύρια ουγγιές ασημι και μίσθωσε τεράστιες ποσότητες χρυσού από την εθνικιστική κυβέρνηση της Κίνας, γνωστή ως Κουόμινταγκ. Για όλους τους θησαυρούς που παραδόθηκαν, δόθηκαν πιστοποιητικά σε αυτούς που παρέδοσαν τα πολύτιμα τους μέταλλα. " 


Σουμάτρα της Ινδονησίας Gold Bars 999,99 καθαρότητας χρυσός 1940

Πολλά από τα ομόλογα που κατασχέθηκαν από τον Dal Bosco βασίζονται στον κινέζικο χρυσό που είχε παρθεί από το Federal Reserve Board κατά τη διάρκεια αυτών των ετών και ποτέ δεν επέστρεψε στους νόμιμους ιδιοκτήτες της. 
Άλλα ομόλογα που κατασχέθηκαν ήταν τα ομόλογα Kennedy. Τα ομόλογα αυτά υποστηρίχθηκαν από χρυσό και τηρούνται σε καταπίστευμα για τους ανθρώπους του πλανήτη και θα έπρεπε να είχαν χρησιμοποιηθεί για τη χρηματοδότηση της οικονομικής ανάπτυξης του κόσμου. Αντ 'αυτού έχουν ως επί το πλείστον κλαπεί και χρησιμοποιούνται καταχρηστικά από τα μέλη της κλίκας που έχει τον έλεγχο του Δυτικού χρηματοπιστωτικού συστήματος για λογαριασμό ιδιωτικών συμφερόντων. 

Ο αρχικός συνυπογράφων των ομολόγων Κένεντι ήταν ο πρώην Πρόεδρος της Ινδονησίας Σοεκάρνο. Ο κληρονόμος του Σοεκάρνο Δρ Seno Edy Soekanto  έχει δώσει πληρεξούσιο στον Keenan να  επιστρέψουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους τα ομόλογα Κένεντι και άλλων περιουσιακών στοιχείων που διατίθενται για τους ανθρώπους του κόσμου μέσω κάτι που είναι γνωστός ως παγκόσμιοι λογαριασμοί εξασφαλίσεων.( global collateral accounts) 

Η μήνυση είναι η πρώτη ομοβροντία σε μια νομική μάχη για την αποκατάσταση του ελέγχου του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος για τους ανθρώπους και τις κυβερνήσεις του κόσμου, καθώς και η αποκατάσταση των νόμιμων ιδιοκτητών. 

Η αγωγή έχει κατατεθεί ως Civil Action #8500 at the United States District Court for the Southern District of New York on November 23, 2011.

Βασικές πληροφορίες για τα προβλήματα με το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα

Από Neil Keenan και Keith Scot. 
Ολόκληρη η αιτία του προβλήματος.
Η παραπάνω εικόνα είναι από το Shanghai Gold Rush (το γιουρούσι του χρυσού στη Σαγκάη) που έλαβε χώρα από το Δεκέμβριο του 1948-Ιανουάριος 1949. Κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, οι κινέζοι δαπανήσαν τεράστια χρηματικά ποσά για τον πόλεμο με την Ιαπωνία. Δεδομένου ότι η αξία του χαρτονομίσματος τους βυθίστηκε, το Κουόμινταγκ αποφάσισε να διανείμει 40 γραμμάρια χρυσού ανά άτομο. Τον Δεκέμβριο, χιλιάδες βγήκαν στους δρόμους και περίμεναν στην ουρά για ώρες. Η αστυνομία, εξοπλισμένη με τα υπολείμματα των στρατευμάτων της International Concession, έκανε μικρή προσπάθεια για την τήρηση της τάξης. Δέκα άνθρωποι συνθλίφτηκαν μέχρι θανάτου. 

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι μια ιδιωτική εταιρεία που ανήκει στο Βρετανικό Στέμμα (Rothschilds), τη Τράπεζα της Αγγλίας (Rothschilds) και το Βατικανό (Rothschilds και πάλι). Ονομαζόταν παλαιότερα η εταιρεία της Βιρτζίνια[4] μέχρι της 9/3/33, όταν διαλύθηκε από τον Roosevelt με το Emergency Banking Act (Νόμος έκτακτης τραπεζικής αναγκης). Στις 05.05.33 το Κογκρέσο επέλεξε να διαλύσει τον κανόνα του χρυσού( Gold Standard) και τη κυρίαρχη εξουσία των ΗΠΑ.

Οι ΗΠΑ είναι μια εταιρεία, όχι ένα έθνος. Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ δεν είναι ούτε ομοσπονδιακή, ούτε αποθεματική. Είναι μια ιδιωτική μαϊμού οργάνωση που διοικείται από εβραίους τραπεζίτες που δανείζουν τα χρήματα που τυπώνουν από κοπανιστό αέρα με τόκο, ενώ συνεχίζουμε να πληρώνουμε αυτούς τους εγκληματίες για να γδύνουν την περιουσία του Λαού. 

Η τεχνολογία της κλοπής και εξαπάτησης που έχει εξαχθεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω της προώθησης τους, αυτής της απάτης, όπως το παράδειγμα της Παγκόσμιας Οικονομίας (Global Finance) είναι μια αισχρότητα που έχει θέσει τους σπόρους της δικής της καταστροφής. 

Η κατάσταση αυτή επιδεινώνεται από την άρνηση των απλών ανθρώπων να συνειδητοποιήσουν, να καταλάβουν και να κατανοήσουν ότι είναι η διπροσωπία των κυβερνήσεων και η δόλια εξαπάτηση και η ατελείωτη απληστία των τραπεζιτών που συνδυάζονται για να τους γδάρουν σαν απαθή πρόβατα που είναι. Η απάθεια και η άγνοια της αλήθειας, δημιουργεί πίστη στο ψέμα. Η αλήθεια είναι αυταπόδεικτη, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να μην την ακούν ούτε να την καταλάβαίνουν. Τα χρέη της Federal Reserve είναι τα χρέη μιας ιδιωτικής εταιρείας που ληστεύει το λαό των Ηνωμένων Πολιτειών. 

Το δολάριο των ΗΠΑ είναι ένα ομοσπονδιακό γραμμάτιο αποθεματικού και οι υποχρεώσεις έναντι του νομίσματος είναι οι υποχρεώσεις της Federal Reserve, και όχι του λαού των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η κατανόηση της Ιστορίας

1. Μεταξύ 1927 και 1938, κατόπιν ρυθμίσεων μεταξύ του T.V.Soong (του Υπουργού Οικονομικών της Κίνας) και του Henry Morgethau, Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών, η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών αγόρασε περίπου 50 εκατομμύρια ουγκιές αργύρου και μίσθωσε τεράστιες ποσότητες χρυσού από την εθνικιστική κυβέρνηση της Κίνας, γνωστή ως Κουόμινταγκ. Κατά την περίοδο αυτή η Κίνα είχε εν μέρει καταληφθεί από Ιαπωνικά στρατεύματα και υπήρχε ο φόβος της Κίνας να καταληφθούν από τους Ιάπωνες. 

2. Για όλους τους θησαυρούς που παραδίδονταν,δόθηκαν πιστοποιητικά σε αυτούς που παρέδωσαν τα πολύτιμα μεταλλά τους.Τα πολύτιμα μέταλλα και οι πολύτιμοι λίθοι εστάλησαν προς τις Ηνωμένες Πολιτείες στο πλαίσιο μιας συμφωνίας μίσθωσης μεταξύ του T.V. Soong και του Henry Morgenthau. Τα Πιστοποιητικά έγιναν τα υποκείμενα κεφάλαια του Κουόμινταγκ και ήταν καλά και αποδεκτά χρεώγραφα. 

3. Το 1934 ένας νέος νόμος περι χρεογράφων (Securities Act) ψηφίστηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, μαζί με το νόμο χρυσού,με την οποία όλοι οι ράβδοι χρυσού και τα νομισματα χρυσού έπρεπε να παραδοθούν στη Federal Reserve, μια ιδιωτική εταιρεία που ορίστηκε να λειτουργεί ως η Κεντρική Τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειών και να είναι ο εκδότης του νομίσματος γνωστό ως δολάριο των ΗΠΑ. 

4. Ο εγχώριας ιδιοκτησίας χρυσός αγοράστηκε. Ο Ξένος χρυσός πού ηταν στη κατοχή του Δημόσιου Ταμείου, επίσης, παραδόθηκε στη Federal Reserve, έτσι, ήταν μισθωμένος στην Federal Reserve. Αυτό ξεκίνησε την έκδοση του 1934 σειρά χρεογράφων που εκδίδονταν από την Federal Reserve. Αυτά δεν έχουν ποτέ εξαργυρωθεί και το κόστος των τόκων καλύφθηκε με περαιτέρω χορηγήσεις της σειράς του 1934 FRN (Floating Rate Note –Χρεόγραφο κυμαινόμενου επιτοκίου). 

5. Αυτά τα του 1934 FRN εγγυώνται τις χρηματοδοτούμενες πληρωμές και επιτρέπουν στην Κινέζικη Κυβέρνηση να συνεχίζει οικονομικά. Αυτά τέθηκαν υπό τον έλεγχο του Κουόμινταγκ,της εθνικιστική κυβέρνησης της Κίνας από την οποία ο χρυσός είχε παρθεί. Πολλοί έμειναν στην Κίνα, όταν το Κουόμινταγκ έπρεπε να φύγει για την Ταϊβάν. Ο χρυσός είχε εθνικοποιηθεί από το Κουόμινταγκ ο οποίος μετέφερε το μεγαλύτερο μέρος της FRN του (αλλά όχι όλο) στην Ταϊβάν, η οποία χτίστηκε με αυτά τα χρεώγραφα.Αυτά τα χρεώγραφα ήταν ο πλούτος της Ταϊβάν και ήταν αξιόπιστα, δεδομένου ότι είχαν αντίκρυσμα σε χρυσό. 

6. Κατά τη διάρκεια του πολέμου στην Κίνα, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες των χρεογράφων που εκδίδονταν από κινεζικές τράπεζες έχασαν τη ζωή τους από τους Ιάπωνες, άλλοι αργότερα έχασαν τη ζωή τους τόσο από το Κουόμινταγκ όσο και από Κινέζους κομμουνιστές, έτσι ο Χρυσός έγινε ιδιοκτησία του Έθνους, ειδικά, της Κουόμινταγκ. Στην Ευρώπη, οι Εβραίοι που είχαν πλούτο, τους αφαιρέθηκε με διάφορα μέσα και στη συνέχεια εξαλείφθηκαν. Ο χρυσός πάρθηκε είτε με πονηριά ή με τη βία, αυτή είναι μια πραγματικότητα της ιστορίας. 

7. Το Κουόμινταγκ όρισε φύλακες αυτού του χρυσού και των τίτλων που εκδόθηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι κατ’ ευφημισμό γνωστοί ως η οικογένεια τουΔράκου. Η Οικογένεια Dragon είναι στην πραγματικότητα μια οργάνωση που λειτουργεί μεταξύ των παλαιών οικογενειών εντός της Κίνας και της Ταϊβάν, και ως τέτοια είναι πάνω από το πολιτικό χάσμα των δύο ανεξάρτητων κινεζικών κυβερνήσεων. Οι Κινέζοι είναι αξιοπρόσεκτοι από αυτή την άποψη, ότι οι παλιοί οικογενειακοί δεσμοί και οι λειτουργίες υπερισχύουν από το πολιτικό καθεστώς το οποίο, αν και μπορεί να διαρκέσει για πολλές γενιές, θεωρείται ως ασήμαντο πάνω από το πέρασμα του χρόνου για τους περισσότερους Κινέζους. 

Οι Ηνωμένες Πολιτείες για τη στήριξη της Κουόμινταγκ και των αντιστασιακών ομάδων τύπωσαν στην πραγματικότητα περισσότερα από αυτά τα χρεώγραφα FRN μέσα στη ίδια τη Κίνα. Η επιχειρήση αυτη της εκτύπωσης χρεογράφων  στην ουσια καθοδηγήθηκε από τη CIA για να αγοράσει την πίστη των διαφόρων παρατάξεων στον αγώνα κατά των κομμουνιστών, τελικά  εκδιώχθηκε στη Burma γύρω στα 1960. Εξαιτίας της πρόσθετης εκτύπωσης αυτών των χρεωγράφων, τα πρόσθετα χρεόγραφα δόθηκαν έναντι τόκων, αλλά δόθηκαν σε συγκεκριμένα άτομα και κόμματα. 

 8.    Με το τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, και την κομμουνιστική κυβερνηση και το Κουόμινταγκ σε πόλεμο στην Κίνα, η Διεθνής Κοινότητα και η Κινεζική συναινέσαν, ο χρυσός να τεθεί, υπό φανερό έλεγχο από τον πρόεδρο της Ινδονησίας Σοεκάρνο. Ο Σοεκάρνο στη συνέχεια, στις 17 Αυγούστου 1945, κατέληξε να είναι γνωστός ως Μ1 στο πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών Approval No. MISA 81704 "Operation Heavy Freedom" .

Αυτό έγινε επειδή ένα μεγάλο μέρος του χρυσού του κόσμου είχε παραδοθεί στην Ινδονησία και τις Φιλιππίνες. 

Ο Καναδάς, η Αυστραλία, η Μεγάλη Βρετανία, η Ινδία και άλλες Βρετανικές Αποικιες έστειλαν το χρυσό τους στη λεγόμενη ''απόρθητη Σιγκαπούρη". 

Οι Ιάπωνες, σύμφωνα με το καθεστώς που συμφωνήθηκε από τον Χιροχίτο στο Σύμφωνο 1921 μεταξύ των εθνών που έγινε στο Λονδίνο, παρέδωσαν ένα μεγάλο μέρος τού χρυσού στην Ινδονησία (Στη συνέχεια εγινε , μια δανική αποικία) και στις Φιλιππίνες (Στη συνέχεια εγινε , μια αποικία των ΗΠΑ) σε μυστικές αποθήκες που είχαν κατασκευαστεί ως επί το πλείστον από τους Ιάπωνες μεταξύ 1924 και 1945. 

Αυτός είναι ο λόγος που τα συμμαχικά στρατεύματα στη Μαλαισία δεν είχαν αεροπορική κάλυψη, ή επαρκείς προμήθειες που θα τους επέτρεπε να αντισταθούν στους Ιάπωνες.
Η  Σιγκαπούρη έπρεπε να πέσει έτσι ώστε το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου πλούτου να  μπορέσε να "χαθεί" σε ένα μυστικό σύστημα που θα έκανε το χρυσό κανόνα περιττό και το fiat-money πραγματικότητα.
Ο χρυσός αυτός τεκμηριώθηκε σε λογαριασμούς μέσω της Swiss Commercial Bank Union Bank of Switzerland, υπό την προστασία του Ελβετού Γενικού Εισαγγελέα, οι  οποίοι εγγράφτηκαν μέσω της Swiss National Bank στην  Bank for International Settlements International Collateral Combined,και μετά μέσω της BIS, για να σχηματίσουν τους Institutional Parent Registration Accounts της FED 

Αργότερα ο Πρόεδρος Μάρκος των Φιλιππίνων διορίστηκε και κατείχε τη θέση του Μ1 έως το 1987 και στη συνέχεια η θέση μεταφέρθηκε στο Δρ Ray Dam C., τον Οκτώβριο του 1987, με Legal Decadency to Heir RCD1087 Far East Entire with formal Power of Attorney and Assignment of Indonesian Assets που υπογράφεται από τον Sarinah Soetiwi (κάτοχο των περιουσιακών στοιχείων για λογαριασμό του Έθνους της Ινδονησίας που της έχουν ανατεθεί από τον Πρόεδρο Σοεκάρνο) το 1992, με την ανακήρυξη της εξουσίας στον Dam αργότερα στις 20 του Γενάρη 1995. 

Ο Dam αποδείχθηκε ότι ήταν αδύνατο να δουλέψει  για ολόκληρο το σύστημα , (είτε επειδή αρνήθηκε  να επιτρέψει σε εκείνους που τον τοποθέτησαν στην εξουσία  να  κλέψει, ή λόγω της προσωπικής αλαζονεία του .... Είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ποια είναι η σωστή αιτία) με αποτέλεσμα η εξουσία του στους Institutional parent registration Accounts να μπεί στην άκρη και το σύστημα επανήλθε στα τρία Κράτη που είχαν τον έλεγχο των λογαριασμών αυτών από τον 2ο Παγκόσμιο πόλεμο τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Μεγάλη Βρετανία και τη Γαλλία, που συστηματικά και παράνομα υπονομεύουν το καθιερωμένο σύστημα από το 1996.

9. Από αυτό μπορούμε να δούμε ότι υπάρχουν δύο λειτουργικές δραστηριότητες. Η μια είχε την ιδιοκτησία και τον έλεγχο του Αποθετήριου από τους ιδιοκτήτες του χρυσού και η αλλη  ένα σύστημα ελέγχου που έχει τεθεί σε εφαρμογή για τη διαχείριση και τον έλεγχο των Collateral Combined Accounts ως ανεξάρτητου Διαιτητη. 

Τα δικαιώματα ιδιοκτησίας κρατούνται απο τον συνυπογράφοντα στα Depository Accounts in Commercial Banks και τα Δικαιώματα Ελέγχου από τον Μ1. 


10. Έτσι ήταν, έως ότου ολόκληρη η παγκόσμια προσφορά χρυσού και χρυσών νομισμάτων αποσύρθηκε και το Fiat-Money έγινε η Τάξη σήμερα. 

Ωστόσο, κάτω από τα χρεώγραφα και το εκδιδόμενο χρήμα από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ ήταν ο υποκείμενοςπλούτος μέσα από ένα συγκεντρωτικό σύστημα που τα Εθνη επρόκειτο να χρησιμοποιησουν ισότιμα, αλλά οι Τραπεζίτες καθορίσαν ότι θα τον χρησιμοποιήσουν για να επιδράμουν στις εθνικές οικονομίες. 

11. Το 1963, ο Πρόεδρος John F. Kennedy είχε συνάψει συμφωνία με τον Πρόεδρο Σοεκάρνο να παρέχει τα κεφάλαια για να τα επιτρέψει στο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ για να εκτυπώσει το δικό του νόμισμα, ανατρέποντας έτσι το "δικαίωμα" εκτύπωσης που κατέχει η Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ. Η συμφωνία θα ήταν η μεταβιβάση κάπου 59.000 τόνους χρυσού για τη στήριξη αυτού του νόμισματος. 

Έντεκα ημέρες μετά την υπογραφή της παρούσας συμφωνίας, ο Πρόεδρος Kennedy δολοφονήθηκε. Ο Πρόεδρος Τζόνσον με την αναστολή της EO11110 όπως εκδόθηκε από τον Kennedy μετέφερε τα αποθέματα χρυσού και αργύρου στην Federal Reserve. 

Η Green Hilton συμφωνία δεν τέθηκε σε εφαρμογή μέχρι το 1968, όταν ο Σοεκάρνο έπεσε από την εξουσία και όταν το Παγκόσμιο Εμπόριο κατέστησε επιτακτική την ανάγκη του κόσμου να έχουν ένα Παγκόσμιο Νόμισμα.[5]
Καθώς ο Χρυσός είχε μεταφερθεί στο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ το 1968, μια σειρά από ομόλογα γνωστά ως Kennedy ομόλογα εκδόθηκαν με σκοπό να τιμήσουν τους όρους της Green Hilton Συμφωνίας Hilton μεταξύ Kennedy και Σοεκάρνο, με τους του 1968 όρους παράδοσης του χρυσού διαφορετικούς από αυτους του 1934. Όταν μετά από 30 χρόνια, ο τόκος δεν είχε καταβληθεί, όπως είχε υποσχεθεί, μια επανέκδοση των ομολόγων σε αυξημένο αριθμό εκδόθηκαν ως αναμνηστικά χρεώγραφα και έγιναν αποδεκτά από τους ιδιοκτήτες του χρυσού, την οικογένεια Δράκου. 

12. Από αντίγραφα των εγγράφων της Τράπεζας που πηρε ο Neil Keenan, στο πλαίσιο της  Green Hilton Memorial Agreement, καθορίζονται τα  ποσά του χρυσού και πλατίνας. Τα ποσά αυτά του χρυσού είναι πιστοποιημένα και τα πιστοποιητικά και αντίγραφα του καθολικού, με πλήρη και ακριβή στοιχεία αναγνώρισης με τους κωδικους είναι διαθέσιμα. 

Τα πιστοποιητικά αυτά περαιτέρω αποδεικνύονται από τις τραπεζικές εκθέσεις , αντίγραφα τα οποία σήμερα κατέχει ο Neil Keenan.. 

13. Στα λίγα έγγραφα που παρουσιάζουμε με την αιτίαση αυτή μπορούμε να δούμε ότι τα περιουσιακά στοιχεία έχουν κατατεθεί, η αντι-περιουσιακών στοιχείων που δημιουργούνται και παρουσιάζονται στους καταθέτες, οι καταθέτες έχουν εξαπατηθεί για πάνω από 70 χρόνια μέσω της σκόπιμης και δόλιας αδυναμίας του οφειλέτη να τιμήσει τις συμφωνίες. 

14. Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν έρθει στην κατοχή τα βιβλία και στοιχεία του τέως προέδρου Σοεκάρνο, και όλοι οι κώδικες και τα κατάστιχα των παγκόσμιων λογαριασμών. Το μέγεθος αυτών των λογαριασμών μπορεί να δει κανείς από την αναθεώρηση της Συλλογικής Σύμβασης μεταξύ της Garuda Memorial Hilton Ινδονησία και την Green Memorial Hilton Γενεύη, έδρα, δομημένη και τέθηκαν σε λειτουργία μεταξύ 1961 και την τελική υπογραφή το 1972. Στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας, τα περιουσιακά στοιχεία των διεθνών συνδυασμένων εξασφαλίσεων ιδρύθηκαν και προχώρησαν, στη συνέχεια, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα καταχρηστικά στην αλλαγή των λειτουργικών συστημάτων των τραπεζών. 

15.Από την επανεξέταση των βιβλίων αυτών, μπορούμε τώρα να δούμε ότι οι τράπεζες έχουν αναιρέσει την έννοια της λειτουργίας στα πλαίσια του Καταστατικού Χάρτη λειτουργίας τουςως τράπεζες,και αντί να λειτουργούν ως τράπεζες λειτουργούν σαν τους χειριστές χαρτοπαικτικών λεσχών και σαν έμποροι, πουλώντας ό, τι δεν έχουν στην ιδιοκτησία τους. Τα αρχεία που έχουμε στη διάθεσή μας, υπογεγγραμμένα και εγγεγραμμένα από τη διαχειρίστρια εμπορική τράπεζα, δείχνουν τα υποκείμενα κεφάλαια σε αριθμούς και ποσά που εξάπτουν τη φαντασία. Οι συμφωνίεςτων The Green Hilton και Garuda Memorial Agreements αποδεικνύουν σαφώς την αξία του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος . 

α) Οι καταθέσεις σε χρυσό και πλατίνα ανέρχονται σε  εκατομμύρια τόνους. 

β) Τα ομόλογα του 1934 της Federal Reserve System, Γραμμάτια που εκδόθηκαν το 1928, τα Kennedy Ομόλογα ανέρχονται σε τετράκις εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, τα Dragon Ομόλογα όλα είναι καταγεγραμμένα και αναγνωρισμένα στο πλαίσιο των συμφωνιών των Green Hilton and Memorial Hilton Collective Agreements. Και τα δύο στοιχεία ενεργητικού με τη μορφή ράβδων χρυσού παραδόθηκαν στους Global Accounts μέσω της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών και στη συνέχεια ανατέθηκαν σε ιδιωτική εταιρεία, την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ.[6]

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[1] Ρετσινόλαδο , πανίσχυρο δηλητήριο όπου μόνο 1.76 mg (χιλιοστό του γραμμαρίου) σκοτώνει ενήλικα.
[2] o Leo Zagami μιλά για τις σχεσεις της Μασονίας , Βατικανού , Ρόθτσιλντ, Μπους το 2008 (Υποτίθεται τότε είχε αποσχισθεί από τη Μασονία)

Leo Zagami_Illuminati_End Times_
Mark of the beast


[3] Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ήταν μέλος της μασονικής στοας Ρ2 που είχε διαλυθεί από την Ιταλική Βουλή το 1981 και γίνεται πρωθυπουργός για πρωτη φορά το 1994
http://en.wikipedia.org/wiki/Silvio_Berlusconi

[4] Βατικανό και VIRGINIA COMPANY
http://servantofthelight.com/content/view/71/101/
[5] http://ekonomi.kompasiana.com/bisnis/2010/01/02/green-hilton-memorial-agreement-geneva-1963/

[6] ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ FED 
http://www.lawfulpath.com/ref/federal_reserve.shtml
(Είναι οι ίδιοι με τους της ΤτΕ και Εθνικής Τράπεζας)

conspiracy-cafe

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters