Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Θα Εμφανιστούμε Σύντομα – Οι Διαθέσεις μας Ειρηνικές



«Η 8η Αποστολή του Διός θα μπορούσε με μια μαζική εμφάνιση σκαφών του στόλου της να επιτύχει την ευνοϊκή υποδοχή της από το μεγαλύτερο τμήμα της ανθρωπότητας.

Δεν θα το πράξουμε γιατί πρέπει να κερδίσουμε την καθολική εμπιστοσύνη της ανθρωπότητας, αν είναι δυνατόν,

ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΣ
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ
ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.


Πυκνώνουμε καθημερινά την παρουσία μας στους ουρανούς ώστε η επίσημη εμφάνισή μας στη Γαία να είναι σχεδόν μια τυπική διαδικασία, αφού όλοι θα έχουν αντιληφθεί την παρουσία μας και θα έχουν πειστεί, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΔΥΣΠΙΣΤΟΙ, για την ύπαρξή μας αλλά και για τις προθέσεις μας.

Είναι περισσότερο θέμα ύποπτης σκοπιμότητας και ενοχής η σιωπή που τηρούν οι κυβερνήσεις της Γαίας, παρά θέμα ενδιαφέροντος για να διαφυλάξουν δήθεν την ψυχολογία του κόσμου, τον οποίον θα έπρεπε να τον ενημερώνουν για την επικείμενη εμφάνισή μας.

Έχουμε δώσει στους ηγέτες σας πολλές ευκαιρίες για να γνωστοποιήσουν στην ανθρωπότητα την ύπαρξή μας και τους σκοπούς μας, για να μην αιφνιδιαστεί εάν εμφανιστούμε ξαφνικά.

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΜΕ.

Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΑ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ.

Υπάρχουν αυστηροί κανόνες εφαρμογής για μια μαζική προσγείωση, και δεν επιθυμούμε να έλθουμε σε αντιπαράθεση με τους ουράνιους εντολοδόχους μας.

Ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση, θα μελετηθούν όλοι οι τρόποι πειθούς της ανθρωπότητας, ώστε να έχουμε τα δυνατόν λιγότερα δυσάρεστα αποτελέσματα από την ξαφνική αλλά μη επιθετική εμφάνισή μας.

« Έρρωσθε»

ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ : «ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ »
ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗGrigoris Makrinitsas


http://www.diadrastika.com/2016/07/tha-emfanistoume-syntoma-diathesis-mas-irinikes.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters