Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο,ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΤΖΟΥΡΕΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ( Καβάλα 16/7/2900 απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ )

13775883_1135973859758500_8004360697806084108_n

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ – ΚΑΒΑΛΑ 16-7-16
Αρτέμης Σώρρας: “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, τεράστια αξία, όλοι για αυτήν παλεύουν δήθεν… Αλλά γεννιόμαστε ελεύθεροι, γεμάτοι αιθέρα, όπως είναι ο αιθέρας, γιατί ουσιαστικά αυτό θυμίζει, αυτό μόνο είναι ελεύθερο.

Χαιρετώ την Καβάλα, όλους τους Καβαλιώτες, όλους τους συνέλληνες. Είναι μεγάλη μου τιμή που είμαι ξανά στην Καβάλα και που η Καβάλα παίζει πρωταγωνιστκό ρόλο στην Βόρεια Μακεδονία.
Αγαπητοί μου συνέλληνες δεν ξέρω αν είναι τύχη, αν και δεν πιστεύω στην τύχη γιατί αν υπήρχε τύχη θα κουτουλάγαν οι πλανήτες έχω πει, σήμερα όμως στην πόλη της Καβάλας εντελώς τυχαία είναι δέκα εκδηλώσεις. Βέβαια όταν ανακοινώσαμε ότι θα κάνουμε εκδήλωση ως Ελλήνων Συνέλευσις για να ενώσουμε τους Έλληνες, δεν υπήρχε καμία εκδήλωση. Εντελώς τυχαία, τραγουδιστές με δωρεάν εισητήρια, σε λίγο θα έρθει και η Madonna, επειδή μιλάει ο Σώρρας!… Δεν ξέρω αν έχει πιο πολύ αξία αυτή από εμάς… Ας είναι, τον φόβο μας να ΄χουν και πρέπει να τον έχουν!

Αγαπητοί μου συνέλληνες, όπως προείπε ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, είναι πολλά τα χρόνια της σκλαβιάς και που όλα αυτά τα χρόνια μας έχουν πείσει ότι αυτή είναι η ελευθερία. Όχι, είναι η σκλαβιά μας. Είμαστε τρία χρόνια ολόκληρα σε έναν τεράστιο αγώνα σε όλη την Ελλάδα. Έχουν δημιουργηθεί 200 Ελληνικές εστίες από τεράστιους πολεμιστές σε όλη την επικράτεια και στο εξωτερικό. Βέβαια τώρα περνάνε κάποιοι συνέλληνες απ΄ έξω και νομίζουν ότι είναι κάποιο κόμμα που μιλάει. Όχι δεν είναι κόμμα, ας τους ενημερώσει κάποιος ότι είναι ο δικός τους ο φορέας, είναι το δικό τους το σπίτι, αυτό καίγεται και ότι αυτό έχει ανάγκη να το σώσουν όλοι και πρέπει όλοι να απελευθερώσουμε την Ελλάδα, είναι δικό μας χρέος, δεν θα έρθει κανένας να το κάνει. Είναι μόνο δικό μας καθήκον και πάντα έτσι ήταν. Τι πάθαμε λοιπόν και δεν μπορούμε να ενωθούμε;

ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ; ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΧΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Φοβάστε, μου δηλώνουν όλοι ότι φοβάστε… Φοβάστε τι; Την πείνα; Την φτώχεια; Φοβάστε το καθεστώς; Είναι ανίσχυρο, είναι μικρό όταν ενωθούμε. Φοβάστε γιατί είστε μόνοι σας, σας έμαθαν σε μια τεράστια ατομικότητα. Δίδαξαν τα ατομικά δικαιώματα, ενώ η πολιτεία προέχει, η κοινωνική ελευθερία και τα κοινωνικά δικαιώματα. Κοιτάξτε τι έχει γίνει μέσα σε λίγα χρόνια, τι τεράστιες δυνάμεις έχουμε. Ενημερώνεστε καθημερινά τι ακριβώς συμβαίνει. Στις μέρες μας έφτασε το καθεστώς να καταλύσει ό,τι δημοκρατικό υπάρχει. Θυμηθείτε το τεράστιο δημοψήφισμα που έκανε, ο λαός ψήφισε 65% “ΟΧΙ”, το έκανε “ΝΑΙ”, είναι έτσι; Τι ακριβώς έχει μείνει όρθιο πέστε μου. Έχουν μείνει τα κόμματά σας; Ποιά είναι αυτά, γιατί δεν είναι εδώ; Να σας εκπροσωπήσουν στην πείνα και στον αφανισμό, γιατί δεν είναι εδώ; Οι ιεράρχες; Που είναι οι ιεράρχες οι μεγάλοι τώρα που υπάρχει ανάγκη; Γιατί πότε ήταν μαζί σας;

Άρα είμαστε μόνοι μας και δεν πρέπει να μείνουμε πια μόνοι μας, ένα μένει, να ενωθούμε όλοι. Φοβάστε τον τεράστιο πλούτο που έχετε; Τι ακριβώς φοβάστε ότι είναι τόσα πολλά; Ναι, είναι δικά σας. Φοβάστε ότι αυτό που κάνουμε είναι τελείως ανατροπή; Ναι είναι, αλλά είναι αληθινό. Ζήσατε μες το ψέμμα και κάποιοι μας έβαλαν να ζήσουμε τα αληθινά ψέμματα. Δεν μπορούμε να ζήσουμε άλλο έτσι, δεν μπορούμε να εισπράξουμε άλλο άδικο, θέλουμε τα δίκαια και τα δικά μας. Και αν όχι τώρα, πότε; Και αν όχι εγώ, ποιός; Και αν όχι εσείς, ποιοί; Απαντήστε μου ποιοι, ποιος άλλος εκτός από μας;

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ

Πρέπει να επιστρατευτείτε όλοι, να επιστρατεύσετε την λογική, να δείτε τις αποδείξεις με τα μάτια σας. Ουσιαστικά είναι δικές σας, είναι ο πλούτος σας, είναι το κράτος σας. Κάποιοι νομίζουν ότι το δημόσιο είναι κάτι άλλο από εσάς, εσείς είστε το δημόσιο. Το δημόσιο είναι μια οντότητα που έχει εμάς και εμείς είμαστε το δημόσιο, χωρίς εμάς δεν υπάρχει δημόσιο. Όταν εσείς χρωστάτε στο δημόσιο, χρωστάτε στον εαυτό σας και όταν το δημόσιο σας χρωστάει, σας χρωστάει ο εαυτός σας. Το αντιλαμβάνεστε; Εσείς, εμείς και όλοι είμαστε το κράτος, χωρίς εμάς δεν υπάρχει. Δυστυχώς για όλους στον πλανήτη εμείς είμαστε έθνος. Το μοναδικό, το Ελληνικό έθνος.
Φοβάστε ακόμη να βάλετε και την σημαία. Να ζείτε με αυτήν! Μας είπανε οτι τη σημαία μας άμα την φοράμε είμαστε ρατσιστές. Είμαστε Έλληνες και δεν θα μας το πάρει κανένας ούτε θα μας το βεβηλώσει.

Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Δ.Ο.Ε. ΚΙ ΕΓΙΝΕ Δ.Ο.Υ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ … ΦΑΝΤΑΣΜΑ

Συνέλληνες μου είδατε ότι η εφορία τελικά δεν υπάρχει και βγήκε ένα τεράστιο ΦΕΚ προσπαθώντας το καθεστώς να καλύψει τους παλαιούς δυνάστες χρόνων που είχανε μετοχές στις ιδιωτικές εταιρείες εφοριών, που στις μέρες μας τις ονόμασαν ΔΟΥ ενώ ήτανε ΔΟΕ (Δημόσια Οικονομική Εταιρεία), μετά την είπανε Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (ΔΟΥ). Και τελικά στις μέρες μου, στην μετά Σώρρας εποχή – όπως αυτοί λένε – δημιούργησαν ένα φάντασμα. Είναι ένα φάντασμα το οποίο δεν έχει νομική προσωπικότητα και δεν μπορεί κανείς να το ελέγξει και αυτό διαχειρίζεται τον οικονοικό μου πλούτο.

Στα γραφεία μας είναι όλα αυτά τα στοχεία. Άρα συνέλληνα, πού πληρώνεις; Τι ακριβώς πληρώνεις; Ο διευθυντής της γενικής εφορίας, το βάζει ποιός; Κανείς δεν ξέρει. Και ο εμπειρογνώμονος, ποιός τον τοποθετεί; Κανείς δεν ξέρει. Όλοι πληρώνουμε στην εφορία, ποιόν πληρώνουμε; Που πάει ο ενθικός μου πλούτος; Πρέπει να σε ανησυχήσει πάρα πολύ αυτό που γίνεται. Πρέπει να καταλάβεις και να πάρεις στα χέρια σου το κράτος και την δύναμη.

Έπειτα το λέει ξεκάθαρα ο υπουργός οικονομικών κύριος Βαρουφάκης, έστω βρέθηκε ένας, κάπως έγινε και ορίστε το βίντεο μπροστά σας. Ας μπει το βίντεο να καταλάβουν οι συνέλληνες τι ακριβώς συμβαίνει σε τούτη την χώρα.

Όχι δεν ξέρουμε κύριε Βαρουφάκη τι σημαίνει, δεν μας τα λέτε και ποτέ κανένας δεν μας είπε οτι τελικά ο υπουργός οικονομικών δεν ορίζει τα οικονομικά της χώρας. Γιατί κανένας δεν μας το΄πε; Γιατί τόσα κόμματα που είναι εκεί απο παλιά δεν μας είπε κανένα τίποτα; Γιατί τόσοι υπουργοί που πέρασαν δεν μας είπαν; Τελικά ποιός κάνει κουμάντο στην φορολογική πολιτική της χώρας; Ας μας πείτε. Τελικά πού πάνε τα χρήματα του φόρου, του εθνικού μου πλούτου; Ας μας πείτε. Δεν ανησυχεί κανένας εδώ μέσα; Δεν ανησυχεί κανένας; Και τι θα κάνουμε για αυτό; Εξηγήστε μου. Ή θα ανοίξουμε δικές μας εφορίες; Πέστε μας τι ακριβώς συμβαίνει.

ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ. ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΟΛΑ

Όλα τα παγκόσμια ταμεία, που χρόνια ο Ελληνικός λαός έχει στην δικαιοδοσία του, είναι ο πλούτος του πλανήτη και για τον πλανήτη, όπως ακριβώς ορίστηκε από όλα τα παγκόσμια συμβόλαια. Πίσω μου λοιπόν στην οθόνη έχω τα καταπιστεύματα και έχω διαλέξει τον πιο μικρό λογαριασμό, γιατί αν σας φέρω άλλους χίλιους θα φύγετε τρέχοντας όλοι. Αυτός ο πλούτος είναι δικός σου, είναι του κυρίαρχου Έλληνα ιθαγενή. Δεν είναι απλά του Έλληνα, ούτε του υπήκοου, αυτός ο λογαριασμός είναι δικός σου, είναι του κυρίαρχου Έλληνα ιθαγενή. Και παρακαλώ, τον υπογράφει κάθε χρόνο επιμελώς όλη η κυβέρνηση, ο πρόεδρος της δημοκρατίας – το λέω επίσημα – ο υπουργός οικονομικών, ο πρέσβης μας στον ΟΗΕ, άλλοι 28 παγκόσμιοι δικαστές, ο ΟΗΕ και όλες οι κοινοπραξίες στον πλανήτη που έχουμε. Και χιλιάδες άλλοι. Αυτά είναι δικά σου, τα πιο σίγουρα λεφτά, δεν κουρεύονται ποτέ, δεν τα πειράζει κανένας. Κουρέψανε ομόλογα, κουρέψανε λογαριασμούς, κουρέψανε συντάξεις, αυτά δεν τολμάνε να τα ακουμπήσουν γιατί είναι με ειδική συνθήκη και είναι παγκόσμια.

Αυτά τα λεφτά λοιπόν μπορείς να τα πάρεις εσύ ως έθνος. Από εκεί παίρνουν χρήματα και δανείζουν οποιονδήποτε οργανισμό που στα ξαναδίνουν. Από εκεί οι επικυρίαρχοι κλέβουν και σε δυναστεύουν. Και λέω μέχρι πότε; Από τα δικά μου τα λεφτά χαράζετε τον πλανήτη όπως γουστάρετε; Φτιάχνετε τις πόλεις μου όπως γουστάρετε, βάζετε τα σύμβολά σας; Από αυτά τα χρήματα όλες οι μεγάλες εταιρείες και επιχειρήσεις που νομίζατε οτι ήτανε έξυπνοι και μάγκες και γίνανε μπιζναδόροι, ε δεν ήτανε. Τα ναυπηγεία του ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ γίνανε από εκεί, τα 50 χρόνια τέλειωσαν, μετά τα πούλησε το δημόσιο. Η κυρία Αγγελοπούλου δεν είναι πλούσια, είδε η Ελλάδα ότι είναι ανάγκη να φτιάξει σίδερο στην Ελλάδα και ανοίξανε με τον παγκόσμιο πλούτο ένα εργοστάσιο μεταλλεύματος. Αφού περάσαν τα 50 χρόνια, το πήρε το δημόσιο να το πουλήσει. 

Ο κύριος Μποδοσάκης δεν είναι πλούσιος, που είχε το τραίνο από τον Πειραιά στην Κηφισιά και μετά άνοιξε και ίδρυμα, ήτανε με λεφτά από τον παγκόσμιο πλούτο. Ο κύριος Βασιλόπουλος με τα Super Market, τα Lidl, η PYRGAL και χιλιάδες άλλες εταιρείες – όταν πάρουμε την κυβέρνηση θα τα βρούμε όλα – είναι από δικά σου μωρέ χρήματα και πας και ψωνίζεις. Τα μπισκότα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, χιλιάδες εταιρείες έχουνε γίνει με τα δικά σου τα χρήματα, κάνανε μεροκάματο επάνω σε αυτά, κόστισε 10 σου είπαν 30, πληρώθηκαν όλοι, μοιράσανε τις μίζες, δουλέψανε και 50 χρόνια και τελικά φάε και τα μπισκότα, φάε και τις τυρόπιτες, έλα να το παίξουμε και πλούσιοι… Έλα να μου πεις ποιά είναι η ελίτ με τα δικά σου τα λεφτά είναι η ελίτ; Εσύ είσαι η ελίτ. Αυτοί απλά κλέβουν και κλέβουν και συνέχεια και σε όλον τον πλανήτη.

Όλα αυτά τα στοιχεία είναι μπροστά σου, δεν ξέρω τι δεν βλέπεις. Και όλον αυτόν το πλούτο μπορείς να τον πάρεις εφόσον ορίσεις του εκπροσώπους και όχι όταν οι εκπρόσωποί σου δεν είναι καν Έλληνες, είναι αλλογενείς, χρόνια τώρα. Και από τον Καποδίστρια και μετά εάν θυμάστε ένα κόμμα Ελληνικό δεν υπήρχε. Φιλοαγγλικό, φιλογαλλικό, φιλορωσικό, φιλοιταλικό, άντε και μία ανάποδα, αλλά Ελληνικό κανένα.

Δεν ξέρουμε τι φταίει ε; Πρέπει να μάθεις και σήμερα ήρθε η ώρα να μάθεις. Και δεν μπορούμε με πλάγιους τρόπους να κάνεις τίποτα και ούτε να ψηφίσεις εμάς. Να ψηφιστείς, να εκλεγείς και να εκλέγεσαι στην ίδια την πολιτεία, με ένα τεράστιο δημοκρατικό καταστατικό για την εγκαθίδρυση της Ελλήνων πολιτείας. Να σταματήσουν όλα αυτά, να πάρεις το μέλλον, για να χαράξεις το μέλλον πρέπει να πάρεις το παρόν. Πρέπει να πάρεις το παρελθόν που στο έχουν αλλοιώσει και να χαράξεις το μέλλον. Αυτό το οποίο πρέπει να ξέρεις είναι τι έχει γίνει και τι ακριβώς πρέπει να κάνεις.

ΟΛΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ

Σήμερα αυτός ο αγώνας γίνεται. Τεράστια εργαλεία στην Ελλήνων πολιτεία. Θα σας δείξω και ένα άλλο χαρτί, για να ξεπεραστεί λοιπόν το ποιός είναι ο Σώρρας και ποιά είναι η Ελλήνων πολιτεία. Μπορείς να βγάλεις στην οθόνη την απάντηση το πρωθυπουργού της χώρας προς εμένα; Τι δουλειά έχει να απαντάει σε εμένα πρωθυπουργός; Τον Μάη λοιπόν έγινε το εξής, η Ελλήνων πολιτεία διατηρεί κρατική εξουσία, όπως το σύνταγμα προβλέπει, με τρεις δήμους και έχουμε το δικαίωμα να δώσουμε διαταγή για να ξεχρεωθούν όλα τα ΑΦΜ και όλο το ιδιωτικό χρέος. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι η υπογραφή σας, ότι είστε αυτόχθονες Έλληνες ιθαγενείς και ότι αναγνωρίζετε τον δικό σας πλούτο, για να εκτελέσουμε με διαταγή όλο αυτό που λέμε. Γιατί πρέπει να συσταθεί η Ελλήνων πολιτεία. Οι Έλληνες να αποφασίσουν αυτό που θέλουν, εάν δεν θέλετε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Όλα εξαρτώνται από εσάς, εσείς πρέπει να υπογράψετε την εντολή εξουσιοδότητησης, που θα πείτε είμαι ο Έλληνας κυρίαρχος ιθαγενής σε μια ειδική φόρμα και θα την καταθέσετε στην εφορία, στην τράπεζα, στα ταμεία, στα πάντα όπου χρωστάμε, ακόμα και στους εξωτερικούς δανειστές. Και μπορούμε να τους στείλουμε με μιας και μετά θα κάνουμε ταμείο, τι έχει γίνει, που χρωστάμε, πόσα χρωστάμε και γιατί. Αλλά αν δεν το κάνετε αυτό, δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον πλούτο. Σήμερα μπορείτε όλοι να ξεχρεώσετε, ΟΛΟΙ, δίνοντας την εντολή αποπληρωμής από τον πλούτο του κυρίαρχου Έλληνα ιθαγενή που είναι μπροστά σας και είναι όλα δομημένα. Ακόμα και ένα μεγάλο σφαγείο περιμένει ένα μαχαίρι επάνω απο τα κεφάλια της, όποιον πειράξει να δώσει την διαταγή και να μην πειραχτεί κανένας.

Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΙ Ο «ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ» 

Το έγγραφο λοιπόν είναι από το πρωθυπουργικό γραφείο, που κοινοποιεί ο πρωθυπουργός τις κινήσεις του. “Γενική γραμματεία πρωθυπουργού, γραφείο διοίκησης και οργάνωσης, προς το υπουργείο οικονομικών, γενική γραμματεία εσόδων, γενική δ/νση φορολογίας”. Στέλνει το πρωθυπουργικό γραφείο, όλο τον φάκελο με τις διαταγές που είναι 950 σελίδες, που ο Σώρρας και η Ελλήνων Συνέλευσις έχει την κρατική εξουσία, μου λέει και μου κοινοποιεί ότι τον στέλνει στο κεντρικό γραφείο της εφορίας για λόγους αρμοδιότητας – λες και ο πρωθυπουργός δεν είναι αρμόδιος, είναι αναρμόδιος, που φτάσαμε. “Σας διαβιβάζουμε την ως άνω εξώδικη δήλωση με τα των συνημμένων η οποία επιδόθηκε στο γραφείο μας στις 9-5-15 λόγω αρμοδιότητας”. “Με εντολή γραμματέα πρωθυπουργού, ο προϊστάμενος διοίκησης και οργάνωσης” και από κάτω κοινοποιεί σε εμένα.

Γιατί με ενημερώνει; Τα μηνύματα είναι πάνω από τρία. Το ένα είναι “Ναι, κύριε Σώρρα, φυσικά βλέπω την διαταγή, διάβασα την διαταγή, βεβαίως βλέπω φυσικά μέσα είναι όλα τα στοιχεία, όλα τα πρωτόκολλα, όλες οι αποδείξεις” αδιαμφισβήτητα και πάντα έτσι μιλάνε οι θεσμοί, οι παπαγάλοι μιλάνε άσχημα και τα υπόγεια έχουνε πρόβλημα με εμένα, κανένας άλλος, αλλά αυτά θα πρέπει να μαζευτούνε γρήγορα και να αφήσουν τα αφεντικά τους, γιατί σε λίγο θα μείνουν ατάιστα και θα κινδυνεύουν. Έτσι λοιπόν είναι σαν να μου λέει ότι λόγω αρμοδιότητας εγώ το στέλνω στην γενική γραμματεία εφοριών, το φάντασμα δηλαδή που έχουμε καταστευάσει. Άρα από την μία καθυστερεί, απλά θέλει χρόνο, αλλά δεν είναι ουσίας, γιατί ουσία είναι ο πρωθυπουργός, την άλλη μέρα εκτελεί.

Στην περίπτωση που όλα αυτά είναι ψέμματα, ή που είχε ένα “και” παραπάνω ή και λιγότερο, θα ήτανε σήμερα όλες οι υπηρεσίες να συζητάνε τι ακριβώς συμβαίνει, Ελληνικές και ξένες, σωστά; Από την άλλη είναι σαν να μου λέει και μου λέει ότι το έστειλα για να εκτελεστεί από εκεί και πηγαίνετε εκεί. Εν τω μεταξύ στον υπουργό οικονομικών έχουμε την ίδια διαβίβαση, άρα γνωρίζει και ο υπουργός οικονομικών, όπου ήδη στο υπουργείο του έχει επτά νταλίκες εξώδικα και δεν μπορεί να απαντήσει σε κανένα!

Ο,ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΤΖΟΥΡΕΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Οι Έλληνες ξεχρεώνουν, όμως το μυστικό συνέλληνες δεν είναι να ξεχρεώσουμε και την άλλη μέρα να έχουμε ένα “Χ”, άντε και την άλλη μέρα έχουμε ένα “Χ”, δεν χρωστάτε τίποτα. Πάλι άφραγκοι θα είστε, με μια Ελλάδα κατεστραμμένη, με πουλημένες όλες μας τις βιομηχανίες, τις διαλυμένες. 45 εκατομμύρια πουλήθηκε ο ΤΡΕΝΟΣΕ, πλάκα κάνουν έτσι; Μόνο η ρόδες από ένα βαγόνι κάνουν τόσο παιδιά και πουλήσαν τα ζώα τον ΤΡΕΝΟΣΕ. Αλλά η άλλη η Αγγελοπούλου πούλησε το σκάφος της 45+5 εκατομμύρια και μεταχειρισμένο, ο ΤΡΕΝΟΣΕ της Ελλάδος πουλήθηκε 45 εκατομμύρια. Για την Ελλήνων πολιτεία αυτά είναι μουτζούρες! Τα υπουργεία τους κάνουν μουτζούρες παιδικές. Όλα αυτά μπορούν να ακυρωθούν, μόνο η Ελλήνων πολιτεία μπορεί να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Προκαλούμε τους πάντες, να πάρουν τα στοιχεία στα χέρια τους και να δούνε την αλήθεια. Εγκλημάτησαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που δεν ενημερώνουν τον λαό, αλλά ενημερώνουν τον λαό για οποιαδήποτε γελοιότητα και δολιότητα υπάρχει, κανόντάς τον να πηδάει απο τα μπαλκόνια. Αυτοκτονούν κάθε μέρα, συνέλληνες μας πεινάνε στα παγκάκια, γυρίζουν και ζητιανεύουν, δεν έχουν πρόνοια, ούτε πρόσβαση στα νοσοκομεία. Αλλά οι αλλοδαποί έχουν πρόσβαση στα νοσοκομεία μας, γίνεται ρατσισμός μες την χώρα μας.

Προσπαθούν να αλλάξουν τα πάντα. Είδατε οτι η Τουρκία έκανε πραξικόπημα, ε; Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει η Τουρκία; Είχε πάει 2 ευρώ το λίτρο, είχε πάει 7 ευρώ ο καφές, τα μεμέτια για ποια οικονομία να μας μιλήσουνε; Εκείνο εκεί το κράτος είναι χαζάρικο και δεν είναι καν κράτος, είναι εταιρία, άρα οι εταιρίες δεν κάνουν πραξικοπήματα. Ουσιαστικά κάποια σιωνόπαιδα που είναι το κράτος δικό τους μάζεψαν όλο τον πλανήτη, σώνει και καλά υπερδύναμη στην Τουρκία, άνοιξαν όλα τους τα ταμεία, παράνομα – νόμιμα, η Γερμανία επένδυσε, είναι ευκαιρία και η Γερμανία να πει οτι καταστράφηκε η Deutshe Bank από το πραξικόπημα της Τουρκίας. Ε ώρες είναι ρε Deutshe Bank να μας το πεις και εσύ. Είναι γελοία τα πράγματα. Κοιτάξτε όμως, πραξικόπημα, με ποιά λεφτά; με ποιά παιδιά; ο ίδιος ο πολίτης κάνει πραξικόπημα στην ίδια του την πόλη; τελικά έχει πολίτες; τελικά έχει τίποτα; Αλλά τι άλλο θα κάνανε; Πως θα σπάγανε αυτό το μαγαζί, είχε φτάσει στο απώγειό του, δεν έβρισκαν άλλη διαφυγή από το να κάνουν πραξικόπημα.

Αυτό είναι πολύ άσχημο για εμάς, και για την Ελλάδα και για την Κύπρο μας. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να συσπειρωθούμε και να ενωθούμε, το καταλαβαίνετε; Θα περάσουμε περίεργες ώρες, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και συστρατευμένοι και ενωμένοι και όχι διαιρεμένοι σε κόμματα και διαδικασίες.

Αγαπητοί μου συνέλληνες, μην σας κουράσω άλλο, αυτό που θέλω να πω είναι οτι η ένωση μας έχει μια αφετηρία, μια μεγάλη αφετηρία. Πριν τρία χρόνια ξεκίνησε και ξεκίνησε στην ένωση όλων των Ελλήνων. Κάποιοι ακόμη που δεν καταλαβαίνουν, θα καταλάβουν. “Η μάλλον αν καταλαβαίνουν και είναι σκελετωμένοι θα αργήσουν να έρθουν μαζί μας ή τουλάχιστον θέλουν να δουν τι θα κάνουν οι άλλοι. Όλοι πρέπει να βρίσκουμε την δυναμική μας, να ανοίξουμε τα δικά μας γραφεία, σε όλη την Ελλάδα, σε όλους τους νομούς, σε όλη την επικράτεια, γιατί η Ελλάδα είναι των Ελλήνων και κανενός άλλου. Όταν θα είμαστε ενωμένοι όλη η παγκόσμια σκηνή θα μας κοιτάει, δεν θα μπορέσει να κάνει τα απώτερα σχέδια αφανισμού της για μας. Όλο το μεγάλο μυστικό και το πρόβλημά τους είναι η ένωση των Ελλήνων. Εμείς πρέπει να θυμώσουμε και να ενωθούμε το συντομότερο, όσο πιο γρήγορα γίνεται, το καταλαβαίνετε;

Η Ελλάδα στα χέρια τον Ελλήνων εδώ και τώρα! Και η αφετηρία μας όλη από τότε που ξεκινήσαμε είναι ένας Ελλάνιος όρκος για την απελευθέρωσή μας, για έναν πόλεμο που έχουμε και δεν θα σταματήσουμε μέχρι να ελευθερώσουμε την χώρα μας και να πάρουμε στα χέρια μας την ιερή Ελλάς, την μητέρα των μητέρων!.
Απομαγνητοφώνηση: Αλεξάνδρα Τσίκου
Επιμέλεια: Πλάτων Πισατίδης
ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

 

http://alfeiospotamos.gr/?p=24597

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters