Κυριακή 8 Μαΐου 2016

MONO 2 MYΡΙΑ ΤΣΕΠΩΣΕ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΑΠ'ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! Ο Πίνακας με τα ΜΜΕ που έλαβαν άνω των 200.000€ το 2015 από τις Τράπεζες (πίνακες)

ΚΕΡΒΕΡΟΣ: MHN AKOYTE THN O.E.A ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΑΧΕΣ ΤΗΣ...ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ...
ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ALEXA:


ΤΟ ZOUGLA.GR ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟ PROTOTHEMA.GR ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟ NEWSIT ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ 20ΑΔΑ ΤΩΝ ΤOP SITE ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.....ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ!
Η ΕΙΔΗΣΗ:
 
 
2 εκ τσέπωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου, μόνο από τις Τράπεζες, από τις οποίες πήρε περισσότερα απ' ότι το MEGA ή o ALPHA στις λίστες είναι φυσικά και άλλα αλανια που πουλάνε επανάσταση κατηγορώντας τις τράπεζες ότι πήραν όλα τα λεφτά των μνημονίων, ενώ από πίσω τα τσεπώνουν, όπως ο γνωστός...ΠΑΣΟΚος Φελέκης, ο Παπαγιάννης ο Μπόνιος κ.λπ. Βλέποντας πάντως τους πίνακες είναι πασιφανές ότι η Τράπεζα Αττικής λειτούργησε ως χρηματοδότης των παπαγάλων του ΣΥΡΙΖΑ με τον Μαυρίκο να τσεπώνει 131.000 τη στιγμή που το MEGA πήρε 17.000!!!

Αυτά είναι (συγκεντρωτικά) τα ποσά – άνω των 200.000 ευρώ – που κατεβλήθησαν ως διαφημιστικές δαπάνες σε Μέσα Ενημέρωσης από τις 4 συστημικές Τράπεζες

dexiextrem.blogspot.gr
   
 
Aκολουθούν αναλυτικά τα ποσά που κατέβαλαν το 2015 σε επιχειρήσεις ΜΜΕ για διαφήμιση, προβολή και προώθηση, καθώς και το ύψος των πληρωμών λόγω δωρεάς, χορηγίας ή επιχορήγησης, όπως ανακοίνωσαν οι τράπεζες Πειραιώς, Εθνική, Eurobank, Alpha Bank, Attica Bank.

Πατήστε εδώ για να δείτε τη λίστα της Τράπεζας Πειραιώς

Πατήστε εδώ για να δείτε τη λίστα της Εθνικής Τράπεζας

Πατήστε εδώ για να δείτε τη λίστα της Alpha Bank

Πατήστε εδώ για να δείτε τη λίστα της Eurobank

Πατήστε εδώ για να δείτε τη λίστα της Attica Bank

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters