Κυριακή 24 Απριλίου 2016

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ οι ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ – ΚΤΙΡΙΑ στην ΣΕΛΗΝΗ (video)


Γράφει ο Σπύρος Μακρής,

Έχουμε ακούσει πολλά για τον δορυφόρο μας. Όσοι έχουν ασχοληθεί λίγο παραπάνω, γνωρίζουν τις αναφορές των αρχαίων Ελλήνων για την κατοικήσιμη Σελήνη. Τα video που ακολουθούν τους επιβεβαιώνουν.Σελήνη Σελήνη


Παρατηρήστε καλά τις εικόνες.

Βάλτε την φαντασία σας στην άκρη.

Αφήστε να δουλέψει μόνο η λογική.

Οι δομές είναι πολύ χαρακτηριστικές.

Από τον κρατήρα Tycho και την εικόνα της NASA:

 
Στο video που ακολουθεί το πιο εντυπωσιακό βρίσκεται στο δεύτερο μισό του, και αφορά το λεγόμενο «κάστρο» με την εικόνα AS10/32/4822 από τις πρώτες αποστολές Apollo.

 
Δείτε και ένα ερασιτεχνικό video του John Lenard Walson που τράβηξε από τον κήπο του σπιτιού του με ένα 8 ιντσών τηλεσκόπιο:

 
Πάρα πολλές πληροφορίες συγκεντρωμένες σε ένα άρθρο μας δίνει και ο υποστράτηγος εα Καρδαμίτσης.

Με τις παραπάνω εικόνες και πολλές άλλες, οι αρχαίοι Έλληνες γνώστες και πανεπιστήμονες επιβεβαιώνονται.

Το μόνο που, ίσως, μένει ακόμα να διασταυρωθεί και πρακτικά είναι η αναφορά του Ξενοφάνη δια στόματος του Σωκράτη πως η Σελήνη είναι μία «μεγάλη κούφια σφαίρα που στο εσωτερικό της υπάρχουν θάλασσες και στεριές που κατοικούν άνθρωποι σαν εμάς»…

diadrastika.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters