Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Όπου και να σκάψεις ανά το κόσμο βρίσκεις ΕΛΛΗΝΕΣ! ΦΩΤΟ

Screen Shot 2016-04-23 at 8.20.23 AM.png
-του συνεργάτη μας Μανώλη Χατζησάββα, πρώην πράκτορα της ΕΥΠ
Screen Shot 2016-04-23 at 8.22.48 AM.png
Τα νέα σήμερα από την Αντιόχεια ΝΝΑ Τουρκία όπου αποκαλύφθηκαν, μετά από ανασκαφές ένα ηλικίας (κατ ’εκτίμηση) 2.400 χρόνων ψηφιδωτά που λέει στην συριζοδημοτική «απολαύστε τη ζωή σας». Και δείχνει ένα σκελετό ξαπλωμένο με ένα μπολ στο χέρι, μια κανάτα κρασί και ψωμί (Μιλάμε για πολύ Ελπήνορας ο τύπος που το καλλιτέχνησε, και μετά το θάνατο καλοπερασάκηδες οι Ελληνες και όπως πρέπει…). Το ψηφιδωτό, το οποίο φέρεται να είναι από τον 3ο αιώνα π.Χ., ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά το 2012, όταν συνεργείο του δήμου εκτελούσε εργασίες για να χτίσει ένα...
τελεφερίκ στην Αντιόχεια και έτσι βρέθηκαν τα πρώτα αρχαία ερείπια.
Μετά από αυτό ξεκίνησαν οι ανασκαφές και στην ευρεία περιοχή για περισσότερα ερείπια με αποτέλεσμα να βρεθούν αυτά τα 2.400 χρ. ψηφιδωτά. Σύμφωνα με τον αρχαιολόγο Demet Kara του Αρχαιολογικού Μουσείου της Χατάι, το ψηφιδωτό είναι ένα μέρος της αρχαίας ελληνικής και αργότερα ρωμαϊκής πόλης της Αντιόχειας και έχει μια αρχαία ελληνική επιγραφή λέγοντας «Να είστε χαρούμενοι, απολαύστε τη ζωή σας.»
Screen Shot 2016-04-23 at 8.20.15 AM.png
Ο Kara σημειώνει επίσης ότι το μωσαϊκό με τον «σκελετό» ανήκε στην τραπεζαρία σπιτιού ιδιοκτήτη που ανήκει στην ανώτερη τάξη τότε.
Για να μην ξεχνάμε Η αρχαία πόλη της Αντιόχειας ιδρύθηκε από έναν τους στρατηγούς- του Μεγάλου Αλεξάνδρου, υιό του δεύτερο στην τάξη στρατηγό Παρμενίων, ο Νικάνωρ,-τον 4ο π.Χ. αιώνα.
Είναι γνωστό στην παγκόσμια Ιστορία για την Ελληνιστική περίοδο ότι είναι το πρώτο μέρος όπου οι οπαδοί του Ιησού αναφέρονται ως Χριστιανοί…!
Αγαπητοί, το γενικότερο συμπέρασμα και αποδεδειγμένη ομολογία ότι οι Ελληνες ανέκαθεν ξέραν την σημασία της απόλαυσης της ζωής, και αυτό είναι που φθονούν μέχρι σήμερα όλοι οι βάρβαροι, και ας ονομάζονται Ευρωπαίοι, όταν θέλουν το κακό μας για μένα Βάρβαροι.
Να έχετε ένα καλό Σ/Κο
-Μανώλης
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/04/blog-post_583.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters