Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Πλάκωσαν στο ξύλο την τοπική κοινωνία [ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ]

ΑΝΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΤΑΜΠΑΚΙΚΩΝ

Άγριες συμπλοκές, μεταξύ κατοίκων των Ταμπάκικων και διμοιρίας των ΜΑΤ, σημειώθηκαν λίγο μετά τις 21:30 της Κυριακής στη Χίο.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι κάτοικοι αρνήθηκαν τη μεταφορά των προς απέλαση μεταναστών στην περιοχή τους, και συγκεκριμένα στο κτίριο όπου μέχρι πρότινος πραγματοποιούταν η διαδικασία της ταυτοποίησης και της καταγραφής προσφύγων και μεταναστών.

Χωρίς καμία αιτία κι ενώ οι κάτοικοι αρνούταν ειρηνικά τη διέλευση της κλούβας της Αστυνομίας, τα ΜΑΤ τους επιτέθηκαν τραυματίζοντάς τους, στέλνοντας μάλιστα τρεις από αυτούς στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο.

50 μετανάστες παραμένουν φρουρούμενοι στο κτίριο των Ταμπάκικων, ενώ παραμένει άγνωστο το πώς τελικά θα επιτευχθεί η μεταφορά τους στο λιμάνι της Χίου και από κει στο Δικελί της Τουρκίας.

Δείτε παρακάτω τα στιγμιότυπα από την επίθεση των ΜΑΤ στους κατοίκους.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters