Τρίτη 5 Απριλίου 2016

ΒΟΜΒΑ !!! ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΩΝ BAD BANKS !!!

9 ΔΙΣ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΚΧΩΡΗΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΗΝ PQH
 
Η PQH Ενιαία Ειδική Εκκαθάριση Α.Ε., στην οποία συμμετέχουν ως μέτοχοι οι εταιρείες PwC Business Solutions Α.Ε., Qualco Α.Ε. και Hoist Kredit Aktiebolag, αντικαθιστά τους υφιστάμενους ειδικούς εκκαθαριστές και αναλαμβάνει τη διοίκηση του συνόλου των υπό ειδική εκκαθάριση ιδρυμάτων !!!

Σε ενιαία bad bank δίνεται η διαχείριση των επισφαλειών που περιήλθαν στην κατοχή της ΤτΕ από τις τράπεζες που χρεοκόπησαν και τέθηκαν σε εκκαθάριση. Πρόκειται για δάνεια συνολικού ύψους 9 δισ. ευρώ η πλειονότητα των οποίων δεν εξυπηρετείται, με το ρυθμό ανάκτησης των χαμένων δανείων να έχει πέσει σημαντικά τους τελευταίους μήνες. 

Η απόφαση
Η Τράπεζα της Ελλάδος, κατ’ εφαρμογή σχετικής διάταξης του ν. 4336/2015, όρισε με απόφασή της Ειδικό Εκκαθαριστή για το σύνολο των υπό ειδική εκκαθάριση πιστωτικών και χρηματοδοτικών ιδρυμάτων την ανώνυμη εταιρεία PQH Ενιαία Ειδική Εκκαθάριση ΑΕ.
Η εταιρεία αυτή θα διαχειρίζεται πλέον το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων των ειδικών εκκαθαρίσεων.
Αυτό σημαίνει ότι δανειολήπτες που μέχρι σήμερα δεν εξυπηρετούσαν τα δάνειά τους, θα βρεθούν τώρα στη «σέντρα».
Με την απόφαση της ΤτΕ επιτυγχάνεται η λειτουργική ενοποίηση των υπό ειδική εκκαθάριση ιδρυμάτων και συγχρόνως διατηρείται η νομική αυτοτέλειά τους και η έννομη θέση των πιστωτών εκάστου.
Στόχος της είναι η αποτελεσματικότερη διαχείριση της περιουσίας τους και η επίτευξη υψηλότερων επιχειρησιακών στόχων, προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος.

Ποια είναι η νέα bad bank

Η ανώνυμη εταιρεία PQH Ενιαία Ειδική Εκκαθάριση Α.Ε., στην οποία συμμετέχουν ως μέτοχοι οι εταιρείες PwC Business Solutions Α.Ε., Qualco Α.Ε. και Hoist Kredit Aktiebolag, αντικαθιστά τους υφιστάμενους ειδικούς εκκαθαριστές και αναλαμβάνει τη διοίκηση του συνόλου των υπό ειδική εκκαθάριση ιδρυμάτων.

Η Τράπεζα της Ελλάδος, μέσω της Διεύθυνσης Επιθεώρησης Εποπτευόμενων Εταιρειών, συνεχίζει αδιαλείπτως το εποπτικό της έργο, που αποσκοπεί στην αποτελεσματική διαχείριση και ρευστοποίηση των περιουσιακών στοιχείων των ειδικών εκκαθαρίσεων στο πλαίσιο του εγκεκριμένου από την Τράπεζα επιχειρησιακού σχεδίου, καθώς και στην τήρηση του νόμου και των αποφάσεών της .

Μέχρι νεότερης ανακοίνωσης του Ειδικού Εκκαθαριστή, τα στοιχεία επικοινωνίας των υπό ειδική εκκαθάριση ιδρυμάτων παραμένουν ως έχουν.

ΠΗΓΗ
- See more at: http://www.moneyonline.gr/site/article/8785/se-enieo-ekkatharisti-kokkina-dania-9-dis-evro-ton-trapezon-pou-ptochefsan#sthash.iuJ0Wvti.aNTIwd8t.dpuf
 
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2016/04/bad-banks.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters