Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Μέρκελ στους πρόσφυγες Η πολιτική του Winkens έχει σταματήσει -ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΙ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ;

Video abspielen... 
Video abspielen...
Η κατάσταση στα σύνορα πΓΔΜ-Ελλάδας επιδεινώνεται - Η Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ κάλεσε τους πρόσφυγες να πάνε στα καταλύματα στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει δικαίωμα να επιλέξουν μια συγκεκριμένη χώρα της ΕΕ στην αίτηση ασύλου. Η Αθήνα ζήτησε από την ΕΕ λόγω της κρίσης των προσφύγων  480 εκατ επείγουσας βοήθειας.

 Η Μέρκελ δήλωσε, μετά τις συνομιλίες με τον Πρωθυπουργό της Κροατίας, Τίχομιρ Oreskovic στο Βερολίνο. «Υπάρχουν μέρη για να μείνετε και να παραμείνετε επιλεχτικά στην Ελλάδα.Η Μέρκελ δεν συγκρίνει την κατάσταση στα Ελληνο-Σκοπιανά σύνορα με αυτήν της Ουγγαρίας τον Σεπτέμβριο.Η Γερμανία θα μπορούσε να δεχθεί πρόσφυγες άμεσα και πάλι,αλλά κατασκευάζονται κέντρα τώρα

στην Ελλάδα.Τα κράτη μέλη της ΕΕ έχουν δεσμευτεί να επανέλθει σταδιακά στο σύστημα Σένγκεν, δήλωσε η Μέρκελ. Αλλά το γεγονός ότι τους συγκέντρωσε στην Ελλάδα και έστειλε το ΝΑΤΟ να φυλάει τα σύνορα στο Αιγαίο,θα έχει σαν αποτέλεσμα να βοηθηθεί οικονομικά η Ελλάδα.Μετά τα χθεσινά επεισόδια στην Ειδομένη η  Μέρκελ προειδοποίησε για περαιτέρω αποσταθεροποίηση της περιοχής,αφού οι προσφυγικές διαδρομές θα αλλάξουν.Τα 28 κράτη μέλη της ΕΕ, ωστόσο, θα ενεργούν από κοινού,στις όποιες αλλαγές προσφυγικών διαδρομών γίνουν μελλοντικά.Η Ελλάδα ζήτησε οικονομική βοηθεία 480 εκ.ευρώ για 100.000 πρόσφυγες
Σύμφωνα με μια έκθεση της "Wall Street Journal", η Επιτροπή ετοιμάζει ένα πακέτο έκτακτης βοήθειας ύψους 700 εκατομμυρίων ευρώ. Τα χρήματα είναι, επομένως, για τα επόμενα τρία χρόνια  ως επί το πλείστον,για να παραμένουν στην Ελλάδα οι πρόσφυγες.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προετοιμάζει  τις επόμενες ημέρες  ένα σχέδιο διάσωσης για να αποτρέψει την «ανθρωπιστική κρίση» στην Ελλάδα.Η Ελληνική κυβέρνηση θα βοηθηθεί σε είδος και χρήματα για την κατασκευή κέντρων προσφύγων.
http://www.spiegel.de/

http://amphiktyon.blogspot.gr/2016/03/winkens.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters