Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016

ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ ("ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΥΤΟΝΟΜΟ")

Το βιβλίο στηρίχτηκε αποκλειστικά στη μακροχρόνια έρευνά του συγγραφέα, σχετικά με την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας και επικεντρώνεται κυρίως στο πώς μπορεί να παραχθεί φθηνή ηλεκτρική ενέργεια καθώς και στο πώς μέρος αυτής μπορεί να μετατραπεί σε ένα εντελώς δωρεάν καύσιμο. 

Σκοπός του βιβλίου είναι να σας καθοδηγήσει βήμα βήμα στο πώς να κάνετε το σπίτι σας ενεργειακά αυτόνομο, ενώ έχει επίσης και εκπαιδευτικό χαρακτήρα, διότι δεν περιορίζεται μονάχα στο να σας διδάξει πρακτικούς τρόπους αυτονόμησης, αλλά εμβαθύνει και στην ανάλυση του φαινομένου της ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και στον τρόπο λειτουργίας των φωτοβολταϊκών, τα οποία αποτελούν το κυριότερο μέσο παραγωγής ενέργειας για οικιακή χρήση. 

Εκτενής αναφορά γίνεται επίσης και στον τρόπο λειτουργίας της μπαταρίας, του μετατροπέα (inverter), του ρυθμιστή φόρτισης, αλλά και άλλων επιμέρους μηχανημάτων. Επιπλέον, το βιβλίο αυτό αποτελεί και έναν οδηγό που θα σας επιστήσει την προσοχή σε ό,τι πρέπει να έχετε υπ’ όψιν όταν θα έρθει η στιγμή να αγοράσετε είτε μία μπαταρία είτε ένα φωτοβολταϊκό πάνελ είτε οποιοδήποτε άλλο μηχάνημα που θα χρειαστεί να προμηθευτείτε προκειμένου να γίνετε ενεργειακά αυτόνομοι. 

Αυτό είναι πολύ σημαντικό, διότι είναι πολύ εύκολο να εξαπατηθείτε, καθώς είναι αρκετά συνηθισμένο σε αυτού του είδους το εμπόριο να μεταχειρίζονται διάφορα κόλπα, ώστε να πουλούν κατώτατης ποιότητας υλικά ως τα καλύτερα, με το ανάλογο βέβαια αντίτιμο. Τέλος, υπάρχει αναφορά, καθαρά εγκυκλοπαιδικά, στο πώς θα μπορέσετε να μετατρέψετε ένα μέρος της ηλεκτρικής ενέργειας που θα παράγετε, σε καύσιμο. http://www.simmetria.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD/12241/ 

Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ" ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ , ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΤΡΙΜΕΡΗ (ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ - ΤΕΧΝΩΝ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ) ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...

Ο ΔΑΙΜΟΝΙΟΣ ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΥΤΟΝΟΜΟ "ΔΙΧΩΣ ΔΕΗ" ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ.

ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΠΡΑΞΤΕ, ΟΧΙ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΧΘΕΣ!!!


ΣΧΕΤΙΚΑ:
ΝΕΑ ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ - ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΕΥΡΕΤΩΝ ΕΝΩΣΙΣ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΗΓΕΣΙΑ - ΠΡΑΚΤΕΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
 
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2016/02/blog-post_7.html

ΝΕΑ ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ - ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΕΥΡΕΤΩΝ ΕΝΩΣΙΣ
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2016/01/blog-post_31.html

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ. ΕΝΑΣ ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ! 

https://www.youtube.com/watch?v=hu7eIJG_NSM

http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/ 

http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2016/03/blog-post_75.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters