Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016

Το Πεντάγωνο αποφάσισε να «εκφοβίσει» Μόσχα και Πεκίνο, με την δημιουργία στρατού από ρομπότ ( ΒΙΝΤΕΟ)

usa

Γ. Μοτσάκος Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών (Βαλκανίων  και χωρών Κ.Α.Κ )
Ο στρατός των ΗΠΑ  ανακοίνωσε   δημοσίως την πρόθεσή του  να επιτύχει μια αποφασιστική υπεροχή έναντι των αντιπάλων του  στον τομέα των συμβατικών όπλων, με την δημιουργία ρομπότ-στρατιωτών, αναφέρει σχετικό δημοσίευμα.
Αξιωματούχοι του Πενταγώνου έχουν ήδη αρχίσει να μιλούν ανοιχτά για την χρήση  πρόσφατων  τεχνολογικών εξελίξεων στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης και της ρομποτικής , με σκοπό την δημιουργία ολόκληρων ομάδων ρομπότ-στρατιωτών του πεζικού.

Αυτό ανακοινώθηκε σε συνέντευξη  του στην αμερικανική εφημερίδα «The Washington Post», από τον Αμερικανό ΥΦΑΜ Ρόμπερτ Γουόρκ  και τον Υποδιοικητή του  Μεικτού  Επιτελείου των  Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ, Αντιστράτηγου  Paul Selva.
Ο αμερικανικός στρατός δημοσίευσε πρόσφατα  «μελέτη» , η οποία πριν από λίγους μήνες ήταν αυστηρά Άκρως απόρρητη . Σύμφωνα με αυτήν , είναι στα » σκαριά»  ένα κυβερνητικό πρόγραμμα μεγάλης κλίμακας, σύμφωνα με το πνεύμα του προγράμματος  «Star Wars» του Προέδρου Ronald Reagan, ο οποίος είχε κατονομάσει   την τότε  Σοβιετική Ένωση ως την  «αυτοκρατορία του κακού».

«Εμείς θα υλοποιήσουμε ένα ρομποτικό  σύστημα μάχης , το οποίο θα   είναι πολύ πιο ισχυρό και το οποίο θα διασπείρει την αβεβαιότητα στα μυαλά  Ρώσων και Κινέζων για τις δυνατότητες του, σε περίπτωση παγκόσμιας σύγκρουσης . Έτσι θα είμαστε σε θέση να νικήσουμε χωρίς την χρήση  πυρηνικών όπλων. Αυτό σημαίνει ότι διαθέτουμε την δύναμη  συγκράτησης  των αντιπάλων μας με την βοήθεια μόνο συμβατικών όπλων », δήλωσε ο Wark.

Μπορεί να φαίνεται σαν επιστημονική φαντασία, αλλά οι αξιωματούχοι του Πενταγώνου έχουν αποφασίσει ότι τα οπλικά συστήματα  υψηλής τεχνολογίας είναι ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσουν ταχύτατα τις  ρωσικές  και κινεζικές ένοπλες δυνάμεις .
Σύμφωνα με το  Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ το πρόγραμμα  όπλων υψηλής τεχνολογίας είναι κωδικοποιημένο με την ονομασία «τρίτη στρατηγική αντιστάθμιση».

Οι δύο πρώτες στρατηγικές  σχετίζονται με συμβατικά και  τακτικά πυρηνικά όπλα , αλλά και  τα όπλα υψηλής ακρίβειας.  
Η  νέα στρατηγική, εκτός από τους στρατιώτες-ρομπότ θα περιλαμβάνει και την ανάπτυξη  μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων με  ιδιαίτερα ευαίσθητους  αισθητήρες,  μικροβιντεοκάμερες και υπερηχητικές κεφαλές.

Το σχέδιο  αποδίδεται σε δύο ινστιτούτα , την  DARPA και το Γραφείο των «στρατηγικών τεχνολογιών »,   το τελευταίο δημιουργήθηκε  μόλις πριν από τέσσερα χρόνια. Ο  αμυντικός προϋπολογισμός  των προγραμμάτων αυτών για το  νέο οικονομικό  έτος θα ανέλθει  στα 71.4 δις δολάρια.

Σύμφωνα με άλλους ειδικούς αμυντικούς αναλυτές , ειδικά η Ρωσία στα ινστιτούτα «πίσω από τα Ουράλια» ετοιμάζει πυρετωδώς την δική της «απάντηση» στα σχέδια των ΗΠΑ , σε μια ιδιότυπη κούρσα υψηλής τεχνολογίας.

Πληροφορίες αναφέρουν την δημιουργία υπερηχητικών οχημάτων που κινούνται με ταχύτητες 5 έως 10 max, ασύλληπτες στον ανθρώπινο νου.  Είπαμε ο μελλοντικός παγκόσμιος πόλεμος   θα είναι πόλεμος της υψηλής τεχνολογίας και μόνο.

 
 
 
 

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters