Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

ΒΟΜΒΑ! Τέλος το δολάριο! Παγκόσμιος σεισμός…

dolars

Μία νέα Ευρασιατική συμμαχία ετοιμάζεται από Ρωσία-Κίνα-Ιράν, σύμφωνα με τον Αμερικανο-Γερμανό ερευνητή ιστορικό και στρατηγικό σύμβουλος F. William Engdahl, ο οποίος θεωρεί πως η νέα προσέγγιση έχει δημιουργήσει έντονες αντιδράσεις για τη νέα Παγκόσμια Τάξη στην Ευρασία.

Ο Engdahl θεωρεί πως οι σημαντικές αυτές αλλαγές στην παγκόσμια πολιτική σκακιέρα προέρχονται από λιγότερο θορυβώδη γεγονότα, αφού κάπως έτσι είναι η κατάσταση στο Ιράν ύστερα από την επίσκεψη του Προέδρου της Κίνας, Xi Jinping. Οι μεταξύ τους συνομιλίες φανερώνουν πως το Ιράν θα είναι το «τρίτο ζωτικό πόδι», το οποίο αναμένεται να πλαισιώσει το Χρυσό Τρίγωνο της Ευρασίας.

Συγκεκριμένα, στις 23 Ιανουαρίου, ο Πρόεδρος της Κίνας και ο Ιρανός ομόλογός του υπέγραψαν 17 συμφωνίες για οικονομική και τεχνολογική συνεργασία.
Σύμφωνα με τον Engdahl, η συμμαχία θα δώσει τη δυνατότητα στην Τεχεράνη να «διαλύσει» την χρόνια απομόνωση και επιτρέψει την οικονομική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του voicenews.gr, η άρση των οικονομικών κυρώσεων που έχουν επιβληθεί στο Ιράν, θα δώσει πολλές εμπορικές ευκαιρίες σε χώρες όπως το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, την Κίνα και φυσικά τη Ρωσία. Αυτή η συμφωνία αναμένεται να δημιουργήσει στενότερους οικονομικούς δεσμούς μεταξύ των χωρών αυτών και να πλήξει το δολάριο.
Θέλοντας να αναφερθεί στο καθεστώς SCO, ο Engdahl υποστηρίζει πως η χώρα θα ενταχθεί κι επίσημα ως μέλος του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης, η οποία θα λάβει χώρα το επόμενο καλοκαίρι.

«Βλέπουμε την εμφάνιση ενός πραγματικά Ευρασιατικού Χρυσού Τριγώνου με την Κίνα, τη Ρωσία και το Ιράν να αποτελούν τα τρία βασικά κλειδιά. Με αυτό το τρίγωνο να αποτελεί την σοβαρή εναλλακτική οικονομική λύση στο δολάριο που βρίσκεται υπό κατάρρευση» συμπληρώνει ο ερευνητής.
Αυστρίας το οποίο βρίσκεται στα σύνορα με Ουγγαρία.


http://www.voicenews.gr/index.php/eidiseis-panw/57887-vomva-telos-to-dolario-pagkosmios-seismos.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters